#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

çok iyi olacaksın aslanım çok iyi :tiphat:

Maci izleyemedim. Ama arkadaslar Emre´nin yine iyi oldugunu söyliyorlar. Dogru mu?

ilk yari cok iyi oynamis

ikinci yariya yetistim, cikana kadar cok sey yapmak istedi ama hicbirsey yapamadi, pas hatalari yapti, sonra cikti oyundan.

ama ikinci yari orta sahaya cekildi, amrabatin girmesiyle birlikte.

Güvenemiyorum, bir iyi bir kötü, aydını görüyorum özetle.

İlk yarı başarılıyken ikinci yarı saçmalamaya başladı, güzel bir çalım atsa arkasındaki pozisyonda çok mantıksız pas hataları
.

Yani %100 bu adam bizim ortasahamız dedirtmiyor

Umarım grafiği iyiye gider
.

güzel sinyaller aldım inş dogru yolda gider ve olgunlaşmasını tamamlar

Fiziğini biraz geliştirmis ama bir orta saha için tabiki daha iyi bir fiziğe sahip olmalı. Çünkü asıl yeri Selçuğun yanı. 2 yönlü cok iyi oynuyor.

Aynen devam :happynew:

Saçmaladı diyip duruyorsunuz da elemanın ayağına top yakışıyor. Amrabat ile ikisi sol kanatta kapıssınlar hangisi oynarsa oynasın gözüm arkada kalmaz.

Ortaya geçtikten sonra attığı her top rakibe gitti hangi maçı izlediniz, oyunun yönünü değiştiremiyor. İyi kesici de değil zaten. Emre/Amrabat solda oynarlar, Emre'nin yeri 4-4-2'nin orta ikilisi değil..

cocuk bi kas gelistiremedi yıllardır,

teknik iyi futbol iyi, guc yok adamda bir halt yapamıyor bu yuzden.

Saçmaladı diyip duruyorsunuz da elemanın ayağına top yakışıyor. Amrabat ile ikisi sol kanatta kapıssınlar hangisi oynarsa oynasın gözüm arkada kalmaz.

Tamam işte kanatta oynamaya devam etsin. Tekniği iyi, çevik, ortaları isabetli. Zaman zaman Hakan'la falan verkaç yapıyor ayrıca.

B_b5fa52939bf3fc0aa53fe39d6c3831c3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt