#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Frikik olduğunda içimden geçti Emre vursun gol olsun diye.Temiz kalpliymişim.

Golden sonra Arda ve Emre'nin sevinmeleri beni çok mutlu etti,açıkçası dugulandım.

Bence çok iyi yoldayız.

Ben daha erken oldugunu düsünüyorum . 1.5 sene sonra ilk 11'de degismez olabilir . Kiralanmalı .

Stil Olarak Arda'ya benziyor. Evet. Spiker dedi zaten. Bende hak verdim. Arda'nın hızlısı bu çocuk. Yeni Arda'mı olur, Cafercan'mı olur Aydın Yılmaz'mı olur bilinmez; Ama ilk kez izlediğim bu oyuncu iyi bir izlenim bıraktı benim gözümde. Kendini göstermek isteyen genç futbolcular gibi gereksiz çalımlara girmedi. Kendinden emin bir şekilde tek pasını yaptı, aldı-verdi.

Ya bakıyorumda, attığı penaltı golünden sonra da, frikik golünden sonra da yüzünden mutluluk akıyordu Emre'nin. Hayallerine kavuşmuş bir çocuğun bakışları vardı sanki. Nasıl duygulandı, nasıl sevindi....Öss'de istediği Üniversite'yi kazanmış çocuğun, ya da madalya kazanmış sporcunun sevinci vardı gözlerinde. Heyecanından ne yapacağını bilemedi, taraftarına koştu, onlara baktı, çimlere çöktü, cidden duygulandı. Herkes onu kutladı. O anda nasıl bir Galatasaraylı olduğunu anladım sanırım. Gözümde, Arda'nın, Emre belözoğlu'nun parladığı maçlar aklıma geldi, takımın onları bağırlarına bastığı anlar aklıma geldi.

Galatasaray taraftarı için alt yapıdaki her futbolcu bir yıldız adayıdır; Kimisi Arda olabilir, kimisi sabri kalır, kimisi Uğur olur, kimisi Aydın Yılmaz kalır... Ama Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır.

Serdar Eyilik, Erhan Şentürk, Murat Akça, Çetin Güngör, Semih Kaya gibi..

Valla Girdigi anons edilirken sanki bi dunya yıldızı almıscasına heycanlandım insanın kendi alt yapısından cıkıpda böyle potansiyel dolu oyuncuyu ilk resmi macında izlemek gercekten inanılmazdı ve harika işler yaptı gercekten yavas yavas takıma monte edilmesi lazım serdar eylik emre colak şimdiden 2 tane canavar gibi adam kazandı a takım

Fiziken halen cok zayif, zaten teknik olarak takimin en iyilerinden.

Yolun basinda daha!!Ardayi etise bilmesi icin ,cok daha calismali!A2 devam!

Bi oynasin hele Emre Toraman'a Tjikuzu'ya karsi bacaklarini eline teslim etsin o herifler de gorelim Iniesta Emre'yi. :D :D :D

Teknik olarak takimin en iyilerinden. Fizik olarakta iyi bir duruma gelirse Elano-Emre, Xavi-Iniesta gibi olabilirler diye dusunuyorum.

Oyuna girer girmez stoperle sol bekin arasına bıraktığı bir pas vardı. Birebir Xavi pasıydı o:) Gol atmasa, hiçbirşey yapmasa o pas benim gözümde yeterliydi. Bir de bu maç bence ölçüdür. Sonuçta Elano orta sahada baya zorlandı, pas hatası top kaybı falan yaptı. Özer Hurmacı'nın Tokat karşısındaki rezil işleri de hala aklımda. Fiziği de o kadar kötü gelmedi bana. Bir iki vurdu top çaldı falan. İyiydi. Haydi Emre. Mlada Boleslav maçı gibi hatırlayalım bu maçı da ilerde öyle analım:)

yeni transfer EMRE ÇOLAK

gollerin yanında çok iyi paslar da verdi

atığı bazı paslar vardıki gerçekten çok başarılıydı

stil olarak ardayı andırsada ardanın emre kadar pas yeteneği yok

ışığı gördük şimdi bekleyip görücez bakalım bir yıldız daha doğacak mı...

Ne sirin cocuk ayni Pikacu gibi

Oyuna girer girmez stoperle sol bekin arasına bıraktığı bir pas vardı. Birebir Xavi pasıydı o:) Gol atmasa, hiçbirşey yapmasa o pas benim gözümde yeterliydi. Bir de bu maç bence ölçüdür. Sonuçta Elano orta sahada baya zorlandı, pas hatası top kaybı falan yaptı. Özer Hurmacı'nın Tokat karşısındaki rezil işleri de hala aklımda. Fiziği de o kadar kötü gelmedi bana. Bir iki vurdu top çaldı falan. İyiydi. Haydi Emre. Mlada Boleslav maçı gibi hatırlayalım bu maçı da ilerde öyle analım:)

Barış'a attıgı bası diyorsun sanırım,birde 2-3 kişiyi geçip Nonda'a bel seviyesinde attı top vardı Nonda hareketlenmekte geç kaldı güzelim pozisyonu yedi,ayrıca Arda ile 2-3 kişinin arasında paslaşması da vardı.

Fizik kalitesi konusunda bence öncelikli olarak temposunu artırması gerek,yüksek tempolu maçlarda 90 dakikayı kaldırabilirmi bu bir soru işareti ? Biraz da bacak kasları ile omuzlarını geliştirse yeter,kimse ondan Ronaldo kadar anormal bir fizik gelişimi beklemesin zaten o kadar çok kası kaldırmaz o bünye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt