#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

O fotoğrafın anlattıkları sayfalara sığmaz yahu, 2 sene önceki halim olsa bloga ne döktürürdüm o fotoğrafla ilgili belli değil.

manyak la bu futbolcular

futbol dışında başka bir spor görmedim ki koca koca adamlar birbirine böyle sarılsın :D

devrik cümleyi abartınca nihat doğan tadı yakalamışım

Bu sezonun özeti olmuş fotoğraf.

manyak la bu futbolcular

futbol dışında başka bir spor görmedim ki koca koca adamlar birbirine böyle sarılsın :D

devrik cümleyi abartınca nihat doğan tadı yakalamışım

Futbolcularla alakasi yok sahsen ben bile golden sonra kimi gördüysem boynuna atladim :asd:

Emre bu sene inanilmaz gelisim sagladi,bizim kadar fanatik Galatasarayli oldugunuda biliyoruz,öz evladimiz sakatliksiz belasiz yürüyedursun insallah,emrenin meziyetleri bunlarla sinirli degil,onun kapasitesi bunun cok üstünde daha cok ama cok genc her sene bu sezonki gibi üstüne cikacagindan süphem yok,seneye tüm Türkiye sürekli emreyi konusucak.

Takımın ası oldu artık kimse onu ordan kolay kolay söküp alamaz. Kendini fazla göstermeye çalışmasın, orta sahada çalışkan olsun yeter.

AmriwWFCAAEkAD3.jpg

Son haftalarda formu çok düşük kendine gel Emre.Yoksa a7 ve Riera kapacak formanı .

haftaya aydın oynar tabikli

Emredeki düşüş bariz.Formayı Aydın'a kaptırabilir.

Buraya kadarmış.

ps. Riera varken nereye Aydın oynuyor yahu.

böyle bi zeminde kanatta oynayan emreden bişey beklemem. ama yeteneğini görmek için 2.yarıya necatiye attığı pası görmek yeterli.o yüzden

EMRE ÇOLAK KANAT OYUNCUSU DEĞİLDİR.

emrenin yeri selçuk ve melonun yanı ,önü.. yani ortasaha oynar anca.ya da serbest oynamalı

böyle bi zeminde kanatta oynayan emreden bişey beklemem. ama yeteneğini görmek için 2.yarıya necatiye attığı pası görmek yeterli.o yüzden

EMRE ÇOLAK KANAT OYUNCUSU DEĞİLDİR.

emrenin yeri selçuk ve melonun yanı ,önü.. yani ortasaha oynar anca.ya da serbest oynamalı

shut da f. up plz

Takım iyi diye bir şey demeyeyim diyorumda kaç haftadır berbat oynuyor.Haftaya Engin oynar

kusura bakma kardeş.:ogerçekler bu. yerinde oynamayan bi futbolcuyu eleştirmem.kanatta oynadığı sürece hiçbişey olmaz.

haftaya kanatlarda kim oynayacak çok merak ediyorum bakalım emre 11de olacakmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt