#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

haklisin enginin verdigi bi pasla sercan pozisyona girdi. sercan bey onu atsa mis gibi asist olacakti en basit ornek :o

Sadece Sercan' mı? Elmander' e, Selçuk' a. Yukarıda bir arkadaş anadolu kulüplerinde olsaydı 5 6 milyon derlerdi demişte biraz mütevazi olmuş bence. Yiğit' e 5 milyon diye anadolu kulübünün elinde Emre Çolak olsa 10 dan aşağıya açmazdı pazarlığı.

Sadece Sercan' mı? Elmander' e, Selçuk' a. Yukarıda bir arkadaş anadolu kulüplerinde olsaydı 5 6 milyon derlerdi demişte biraz mütevazi olmuş bence. Yiğit' e 5 milyon diye anadolu kulübünün elinde Emre Çolak olsa 10 dan aşağıya açmazdı pazarlığı.

hee evet evet emre orta sahadan selcuka nefis pas atmisti. selcuka yakismadi o asirtma :(

Konu farklı canım sen önce konuyu öğrende gel.Hadi bakıyım.

Neresi faklı lan? "Hep böyle değil" demişsin. Halbuki Emre hep böyle. Rakibin kalitesine göre verimi düşüyor. Dün de rakip fırsat verdiği için verimi arttı.

Hadi diyelim ki hep böyle değil:

Senin daha kendi anlatmaya çalıştığını destekleme çaban tamamen saçma. Emre dün çok iyi oynadı ama asist yapamadı. Kendi dediğini destekleme şeklin tamamen mantığa ters. "O yüzden 3 asisti var" diye küçümsüyorsun ama böylesine iyi oynadığını düşündüğün maçta da asist yapmadığı bir gerçek. Yani iyi oynayınca asist yapamayabiliyormuş.

Neresi faklı lan? "Hep böyle değil" demişsin. Halbuki Emre hep böyle. Rakibin kalitesine göre verimi düşüyor. Dün de rakip fırsat verdiği için verimi arttı.

Hadi diyelim ki hep böyle değil:

Senin daha kendi anlatmaya çalıştığını destekleme çaban tamamen saçma. Emre dün çok iyi oynadı ama asist yapamadı. Kendi dediğini destekleme şeklin tamamen mantığa ters. "O yüzden 3 asisti var" diye küçümsüyorsun ama böylesine iyi oynadığını düşündüğün maçta da asist yapmadığı bir gerçek. Yani iyi oynayınca asist yapamayabiliyormuş.

Hangi maçta böyle oynadı açıp izleyim o maçı.

Konumuz Emre'nin paslarıydı size göre her maç böyle paslar atıyormuş demek ki ben farklı maç izliyorum söyle o maçı izleyin hadi söyle ?

Ben dün müthiş oynadı böyle devam ettirsin diye temennide bulunuyorum adamlar illa her yazdığıma tepkide bulunacak ya her maç böyle LAN diyor.

kabul edelim Ardadan ağzımız yandı Emre'nin o yüzden bu kadar arkasında durmuyoruz.Aynı olayı Selçuk'tada yapıyo olabiliriz hatta...

Hangi maçta böyle oynadı açıp izleyim o maçı.

Konumuz Emre'nin paslarıydı size göre her maç böyle paslar atıyormuş demek ki ben farklı maç izliyorum söyle o maçı izleyin hadi söyle ?

Ben dün müthiş oynadı böyle devam ettirsin diye temennide bulunuyorum adamlar illa her yazdığıma tepkide bulunacak ya her maç böyle LAN diyor.

Emre bu pasları her maçta denedi. Ya başarılı oldu ya da başarısız oldu, bu durum rakibin kalitesine göre değişti. Onu anlatıyorum. Her maçta aynı oynamakla her maçta aynı etkiyi/verimi sağlamak farklı şeyler.

Ben "dün müthiş oynadı" sözüne tepki falan göstermedim. 3 asisti olduğunu belirtmenin yanlış olduğunu düşündüm ve bunun da sebeplerini zaten yazdım.

Ayrıca başkalarının sana karşı kullandığı kelimeler hoşuna gitmeyecekse önce kendi kullandığın kelimelere dikkat etmeni tavsiye ediyorum. :yenieek: "Canım" gibi.

Daha kat etmesi gereken çok yol var. Oldu olacak devam Emre!!!

Elmander ve Selçuk'a attığı paslar muhteşemdi. Geriden çıkardığı uzun, isabetli paslar bana Arda'yı hatırlattı. İleri uçta bekleyince baskıdan ve fizik gücü eksikliğinden siniyor. Geriye gelip orta sahaya katılınca çok daha etkili.

Emre, Arda gibi bir anda takıma adapte olamadı ama yavaş yavaş olmaya başlıyor. Çok iyi gidiyor, pasları ve oyun zekası çok iyi gerçekten. Iniesta'yı örnek alıyorum diyordu, hakikaten tam o stil bir oyuncu olma yolunda gidiyor. Aslında 2 tane adam gibi ofansif kanat ve 1 tane defansif (sol) kanat oyuncumuz olsa çok güzel 4-3-3'te oynardık bu oyuncularla.

Melo - Selçuk

Emre​

aslinda emrenin attigi paslari degerlendirseler daha cok ön plana cikacak ama gol pozisyonlarda zorlaniyoruz biraz dünkü gibi,

mac cok daha önceden bitmis olmasi gerekiyordu, kactane pasi güme gitti.

Top geldigi zaman takımı yönlendiriyor,rahatlatıyor.

İyi yoldasin Emre reis.

Sağ kanatta da iyiydi dün, araya attığı toplar falan. Oyun zekası da gelişti

Beyler adam zeki bana Arda'yı hatırlatıyor.Mersin İY maçında attığı paslar her baba yiğidin harcı değil heleki o ilk yarı Elmander'e attığı pas çok güzeldi Elmander atsaydı onu çok kral gol olacaktı...

Beyler adam zeki bana Arda'yı hatırlatıyor.Mersin İY maçında attığı paslar her baba yiğidin harcı değil heleki o ilk yarı Elmander'e attığı pas çok güzeldi Elmander atsaydı onu çok kral gol olacaktı...

Oyun zekası Ardanın muhtemelen daha yüksek ama topa vuruş tekniği ve hızı kesinlikle Ardanın yapamayacağı şeyler, Hagivari diyelim biz ona, hele Selçuğa attığı toptaki şiddete hayran kaldım, götürüp eliyle koysa gene tutturamaz.

Oyunun tamamına yayması lazım, anlık iyi işler yapıyor ama 20-25 dk adını duymadığım da oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt