#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

4-4-2'yi bozmamak lazım,ama Emre'de kanatlarda yapamıyor açıkcası.Kanatta oynamaya alışmaya baksın en iyisi.

burak iyi topçu ben defalarca söyledim

ama modric yani fazla abartılan bi adam olduğu açık bu böyledir yani tek avantajı işte joker bi oyuncu olması mesala hamit nasıl madride kadar yükselmişse bu özelliğiyle modricde bu yüzden fazla abartılıyor.

modrice balon dedin ya balonlardan nefret ettim.

gscyi kirleten ikili ^

orta kesmesi süper kanat oynayabilir bence en olmadı defansını güclendirsin sol beke koy al sana orta yapabılen teknin sol bek hakan baltadan 2 kere daha iyi yapar :D

bu adam çok iyi bir adam bu adamı eleştirenden şüphelenirim.

Emre Kouleak'tan sol bek olur mu yıah, adam rakiple carpıstıgı an topu veriyor.. teknik var hala top kontrol etmeyi beceremiyo, bu fizikle sol bek olmaz.. hızlanma var, sprint yok.. kanatta olmaz bu sebeple, he oynatırsın kanatta ama takıma verecegi belli - kendini gelistirsin 10 numara gibi oynasın baska yolu yok :ka21:

sol acik da yapamayan adami sol beke koyalim demek fail

emrenin yeri AMC - OOS dir. nokta

Ben Emre'yi 15 yaşından belli izlediğim kadarıyla onun hakkında düşüncem çok iyi ve yetenekli bir oyuncu ve önümüzdeki yıllarda milli takım ve Galatasaray'da büyük işler başaracak, ben onun takımdaki en yetenekli oyuncu olduğunu düşünüyorum,ama şimdilik tam olarak sergileyemiyor ,inşallah Emre uzun yıllar Galatasaray'da oynar ve kupalar ve başarılar dolu bir kariyer yaşar.

^iyi sabahlar Emre, foruma hoş geldin idmanlar nsl gidior

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt