#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

AtVN6aUCIAEW5o5.jpg

Aslan parçası :tiphat:

Bugün doğum günüymüş. Adam Ali Sami Yen'le aynı gün doğmuş doğuştan Galatasaray'lı :):)

Kardeşim gibi seviyorum inşallah çok başarılı olur.

Bi de ibb'ye attığı ilk gol var ya, o çok güzeldi ya :)

yeterince yakısıklı digil yeani :P

Mutlu yıllar Emre :tiphat:

Yeterince özgüveni olsa rakibi göbekten yardırır, aynı Robben gibi. Teknik ve fiziksel olarak bir sorunu yok bence, ama psikolojik desteğe ihtiyacı var.

Bu sene yapılacak transferlerden sonra Emre'nin takımda sol açıktaki yerini kaybedeceğini düşünüyorum. Ama bence Emre'nin kariyerinin en önemli yılı olur bu sezon.

Sezon içerisinde oynanacak maçların en az yarısında ama ilk on bir ama sonradan forma giyer. Hızla artan mukavemeti ve gücü sayesinde sol kanadın dışında gerçek mevkisi olan orta sahada önemli bir alternatif haline gelir. Hamit ismi konuşuluyor açıkcası Hamit birini yedekleyecekse bu isim Felipe Melo'dur. Ama Selçuk İnan'ın yedeği, durduğu maçlarda alternatifi veya ofansif gücümüzü arttırmak istediğimiz anlarda ki partneri Emre Çolak olur. Umarım sezon sonuna doğru da Emre Çolak bu takımın ilk 11 oyuncusu haline gelir. Yeteneklerine çok inandığım müthiş potansiyeli olan bir futbolcu çünkü. Kanımca kısa süre içerisinde bu takımın saha içerisindeki beyni haline gelmek sadece camiaya değil ayrıca yeteneklerine de olan borcudur.

Kanat değil forvet arkası oynaması lazım.

geçen gs kutlaması varmış reina'da. diyor ki "ilk kez böyle bir yere geldim."

:D

Pasın şiddetini ayarlayamayan adam nasıl forvet arkası oynasın ki.

Emre'den âlâ dengeli pas atan mı var onun yaşıtlarında? Kaldı ki Emre bu ligdeki tonla orta saha oyuncusundan kat be kat iyi pas veren bir oyuncu. Forvet arkası onun asıl mevkiisi ve forvetleri çok iyi besler.

Emre'den âlâ dengeli pas atan mı var onun yaşıtlarında? Kaldı ki Emre bu ligdeki tonla orta saha oyuncusundan kat be kat iyi pas veren bir oyuncu. Forvet arkası onun asıl mevkiisi ve forvetleri çok iyi besler.

emre b. 16 yaşındaki hali bu Emre'den daha iyiydi. Paslarının neresini beğeniyorsun anlamadım. Bu ligdeki kaç kişiden daha iyi pas attığı çokta önemli değil ama Emre'den daha iyi pas atan da çok futbolcu var. Bizden; Selçuk ,Yekta,Melo , fb'den ; emre , alex , stoch , baroni bjk'den ; fernandes ,ernst,simao,aurelio TS'den;colman , Aykut , zokora , alanzinho G.Antep ; Popov ,Yasin , Sapara Bursa ; Batalla Karabük ; Cernat , Kayseri:Amrabat , Troisi , Okay

Diğer takımlardan da baya var daha sayabileceğim isimler ama ilk anda akla gelenler bunlar.

#HappyBirthdayEmmanuelEboue. İyiki doğduun Manucan :))) adamın hammaddesi :))

bu adam da tam bir liseli

beratgillerden:)

kardeşim benim be... twitter açarsam kesin yazcam bu adama

Sabri Sarioglu 2 olur bu arkadastan, iyi amigo olur yani.

Lakin oyunu Matrixvari bir rölantide / agir çekimde oynuyor, uykum geliyor.

Hamit rakip takımın sağbekinde oynasa, Emre Hamit' i her defasında 'Ronaldo' yapar. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt