#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Fizik olarak o kadar artma olmayabilir ama ofans özelliği olarak olabilir.

bence bu sene başarılı olmasının altındaki en önemli faktör fiziksel yapısıydı ayrıca grafiklerde o kadar hayvansı bir artış yok bu sezon nerdeyse oynadığı her maçta takımın değil maçların en çok koşan futbolcusu oldu ikili mücadelelerde yıkılmıyor öyle eskisi gibi geçen sene ki halini aklınıza getirirseniz bana hak verirsiniz :)

kelimelere dökerek özgün bir yazım çıkarsan daha açıklayıcı olurdur kardeş . herkes fm oynamak zorunad degil bildigin gibi .

bişey anlamadım ben

fmyi kapatmıştım ama sırf istediniz diye açtım çektim fotoyu buyrun artık daha açıklayıcı oldu kusura bakmayın ben kendi çapımda yaptığım için abartılacak bişey değil diye koymamıştım..

emregrafikveri.jpg

fmyi kapatmıştım ama sırf istediniz diye açtım çektim fotoyu buyrun artık daha açıklayıcı oldu kusura bakmayın ben kendi çapımda yaptığım için abartılacak bişey değil diye koymamıştım..

emregrafikveri.jpg

hah böyle yap işte, ben fm oynadım ama o grafiği bilmiyodum. zaten öyle iyide oynamam hep hile yaparım ben

aynen kardeş bende yaparım :D burdaki kariyerimde mesela ronneyi beleşe aldım ama utandığımdan yazamadım :D yoksa ligide clyide alamazdım :D:D

kendi takımıma 99999999 para veriyorum en yakın rakibin kondisyonunu düşürüyorum :asd: bide alt yapıdan oyuncu çıkarıp değerlerini yükseltiyorum. yoksa oynayamıyorum bu oyunu zaten az oynamıştım halada yüklü bende :D

kendi takımıma 99999999 para veriyorum en yakın rakibin kondisyonunu düşürüyorum :asd: bide alt yapıdan oyuncu çıkarıp değerlerini yükseltiyorum. yoksa oynayamıyorum bu oyunu zaten az oynamıştım halada yüklü bende :D

ben o kadar pisleşemiyorum kardeş en fazla maç yapacağım takıma menajer ekleyeyip alt yapıdaki oyuncuları koyup 10 15 tane atıp bırakıyorum..

neyse emre çolak girse gs taraftarı konusunda hayal kırılığına uğrayabilir :) kapatsak iyi olur konuyu ;)

M.Cityi almistim Galatasarayinda biraz parasi olsun diye ayhani 50milyona aldiydim citye :D

bi baktim galatasarayin ayhani 50milyona sattiktan sonraki transfer ettigi adamin ücreti 500.000 binlik resmi olmayan 32 yasinda bulgar bi oyuncu :D

hatanin nerden geldigini anladim Fm11 oynuyormusum Adnan Sezgin hala is basindaydi :D

konu disina cikti la :(

M.Cityi almistim Galatasarayinda biraz parasi olsun diye ayhani 50milyona aldiydim citye :D

bi baktim galatasarayin ayhani 50milyona sattiktan sonraki transfer ettigi adamin ücreti 500.000 binlik resmi olmayan 32 yasinda bulgar bi oyuncu :D

hatanin nerden geldigini anladim Fm11 oynuyormusum Adnan Sezgin hala is basindaydi :D

gülmekten sandalyeyi kırdım :D:D

ayrıca o yöntem süperdir candır :asd:

:asd:

Adam oyunda bile sorun desene :D

Yok yok forma ağır geldi bu çocuğa belli...

bütün sutlari trübüne dikiyor bi kere de kaleyi tuttur ya

emre fazla havalanmısın oğlum. daha dur yol alacak mesafe cok. kendini bir sey sanma

Vay Emre´ye bak.

Adam artik kosmayida birakmis.

Lan sen kimsin,Fatih Terimin altinda koskoca Gheorghe Hagi gibi oyuncularda kosdu,sen kosmayi ne hakla birakiyorsun.

Engin sana her yönden 10 basar ama sendende 100 kat daha mücadele edip,kosuyor.

Emre´nin zaaten havalara girmesi belliydi.Tipinden,durusundan belli.

Macta cektigi sutlar beni deli etti.

Şutlar falan önemli değil de, eğer sağ açık oynuyorsan adamların da sol beki bizim ceza sahasına giriyorsa takip edeceksin Emre o adamı, takip etmek zorundasın, bırakmayacaksın peşini.

emreden ne istiyorsunuz

en cok kosan adam

ikinci devre tüm toplar ondan oldu

siz ne bicim mac seyrediyorsunuz

asil melo ilk yari batirdi

emre bir ara oyun kuruyordu bilmem farkında mıydınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt