#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Şu fiziğini geliştirsen bu yetenekle türkiyenin en iyi kanat oyuncusu olmak için hiç bi engelin yok

Daha dayanıklı olsa ve şu pas hatalarını yapmasa kadroda kendisine yer bulabilir.

hep ayni hatalari tekrarliyor. kardesim su topu niye illa 10 kere dürtmen gerekiyor. uzun toplari da bir tuhaf atmaya basladi. ilk baslarda bari o isi iyi yapiyordu. gördügüm kadariyla arada yaptigi estetik hareketler bizim taraftarin gözünü boyamis hemen. klasik türk taraftar zihniyeti. bu cocuk basit oynamayi ögrenmeli artik. resmen yetenegine ihanet ediyor böyle oynayarak. top gelmeden ne yapacagina karar verip o anda konsantre bir sekilde pasini atmali. emre asiri daginik oynuyor. ne kanat ne göbek. ikisi arasinda kalmis gibi.

Önceki sayfalara bakın benden daha fazla eleştiren olmamıştır herhalde Emre'yi. Ama dün ışığı gördüm Emre'de ortada daha iyi olur kesinlikle ama tabi oynayabilirse ortada kadro çok derin o bölgede.

ilk 11 değişmezi olacak isimdaş abisini bile (ispanyaya transfer olan arkadaş)sollayabilir.

fizik olarak gelişiyor üflesen düşecek emre yok artık ama dahada güçlenmeli

Hazırlık maçlarında iyiydi fener maçında da ilk 11 çıkar zannediyorum

Emre'yi hep savunmuşumdur iyide oynuyor yüzümü kara çıkarmadı..

Bence şöyle oynayabiliriz Fener maçında

---Elmander-Umut---

--------Emre-------

Selçuk - Melo - Hamit

maca agırlıgını koy aslanım,guvenım tam sana

fb maçlarını iyi oynar. güveniyoruz :ka21:

Hazırlık maçlarında formdaydı.Karşısında da Orhan Şam olacak beklentimiz büyük.

ilk yarı en beğendiğim oyuncuydu savunmaya hücüma yardım etti böyle dewm aslan parçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt