#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

biliyoz anasını satıyım ama ypacak birşey var mı ? yok . iyi mi oynuyor ? hayır taibki .. taktik geregi başka yeri var mı ? yok . o zaman sus artık . bizde biliyoruz hacı . çocugunmuş gibi savunma şu herifleri . zamnın futbolunda oynucaksın kardeşim . bu kadar zayıf bırakılır mı . ayrıca orta diyon aynısından aydında attı necatiyi . allahın işi ..

biliyoz anasını satıyım ama ypacak birşey var mı ? yok . iyi mi oynuyor ? hayır taibki .. taktik geregi başka yeri var mı ? yok . o zaman sus artık . bizde biliyoruz hacı . çocugunmuş gibi savunma şu herifleri . zamnın futbolunda oynucaksın kardeşim . bu kadar zayıf bırakılır mı . ayrıca orta diyon aynısından aydında attı necatiyi . allahın işi ..

:o tabiki savunurum. yatarak para kazanan rierayı mı savunucam ?yerinde oynasında gör bak.bi maçla göklere çıkarıp sonra yeriyosunuz adamları..

:o tabiki savunurum. yatarak para kazanan rierayı mı savunucam ?yerinde oynasında gör bak.bi maçla göklere çıkarıp sonra yeriyosunuz adamları..

oynayamaz . çünkü 442 oynuyoruz . beşiktaş maçıdna ortaya geçti orada da güçsüz oynadı .yedeklenmesi ve çalışması lazım . riera dedigin gayet hoş oynuyor . salak salak top kaybı yapıyor ama emreden çok daha iyi

son haftaların en kötü futbolcusu , tek yaptığı gol sevinçlerinde bir yerlerini yırtarcasına bağırmak. Halbuki bunu depar atarak yapması gerek.

Çok top kaybetti ama defansif olarak iyiydi bence.

Asmayın hemen çocuğu.Çok doğal böyle iniş çıkışları.Şuan ki durumda Emre'den ne katkı alırsan onu kar olarak görüp gerisini düşünmiyeceksiniz.

kanatlarda olmucak gibi bu çocuk parladıgı maçlardada hep cezasahasını cepheden gören pozisyonlarda bişiler yaptı ideal bir forvet arkası bence fakat kanatlarda bu fizigiyle böyle saha sartlarında tutunması çok zor

bu çocuk bildiğin 10 numara, biraz serbest vuruş - duran top çalış.

EMRE ÇOLAK ‏ @emrecolak1010

TAKIM tutmayı öğrenmeden önce "ADAM" olmayı öğrenmek gerek ;)

Emre iyidir arkadaslar, bir ara çok guzel top çaldi rakipten. Ofansif anlamda daha verimli olmasi için Melo - Selçuk onunde serbest oynamali ve ust duzey kanat oyunculari olmasi gerek :)

Ben açikçasi begeniyorum ama çok daha verimli olabilir akillica kulansak, Imparator ne yaptigini çok iyi biliyordur bence, takmayin

EMRE ÇOLAK ‏ @emrecolak1010

TAKIM tutmayı öğrenmeden önce "ADAM" olmayı öğrenmek gerek ;)

Ardanın yolunda ilerliyor.. Dili uzamış.. Sahaya çıktın futbolunu oynadın da kimse sana bişey mi dedı? Seneye Elazığsporda görüyorum ben Emreyi.. Potansiyelli bir futbolcu olduğuna hiç bir zaman kanaat getiremedim..

Ardanın yolunda ilerliyor.. Dili uzamış.. Sahaya çıktın futbolunu oynadın da kimse sana bişey mi dedı? Seneye Elazığsporda görüyorum ben Emreyi.. Potansiyelli bir futbolcu olduğuna hiç bir zaman kanaat getiremedim..

Herseyden bir nem kapıyorsun bir huzursuz oluyorsun arkadaş.İyi niyetli biri olduğuna asla kanaat getiremedim

emrenin o lafina laf etmis fenerlinin teki, resmine bakin tam bir c0ck faced assassin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt