#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre guvenilecek bir profil yaratmıyor zaten.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Cevap: #52 Emre Çolak

Riera'dan iyi diye bu adama güvenecek halimiz yok.

Külli zarar.

Bu sezon bir İBB bir Mersin maçlarında beklenileni verdi. Bunlardan hariç 2-3 maçta da normal oyun sergiledi.Diğer maçlarda lesh oğlu lesh.:ka21:

İyi 10 numara olur diyoruz adam 27 küsür maçta 1 asist yapmış.

Pas tercihleri de çok yanlış,adam geçemiyor,orta açamıyor.

Fizik olarak çok güçsüz.

.

.

.

.

.

.

.

.

Emre takımda geleceği parlak oyuncuların başında gelir, hoca bunun farkında ama siz değilsiniz.Bu takım ne takozlar gördü siz alt yapıdan gelen gencecik bir çocuğa etmediğiniz laf yok.Bu adamı geçen sene, lige havlu attığımız dönemde bu sene için hazırlasalardı bam başka bir emre izliyor olacaktık.

Seneye dahada iyi olacak, bu sene emre ve semih altyapıdan imdada yetişmeselerdi playoff u bile zor görürdük, ve aydını da unutmayalım.

Bu çocuğun hamuru iyi hoca ister kek yapar ister ekmek,ister börek.Eğer bu çocuk oynamayı sevdiği pozisyonda oynatılırsa daha fazla verimli olup daha çok gelişir (10 numara pozisyonu), yok hocamız gerek görmez daha defansif oynatırsa 2 ci bir okan buruğumuz olur.

Benim için farketmez, ben şuan ki oyununu çok beğeniyorum.Zamanla sizde beğeneceksiniz buna eminim.

Her maç 10 oyuncu garanti. Emre-Riera-Aydın 3lüsünde tercih Terim'e ait ama Emre aralarında daha iyisi gibi.

Emre takımda geleceği parlak oyuncuların başında gelir, hoca bunun farkında ama siz değilsiniz.Bu takım ne takozlar gördü siz alt yapıdan gelen gencecik bir çocuğa etmediğiniz laf yok.Bu adamı geçen sene, lige havlu attığımız dönemde bu sene için hazırlasalardı bam başka bir emre izliyor olacaktık.

Seneye dahada iyi olacak, bu sene emre ve semih altyapıdan imdada yetişmeselerdi playoff u bile zor görürdük, ve aydını da unutmayalım.

Bu çocuğun hamuru iyi hoca ister kek yapar ister ekmek,ister börek.Eğer bu çocuk oynamayı sevdiği pozisyonda oynatılırsa daha fazla verimli olup daha çok gelişir (10 numara pozisyonu), yok hocamız gerek görmez daha defansif oynatırsa 2 ci bir okan buruğumuz olur.

Benim için farketmez, ben şuan ki oyununu çok beğeniyorum.Zamanla sizde beğeneceksiniz buna eminim.

topla çok oynamasa daha iyi olacak.Atakları yavaşlatıyor,dün de açıkça belli oldu

bugün kuzeygüney vardı , aklı orda kaldı herhal

Her maç ısrarla oynatılmasına anlam veremiyorum. Beşiktaş maçında Riera veya Aydın'la başlamalıyız.

yanlis yorumlar yapiyorsunuz

performansi dusen 2 adam var takimda

biri semih biri emre

ikisininde en genc adamlarimiz olmasi tesaduf degil

ama ogrenecekler

biri semih biri emre

ama ogrenecekler

Semih mi? Ne Semih'i be, adam olmasa şu takımda en az 3 gol yerdik

biri semih biri emre

ama ogrenecekler

Herkez takmis bi semih butun pozisyonlari kesen ve kesmeye calisan Semih!!! Urfali figuran rolunde.. Semihi cek Serveti yada Zani koy burda millet Hem o ikisine hemde Urfaliyi kufure bogardi cok net!!

bu macta semih hata yapamdimi?

ciddimisiniz?

ayrica ben genel son haftalarla ilgili yorum yaptim

bu stresi bazen kaldiramamalari normal

Evet hata yapmadı. Burak'ın, ilk yarının sonunda kaçırdığı pozisyondaki futbolcu da Semih'in ikiz kardeşiydi. Neyse şimdi suçlu Ujfalusi falan olur.

Adam net arkasindan yukleniyor hakem bozuntusu faulu gormuyorsa o napsin? Birakin ya icip icip buraya yorum yazmayin..

neyse biz baska mac seyretmisiz demekki siz yorumlara devam edin burada emreye sallayarak

Evet hata yapmadı. Burak'ın, ilk yarının sonunda kaçırdığı pozisyondaki futbolcu da Semih'in ikiz kardeşiydi. Neyse şimdi suçlu Ujfalusi falan olur.

Faul olan pozisyondan mı bahsediyorsun reyis? Hani şu hakemin vermediği?

emre bizim alt yapidan bekledigimiz buyuk yildiz degil.. kendimizi kandirmayalim.. bu cocuktan cacik olmaz... erman toroglu'nun cacigini emre'ye ithaf ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt