#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Iyi oynuyor ama biraz daha sorumluluk alsa iyi olacak,bazen mac icinde ortalikta hic gözukmuyor,saklanarak oynuyor.

Fatih hoca oynatmaya devam edecektir emre'yi kazanmak icin.

Dün sahada kaldigi süre boyunca süper oynadi,cikmasina anlam veremedim heleki ikinci yari basinda o kadar iyi basladiki maca,gökhan ile fener bize bindirme yaparken geriye 70 metre depar atip bizim korner cizgisinin ordan top aldi,sonra bir tanede sowun ayagindan aldi,inanilmaz mücadele ediyordu birden oyundan cikarildi,bence engin ciksaydi belki emre gol ve gollerin hazirlayisi olabilirdi,tabiki hoca tercihi ama fizik acidan oyundan düsmüs engini cikarirdim ben.

Valla dün iyi değil, çoooook iyiydi.Koştu, kovaladı, top yaptı ve bunları fener deplasmanında yaptı.

İlk 20 dakika facia

20-45 arası orta ve üzeri

45-60 arası çok iyi

Oyundan çıkarken şaşkın ama fazla tepkiliydi.

Ben hep burda emreye destek oldum onu eleştirenlere karşı. Emre hakikaten kaliteli futbolcu ama bişiler eksik sanki. Hani semih gibi cuk diyemiyosun. kendini biraz daha geliştirmesi lazım daha çok oyunun içinde olmalı

Yahu yabancılar 2 hareket yapar kral olur yerliye bir maç kötü oynar beğenmeyiz,gözünüzü seveyim Melo 20 yaşında nasıl oynuyordu diye bir bakın herkes hata yapabilir.Geliştikçe daha da iyi olacak ilerlemelerin genç oyuncuların bir bir takıma monte edilişini nasıl görmezden gelir gibi konuşuyorsunuz yapmayın.

emre colak iyi oynamıstır net abi.. hele 2.yarıya müthis basladı kac tane fener hucuma cıkarken top caldı attığı paslar falan cok iyiydi

cok kötü oynadi maalesef. formayi aydina kaptirdi diyebiliriz

Fb maçı son maçıydı Emre'nin. Kötü mü oynadı? Hayır! Belki maça ısınması zaman aldı. Oynadıkça vitesi büyüttü, kenara alındığı anda optimum fayda sağlıyordu. Heryere koşması ile rakibe direkt müdehaleleri biraz çakılı ve rakibe uzak oynayan iki önliberomuz Melo ve Selçuk'u dengeliyordu. Son maçıydı diyorum, çünkü Emre'nin çıkmakta nazlanmasını Terim affetmez bence, en az 5 maç takıma almaz. Böylece son 3 maçın gizli kahramanının takıma katkısından mahrum kalmış oluruz. Aydın mı dediniz? Aydın amatör lig topçusu.

Bence o kadar kötü değildi..

Takmasın bu kadar kafasına Emre çok iyi yerlere gelebilir..

Fb maçı son maçıydı Emre'nin. Kötü mü oynadı? Hayır! Belki maça ısınması zaman aldı. Oynadıkça vitesi büyüttü, kenara alındığı anda optimum fayda sağlıyordu. Heryere koşması ile rakibe direkt müdehaleleri biraz çakılı ve rakibe uzak oynayan iki önliberomuz Melo ve Selçuk'u dengeliyordu. Son maçıydı diyorum, çünkü Emre'nin çıkmakta nazlanmasını Terim affetmez bence, en az 5 maç takıma almaz. Böylece son 3 maçın gizli kahramanının takıma katkısından mahrum kalmış oluruz. Aydın mı dediniz? Aydın amatör lig topçusu.

Dostum derbi oynuyorsun takım mağlup hoca seni oyundan almak istiyor en doğal hakkı olarak ama sen takımını seviyorsan o sahayı terketmek istemezsin..

Bu herkes için geçerli..

Kendini Emre'nin yerine koy..

O istemez mi sahada kalıp birşeyler yapmak..

O sitem tamamen hırstan kaynaklanıyor..

Gözüme girdiği an..

Fener kanattan gelirken arkadan koşup topu çalması bile yetti..

Olay bu işte..

Hadi Emre'nin çıkmakta nazlanması,Terim'in bunu affetmeyip 5 maç kenarda tutacağını falan bir şekilde uydurdun da Aydın dediğimizi nerden çıkardın?

Hadi Emre'nin çıkmakta nazlanması,Terim'in bunu affetmeyip 5 maç kenarda tutacağını falan bir şekilde uydurdun da Aydın dediğimizi nerden çıkardın?

öle bisey yok

timsaha gelmeyelim

basinin uydurmasi

önce arda sonra semih

simdide emre colak

ulan harcamiyalim

ilk yarim saat bence baya kötüydü, cunku cok sacma pas tercihleri, pas hatalari yapti.

sonra ama iyi oynamya basladi, baya hareketli oynamaya basladi, hep hareket halinde idi.

emre orda selçuka triplendi ne terimi ?

Bence gayet iyiydi Emre haksızlık etmeyin çocuğa. Kritik tüm topları yerine ulaştırdı. Atakları yavaşlatmadı aksine hızlandırdı. Pas tercihleri doğruydu, çok mücadele etti. Tabi ki bizim Emre'den beklediğimiz performans değerinin altında olduğunu biliyoruz fakat dün gerçekten güzel oynadı.

Hala Terim affetmez cart curt diyor adam ya.Senin yerine normal bir insan olsa insan içine çıkacak yüzü olmazdı.Ama sen nasıl bir insansın ki kapak oldukça bombalar bir yerinde patladıkça hala farklı teorilerle geliyorsun.Şunu anla artık Hoca senın gibi takıntılı ruh hastası bir insan değil.

Bir bitip tükenmedin anasını satiyim.

Yok yani amacın insanı çilede çıkartıp kendine küfür yedirtmek bunu başarıyorsunda burada okumasanda ama cidden bukadar günaha soktuğun yeter yahu.Bir ölmedin uçmadın şurdan gitti.

bazilari hemen asip kesmis :)

asiri motivasyondan normaldir bazi hareketler daha 20 yasinda.. yeni yeni isiniyor 1 2 sene sonra tamamen olgunlasir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt