- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Emre guvenilecek bir profil yaratmıyor zaten.
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Emre takımda geleceği parlak oyuncuların başında gelir, hoca bunun farkında ama siz değilsiniz.Bu takım ne takozlar gördü siz alt yapıdan gelen gencecik bir çocuğa etmediğiniz laf yok.Bu adamı geçen sene, lige havlu attığımız dönemde bu sene için hazırlasalardı bam başka bir emre izliyor olacaktık.
Seneye dahada iyi olacak, bu sene emre ve semih altyapıdan imdada yetişmeselerdi playoff u bile zor görürdük, ve aydını da unutmayalım.
Bu çocuğun hamuru iyi hoca ister kek yapar ister ekmek,ister börek.Eğer bu çocuk oynamayı sevdiği pozisyonda oynatılırsa daha fazla verimli olup daha çok gelişir (10 numara pozisyonu), yok hocamız gerek görmez daha defansif oynatırsa 2 ci bir okan buruğumuz olur.
Benim için farketmez, ben şuan ki oyununu çok beğeniyorum.Zamanla sizde beğeneceksiniz buna eminim.
yanlis yorumlar yapiyorsunuz
performansi dusen 2 adam var takimda
biri semih biri emre
ikisininde en genc adamlarimiz olmasi tesaduf degil
ama ogrenecekler
biri semih biri emre
ama ogrenecekler
biri semih biri emre
ama ogrenecekler
semih gayet iyi.hata yapmadı bugun.emre leş ötesi
Evet hata yapmadı. Burak'ın, ilk yarının sonunda kaçırdığı pozisyondaki futbolcu da Semih'in ikiz kardeşiydi. Neyse şimdi suçlu Ujfalusi falan olur.
Adam net arkasindan yukleniyor hakem bozuntusu faulu gormuyorsa o napsin? Birakin ya icip icip buraya yorum yazmayin..
Evet hata yapmadı. Burak'ın, ilk yarının sonunda kaçırdığı pozisyondaki futbolcu da Semih'in ikiz kardeşiydi. Neyse şimdi suçlu Ujfalusi falan olur.