#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

1 devre yedek kalması bile işe yaradı. Futbolcuyu kazanmak için sürekli oynatmak gerekmiyor bence. Bazen kenarda oturup izlemesi özeleştiri yapılması gerek.

Temposunu ve hareketliligini begendim bugün. final paslarini maalesef yine kötü atti. buna anlam veremiyorum hala.

F.T Emre'ye kiziyordu. Bi pozisyonda faul yapmisti emre. Sonra Fatih hocamiz , 10 bin kez dedim oralarda faul yapma diye , isyan ediyordu.

Fatih Terim özel olarak güç antrenmanları yaptırıyormuş, zaten belli çektiği şuttan.

yükleme yapılıyormuş emreye bu iyi birşey. bir pozisyonda elmanderin önüne bırakacagına topu havadan attı. orda cok kızdım. cünkü rahat pozisyondu. riera 11 oynayacagına emre oynasın.

Emre kendini biraz daha geliştirse, çok iyi merkez orta saha oyuncusu olur.

Yine maçın gizli kahramanı oldu. Sivasspor maçı için söylediklerim Gençlerbirliği maçı için de geçerli. Taraftar futbolcunun faydalılığını şutla, pasla, asisit ve golle ölçüyor. Nice futbolcular varki bunları yapmasa bile varlığı ile takımının kazanmasında en önemli rolü oynar. Bir taşın eksikliği bile binaları çöktürebilir.

Ortada sahada bir Emre'nin varlığı rakibi tedirgin ediyor, bu da bir çok futbolcumuzun maçta önünü açıyor. Bunu tekrar gördük.

Daha fazla maç oynamalı. Elmander'e verdiği bir gollük pasın açısını yanlış ayarladı maalesef. Topu bir kaç metre daha ileri atsaydı Elmander kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Aslında bu tecrübe sorunu, daha fazla oynatılmalı, Riera ile rostasyon yapmak doğru değil.

İlk yarı oynamaması onun içinde iyi oydu. Bir anlamda ders oldu.

Oyuna girince baya da etkili oldu. Derbide oynar.

yükleme yapılıyormuş emreye bu iyi birşey. bir pozisyonda elmanderin önüne bırakacagına topu havadan attı. orda cok kızdım. cünkü rahat pozisyondu. riera 11 oynayacagına emre oynasın.

umarım yükleme yapmazlar yükleme olan yetenekli çocuklar çevikliğini ve yeteneklerini % 40 kaybediyor

farklı bir yöntemse diyecek bişey yok

Hünerlerini sadece bize değil herkese gösterme maçın.

Bu maçın yükünü kaldıramaz Emre.

Yerine Riera'yı oynatmakta fayda var.

riera cok iyi top oynuyo ya mustafa. ilk 11 de oldugunu bütün macların icine etti riera.

Ligin ikinci yarısında iyi oynadığı maçlar var. Samsunspor, Ankaragücü, Gaziantepspor, Kayserispor, Beşiktaş ve Sivasspor maçlarında iyi oynamıştı mesela..

Ligin ikinci yarısında iyi oynadığı maçlar var. Samsunspor, Ankaragücü, Gaziantepspor, Kayserispor, Beşiktaş ve Sivasspor maçlarında iyi oynamıştı mesela..

iyi oynadı derken iyi hareketleri oldu ama macın tamamında kötüydü. samsunda gol atmamızı sagladı kabul. ankaragücü macını saymıyorum. birtek kayseri macında begenmiştim. sonradan girdiginde yararlı olabiliyor. heleki şu son mac genclerbirligi macında izledim futboldan soguttu beni. onun yüzünde pozisyona giremedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt