Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Cevap: #52 Emre Çolak
ilk golün sevincinde nasıl bağırarak sevindi :lol:
ilk golün sevincinde nasıl bağırarak sevindi :lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklisin enginin verdigi bi pasla sercan pozisyona girdi. sercan bey onu atsa mis gibi asist olacakti en basit ornek![]()
Sadece Sercan' mı? Elmander' e, Selçuk' a. Yukarıda bir arkadaş anadolu kulüplerinde olsaydı 5 6 milyon derlerdi demişte biraz mütevazi olmuş bence. Yiğit' e 5 milyon diye anadolu kulübünün elinde Emre Çolak olsa 10 dan aşağıya açmazdı pazarlığı.
Konu farklı canım sen önce konuyu öğrende gel.Hadi bakıyım.
Neresi faklı lan? "Hep böyle değil" demişsin. Halbuki Emre hep böyle. Rakibin kalitesine göre verimi düşüyor. Dün de rakip fırsat verdiği için verimi arttı.
Hadi diyelim ki hep böyle değil:
Senin daha kendi anlatmaya çalıştığını destekleme çaban tamamen saçma. Emre dün çok iyi oynadı ama asist yapamadı. Kendi dediğini destekleme şeklin tamamen mantığa ters. "O yüzden 3 asisti var" diye küçümsüyorsun ama böylesine iyi oynadığını düşündüğün maçta da asist yapmadığı bir gerçek. Yani iyi oynayınca asist yapamayabiliyormuş.
Hangi maçta böyle oynadı açıp izleyim o maçı.
Konumuz Emre'nin paslarıydı size göre her maç böyle paslar atıyormuş demek ki ben farklı maç izliyorum söyle o maçı izleyin hadi söyle ?
Ben dün müthiş oynadı böyle devam ettirsin diye temennide bulunuyorum adamlar illa her yazdığıma tepkide bulunacak ya her maç böyle LAN diyor.
Adam tam bir oyun kurucu. çok kaliteli pasları var.
Beyler adam zeki bana Arda'yı hatırlatıyor.Mersin İY maçında attığı paslar her baba yiğidin harcı değil heleki o ilk yarı Elmander'e attığı pas çok güzeldi Elmander atsaydı onu çok kral gol olacaktı...