#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sunuda unutmamak gerekirki Emre Galatasaray'da ilk sezonunu yasiyor evet altyapidan geldi v.s ama ilk kez süperlig tecrubesini bu kadar mac yaparak kazandi,daha cok ufak her gecen sene daha güclenicektir,bugün ligde gördügümüz cogu oyuncu süperlig tecrubesini kazanmis oyuncular,bu yüzden emre'nin kusurlarida kesinlikle görülmemeli,semih icinde keza bu cocuklar hatada yapabilir,onlarin tam oturmasi ve profi olmalari icin 2 sezon en az takimlarinda oynamalari sart,her gecen gün emrenin aslinda güc ve zeka anlaminda gelistiginide net görüyorum,Türk futbolunun bana göre parliyan yildizi olmaya en büyük aday,asla vaz gecilmemeli emreden.

Arena´da bi nebze daha etkili ama deplasmanlarda ve derbilerde eziliyor cocuk. Onu kazanmak istemesini anliyorum ancak Riera´ya suanda haksizlik Emre´nin oynamasi.

seninle dedektifçilik mi oynıycam birde afişe edicem herseyini gir bak maç başlığına gün boyu ne yazıp neyazmadığın ortada.Zaten Emre gibi bir yeteneğe elazığspor ayarında diyorsan fazla söze gerek yok.

He şu var fenerlisin osun busun demiyorum öyle bişey hissetsem direk derim yorumun iyi niyetli değil sen iyi niyetli değilsin okadar.

Senin iyi niyet anlayışın ne? İyi ya da kötü, her futbolcuya eyvallah mı çekmeliyiz, bu mudur? Yanlış gördüklerimizi söylemek kötü niyetli olmaya mı tekabül ediyor senin lügatında? Adamı beğenmiyorum ve bunu da söylemekten daha doğal hakkım yok.. Hem senin benim burda söylediklerimiz kişisel görüşlerimiz, Emreyi ne aşağı taşır, ne de yukarı.. Ama insanların görüşüne müdahale etme, niyetlerini sorgulama çaban, daha önceden yorumlarını beğenerek okuduğum birisi olarak benim gözümde anca seni aşağı taşır..

özellikle son 2 mactır top kyabettirip kontratak yediriyor. bu sahada oynamak ona göre degildi. böyle düşüşler olabilir. devamlı olmasın yeterki.

sol kanat oynamayacak...fiziki olarak kanat oynamaya zaten musait değil...serbest oynarsa daha verimli oluyor..ama son maçlarda berbat oynuyor

Ben Fatih Hoca'ya güveniyorum güveniyor ki oynatıyor bu tarz düşüşler olabilir her futbolcuda kim ne derse desin Emre Çolak yetenekli futbolcudur

serbest oynatılmalı arena'da deplasmanda yedek olsun ya da sonradan girsin

Senin iyi niyet anlayışın ne? İyi ya da kötü, her futbolcuya eyvallah mı çekmeliyiz, bu mudur? Yanlış gördüklerimizi söylemek kötü niyetli olmaya mı tekabül ediyor senin lügatında? Adamı beğenmiyorum ve bunu da söylemekten daha doğal hakkım yok.. Hem senin benim burda söylediklerimiz kişisel görüşlerimiz, Emreyi ne aşağı taşır, ne de yukarı.. Ama insanların görüşüne müdahale etme, niyetlerini sorgulama çaban, daha önceden yorumlarını beğenerek okuduğum birisi olarak benim gözümde anca seni aşağı taşır..

Benim iyi niyet anlayışım çocuk kendi mevkisinde oynamamasına rağmen elinden geleni yapıyor çalşıyor didiniyor ve son bi kaç haftaya kadarda çok yararı dokunuyordu ancak 2 3 maç kötü performans gösterdi diye kötü oynuyor toparlanmalı tarzı eleştiriler yapmak bana göre daha doğru. "Seneye Elazığspor da,yeneklerine hiç güvenmedim"demek benim iyiniyet anlayışıma uymuyor son maçlara kadar müthiş yararı vardı çocuğun.

Ayrıca görüşüne müdahale falanda etmiyorum bir fikir belirtiyorsun bende sana seninkinden farklı bir fikir belirtiyorum.Bunda ne zorbalık var ne zorlama var ne müdahale var.Tartışmadır bunun adı.

heralde en kötü maçıydı bu maç

ıspanak mı yiyon,red bull mu içiyon,napıyosan yap,güçlen gel emre bea

bu cocugun en büyük handikapi gercek anlamda verimli olabilecegi bir mevkiinin olmamasi. Emreyi yillardir izliyorum. teknik bir oyuncu ama hem birebirde etkisiz hemde isabetli pas atma konusunda vasat. teknigine ihanet eden bir oyuncu. arkadaslar forvet arkasi diyorlar ama yok. ümit milli macinda orda oynadi iste ne oldu? pas hatasi üstüne pas hatasi. emre topun kiymetini bilmeyen bir oyuncu. ya fazla laubali veya ayagi iyi degil. bukadar pas hatasi yapmasi normal degil. defansa verdigi katki cok önemli. zaten oda olmasa kadroya bile giremez.

vasatti maalesef. haftaya 11 baslamamali. kac haftadir böyle gidiyor Fatih Terim sabir ediyor genc oyuncu diye artik kulagi resmen cekilmeli, inceden inceden mesaj gönderdi terim ama , mesaj yerine ulasmadi gibi.

haftaya kesik yer, riera iyi gidiyor cunku, enginde döndü

baya oldu artik, 4-5 mactir kötü.

son bir kaç maçtır Aydınlaşma sendromu yaşıyo kardeşimiz.Dikkat etmeli...

bu cocugun en büyük handikapi gercek anlamda verimli olabilecegi bir mevkiinin olmamasi. Emreyi yillardir izliyorum. teknik bir oyuncu ama hem birebirde etkisiz hemde isabetli pas atma konusunda vasat. teknigine ihanet eden bir oyuncu. arkadaslar forvet arkasi diyorlar ama yok. ümit milli macinda orda oynadi iste ne oldu? pas hatasi üstüne pas hatasi. emre topun kiymetini bilmeyen bir oyuncu. ya fazla laubali veya ayagi iyi degil. bukadar pas hatasi yapmasi normal degil. defansa verdigi katki cok önemli. zaten oda olmasa kadroya bile giremez.

bullseye bir yorum

Bu zeminde çok da suç bulmam ona.

Gençlerbirliği maçında bence kesik yemeli Emre , Riera'ya bir ilk 11 şansı daha vermeli Fatih Terim.Derbide ihtiyacımız olabilir Riera'nın kalitesine.Son oynadığı maçlarda gerçekten beğeniyorum Riera'yı.

düşüş devam ediyor nedeni umarım tahmin ettiğim şey değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt