Cevap: #17 Emre Çolak
Stil Olarak Arda'ya benziyor. Evet. Spiker dedi zaten. Bende hak verdim. Arda'nın hızlısı bu çocuk. Yeni Arda'mı olur, Cafercan'mı olur Aydın Yılmaz'mı olur bilinmez; Ama ilk kez izlediğim bu oyuncu iyi bir izlenim bıraktı benim gözümde. Kendini göstermek isteyen genç futbolcular gibi gereksiz çalımlara girmedi. Kendinden emin bir şekilde tek pasını yaptı, aldı-verdi.
Ya bakıyorumda, attığı penaltı golünden sonra da, frikik golünden sonra da yüzünden mutluluk akıyordu Emre'nin. Hayallerine kavuşmuş bir çocuğun bakışları vardı sanki. Nasıl duygulandı, nasıl sevindi....Öss'de istediği Üniversite'yi kazanmış çocuğun, ya da madalya kazanmış sporcunun sevinci vardı gözlerinde. Heyecanından ne yapacağını bilemedi, taraftarına koştu, onlara baktı, çimlere çöktü, cidden duygulandı. Herkes onu kutladı. O anda nasıl bir Galatasaraylı olduğunu anladım sanırım. Gözümde, Arda'nın, Emre belözoğlu'nun parladığı maçlar aklıma geldi, takımın onları bağırlarına bastığı anlar aklıma geldi.
Galatasaray taraftarı için alt yapıdaki her futbolcu bir yıldız adayıdır; Kimisi Arda olabilir, kimisi sabri kalır, kimisi Uğur olur, kimisi Aydın Yılmaz kalır... Ama Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır.
Serdar Eyilik, Erhan Şentürk, Murat Akça, Çetin Güngör, Semih Kaya gibi..