#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Islıklanmadı yahu, döndü armayı falan öptü ekstra alkış aldı..

biri şu çocuğa telefon kullanmayı yasaklasın,ya da nokia 3310 falan versin,sahnede bile elinde telefon bişeyler yazıyodu,ulan ne twittermış arkadaş,futbolculuğu bırakıp twitter fenomeni falan ol madem

İnş şımarmazsın arda gibi ... Harbiden yetenekli adam çok çalışırsa mükemmel oyuncu olcak kapasiteye sahip inş harcamaz kendini ...

son maçta senin oynaman lazımdı çocuk o riera çıldırttı resmen beni. çalışmaya devam. internet aleminden falan uzak dur gerek yok. yazın vücud çalış

son maçta senin oynaman lazımdı çocuk o riera çıldırttı resmen beni. çalışmaya devam. internet aleminden falan uzak dur gerek yok. yazın vücud çalış

Merhaba ben Emre, arkadaşın hesabından girdim. Uyarılarını dikkate alacağım ağabey, salona yazıldım nasıl bir program önerirsin bench yerine dumbell yapayım diyorum içleri daha iyi dolduruyormuş ?

Gelişimini sürdür. Önümüzdeki sezon senden Melo ve Selçuk'un katkısını bekliyorum. Formanı kimseye kaptırayım da deme.

Bu sezon oynadığın maçlarda sahanın en çok koşan ismi oldun. Şimdi sıra yeteneğini kullanıp bir de en üretken isim olma zamanı. Sende bu potansiyel var. Kanada geç, ortaya gel, geriden top al, driplingle ceza sahasına gir, şut çek, ara pası at... Bu kadar yeteneğin var bunları kullan. Sen bu takıma çok şey verebilirsin.

Daha önünde cok yol var cok yeteneklisin gözünü seviyim yetenegine ihanet etme.. Fizigini geliştirirse banko oyuncu olursun..

eksik olan tek şey özgüvendi bence biraz daha sorumluluk aldı mı geleceğin selçuk inanı olur

Fatih Terim kendisi için özel program hazırlamış ancak Fatih Hoca'dan çok onların özverili olması gerekiyor. Bugün Galatasaray'dan ayrılsan orta halli bir Anadolu takımında ya tutunursun ya tutunamazsın ne bir mesleğin var ne öğrenimin. Rüyamızda göremeyeceğimiz paraları kazanacaklar.

'öncelikle galatasaray'da kendimi kanıtlamak ve borcumu ödemek istiyorum. galatasaray'a büyük bir borcum var. beni yoktan var ettiler."

Doğru diyor Semih bunu Mertan'ında Emre'nin de ve diğerlerininde demesi lazım. Fatih Hoca ekstra program mı yaptı git onun üstüne bir daha çalış başka işin mi var.Bir yıl sık dişini götünü yayma koltukta çalış. 30-32 yaşından sonra sefasını sen süreceksin.Ama işte diyorum akıllı değil bu futbolcular.Benim için para pul önemli de değil. Galatasaray sevgisi sadece onlarca yıl florya'da yaşayan birisine benim kadar yerleşemeyecek mi ?

17 saat önce · Beğen · 2Bugün Galatasaray'dan ayrılsan orta halli bir Anadolu takımında ya tutunursun ya tutunamazsın ne bir mesleğin var ne öğrenimin. Rüyamızda göremeyeceğimiz paraları kazanacaklar.

'öncelikle galatasaray'da kendimi kanıtlamak ve borcumu ödemek istiyorum. galatasaray'a büyük bir borcum var. beni yoktan var ettiler."

Doğru diyor Semih bunu Mertan'ında Emre'nin de ve diğerlerininde demesi lazım. Fatih Hoca ekstra program mı yaptı git onun üstüne bir daha çalış başka işin mi var.Bir yıl sık dişini götünü yayma koltukta çalış. 30-32 yaşından sonra sefasını sen süreceksin.Ama işte diyorum akıllı değil bu futbolcular.Benim için para pul önemli de değil. Galatasaray sevgisi önemli sadece ve bu sevgi onlarca yıl florya'nın tozunu toprağını yutmuş birisine benim kadar yerleşemeyecek mi ?

EMRE ÇOLAK ‏@emrecolak1010

Yenı saç:) Yenı saç:)

oddwqmpj:tw1

Emre $ikebahce macindan once 2 mactir sonradan oyuna girerek iyi performans sergiliyordu, sonrasinda $ikebahce macinda oynadi ve formayi kapti. Bir kac hafta guzel oynadi ama sonra tekrar o eski haline dondu. Abartmiyorum en az 10 hafta cok kotu oynadi, Fatih hoca bunu bildigi halde israr etti ki basin toplantisinda da bunu dile getirdi. Kotu oynuyor ama israr edecegim ve oyle kazanacagim Emre'yi demisti ama israr etti ve kazanmak yerine kaybetmeye daha yakin oldu. Emre'nin yeni sezonda mutlaka kendini cok daha fazla gelistirmesi lazim ve Semih gibi dusunmesi lazim. Fatih hoca x seyi 1 x yap diyorsa Emre 5 x yapacak yoksa Emre kaybolup gidecek bu kafayla.

emre'nin bir günü

sabah kahvaltısı

twitter

idman

twitter

gezme

twitter

idman

twitter

uyku

emre kendini yetiştirirse çok güzel olur takıma büyük bir katkı sağlar eski hakan şükür olur :D

Bugün doğum günüymüş. Adam Ali Sami Yen'le aynı gün doğmuş doğuştan Galatasaray'lı :):)

Kardeşim gibi seviyorum inşallah çok başarılı olur.

Bi de ibb'ye attığı ilk gol var ya, o çok güzeldi ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt