#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bugün ilk yirmi dakika haric süper oynadi.

Terimin tek hatasi Enginin yerine Emreyi cikarmasi.

Cikarken Emre ben niye cikiyorum dedi, buna da saygisizlik yapiyor diyen var ama böyle insanlar ile de yasamamiz lazim.

şu pasları vermekte hızlı olsan süper olacaksın ama cok yavaş kalıyorsun. neyse mücadelen güzeldi.

az daha timsaha geliyorduk

hocaya degilmis

pisliklerin topcusunaymis

Emre seneye bizim vazgeçilmezimiz olacak. Hocasınada öyle hareketler yapmaz.

Ikinci yari iyiydi, cikmasina sasirdim aslinda.

Defalarca söyledim Emre bizim kalibremizde bir oyuncu değildir.. Yalnız o hareketi Fatih Hocaya yapmadı, fenerlinin biri bişey yaptı ona kızdı..

Yavv eleman iyi oynadı,vallahi çıkmasını beklemiyordum Allah Allah

İlk 20 dakika takımın en kötüsüydü ama sonradan toparladı ve iyi oynadı diyebilirim.

Gayet iyiydi.Tekniğiyle bizim pas oyunumuza direk katkı yapıyor.Neyini beğenmediniz anlamadım.

ya ne oldu maç sırasında bi anlamadım bi bahsetsenize emre tepki mi gösterdi?.şu totemim yüzünden derbiyi canlı izleyemiyorum anasını satim!

iyi falan oynamadi. cok fazla pozisyon hatasi yapti. defansa yardim etmedi vs vs. kotuydu

Gercekte kötü degildi, ama ondan ilerisi icin beklenen cok daha fazla sey oldugu icin simdilik taraftarı tatmin edemiyor.

emre çolak : Allah im sana sukurler olsun ki Galatasaray da futbola basladim ve burda devam ediyorum ...

ilk 25 dakika çok çok kötüydü sonra normale döndü..

Çok içeri girerek oynadı bekini yakalamak için çok koştu bunun için de erken yoruldu

Bence gayet iyi oynadı maç esnasında Emre Çolak'ın attığı paslara dikkat edin gayet temiz oynuyor bu sene ilk senesiydi Şampiyonlar Liginde oynadıktan sonraki Emre'yi görün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt