#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Emre Çolak, Dos Santos dan daha iyi bence.

Bu biraz Özer-Arda karşılaştırmalarına benzemiş renkttaş. Emre'nin potansiyelini küçümemiyorum ancak ne yaptı da bugüne kadar daha iyi oluyor?

Emre'nin Gio'nun seviyesine çıkabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi gerek. Peki ileride bunu başarabilir mi? Çalışmaya devam ederse neden olmasın.

sahi ne oldu cafercana

bilen bir yazsin

kac yasina geldi

kiralik mi

Cafercan'nin fizigi cok zayif ama 1-2 yila kadar Super Lig'de oynar mutlaka teknik kapasitesi cok yuksek ve duran toplarda cok basarili oldugu icin muhakak bir anadolu kulubu alir.

Emre cok farkli bir yetenek ama ve fizigini gelistirmek icin de calisiyormus zaten ben mesela Cafercan nin ole bir calisma yaptigini hic duymadim.

Eğer kendine iyi bakar ona verdikleri tavsiyelere uyar gözünün önünde her gün yok olan eski yıldız adaylarınn durumundan ders cıkarırsa; Rijkaard gibi onu oynatan ve gençleri destekleyen bir teknikdirektör ve Arda gibi Emre'nin bundan sonraki yaşayacaklarını önceden yaşamış ve kendine destek olan bir kaptan varken bir kaç sene içerisinde çok iyi bir yerde olabilir. Kadromuz zaten gençleşmeye başlıyor ben tüm bunlara dikkat ettiği sürece onunla ilgili daha çok konuşacağımıza inanıyorum.

Bu biraz Özer-Arda karşılaştırmalarına benzemiş renkttaş. Emre'nin potansiyelini küçümemiyorum ancak ne yaptı da bugüne kadar daha iyi oluyor?

Emre'nin Gio'nun seviyesine çıkabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi gerek. Peki ileride bunu başarabilir mi? Çalışmaya devam ederse neden olmasın.

Herşey tamam da, Gio ne yaptı bu zamana kadar yahu? Emre bir şey yapmadı, eyvallahta Gio ne yaptı? :)

Yeteneklidir, çok ama çok umut verir, gol atar, çalım atar da benim için 19-20 yaşında Barça'dan öyle veya böyle ayrılan bir adam pek abartılmamalıdır. Harbiden karşılaştırılmayacak cinsten bir adam olsa Barça bırakmazdı onu, kovmazdı, git demezdi, kal derdi.

Lafım sana değil sadece üstad, yanlış anlama ama çok eziyoruz bizim gençleri. Kendime de kızıyorum yani. Bende yapıyorum çünkü.

Doğru, Emre şuana kadar hiçbir şey yapmadı ama desteğimizle çok şey yapacak. İnancımız tam.

Emre gardash oynamali bence, eger Topal/Sarp ve Elano oturursa orta sahaya onlarin biraz onune Emre iyi olur, hatta solak diye Arda'ya da yakin oynar yer degisirler falan. Bence Emre oynatilicaksa simdi oynatilmali, Cafercan gibi tursusunu kurarsak 4 sene sonra karsimiza Konya sports'da cikabilir.

Emre Çolak frikikten falan gol atınca

Rijkaard'ın gözünde daha da büyüdü sanki.

Gol sonrası Rijkaard Neeskens'le öyle bir sevindiler ki,

sanki Emre Çolak ilk 11'de başlayacak sandım ondan sonra.

o fizgi ile cok zor ilk yariyi zor cikartin bu seviyede ama yavas yavas alistiricaklardir saglikli bir olcude.

Sevinmeleri çok ayrı ilk 11 çok ayrı...

Altyapı hocalarını biraz dinleyince Rijkaard ve Neeskens'in mantığını da biraz daha fazla anladım...

O an sevinebilir, kişisel sempati de besleyebilirler ama sisteme ve standartlarına uymuyorsa gözünün yaşına bakmıyorlar... Serdar Eyilik de olduğu gibi..

Herşey tamam da, Gio ne yaptı bu zamana kadar yahu? Emre bir şey yapmadı, eyvallahta Gio ne yaptı? :)

Yeteneklidir, çok ama çok umut verir, gol atar, çalım atar da benim için 19-20 yaşında Barça'dan öyle veya böyle ayrılan bir adam pek abartılmamalıdır. Harbiden karşılaştırılmayacak cinsten bir adam olsa Barça bırakmazdı onu, kovmazdı, git demezdi, kal derdi.

Lafım sana değil sadece üstad, yanlış anlama ama çok eziyoruz bizim gençleri. Kendime de kızıyorum yani. Bende yapıyorum çünkü.

Doğru, Emre şuana kadar hiçbir şey yapmadı ama desteğimizle çok şey yapacak. İnancımız tam.

U17 Dünya Şampiyonasında takımını şampion yaptı, en iyi ikinci oyuncu seçildi. U20 Dünya Şampioynasında ise en iyi üçüncü oyuncu seçildi.

2007-2008 sezonunda Eto'lu, Ronaldinho'lu, Henry'li, Messi'li takımda 27 La Liga, 5 Şampiyonalr Ligi karşılaşmasına çıktı toplam 4 gol kaydetti.

Geçen yıl Gold Cup'ta Meksika'yı şampiyon yapan isimdi, turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

Meksika Milli Takımının değişmez oyuncusu ve Meksika'da henüz 20 yaşında bir kahraman.

Başarılarını, yeteneklerini geçtim bu tecrübeler bile Gio'yu Emre'de ayıran çok önemli faktörler.

Ben Emre'yi ezmiyorum, yeteneklerinden kuşkum yok. Eğer çalışmaya devam eder hocalarının tavsiyelerini dikkate alırsa ilerisi için çok umutluyum.

Ancak daha şimdiden Emre Gio'dan daha iyi demek doğru olmaz, kendimizi kandırmış oluruz.

mac sayisi La Liga da 28.

Emre ile Gio cok farkli tipte farkli meziyetleri olan oyuncular yani bu kariyerlerinin zirvesindeki Zidane ile Figo'yu kiyaslamaya benzer. Ama kariyer acisindan kiyaslanilcak bir nokta tabi ki yok yalniz Emre de 2 yas kucuk.

Belki daha erken ama ona yeni Ciga demek geliyor icimden ... Ne yalan söyliyim ona 10 numaranın Arda abisinden daha cok yakısacagını düsünüyorum . Ama kimse yanlıs anlamasın Arda'ya yakısmıyor gibi bir düsüncem yok . Sadece emre'nin futbol yapısının Arda'dan daha cok 10 numaraya daha yakın oldugu ortada . Ayrıca sol ayaklı olması cok iyi ...

alt yapıdan gelen oyuncunun tadı bambaşka oluyor

Allah sakatlıklardan korusun canım benim

Stili Iniesta gibi. Genç ve fiziksiz olmasına rağmen oynuyor ya bu çocuk. Ben geleceğim diyor resmen. Çok ümit vaadediyor. Fiziği iyi olsa banko 11'de oynar.

Demiştim Iniesta gibi. Hızlı oynamaya çalışıyor, iyi yerlere pas atıyor, pas tekniği çok iyi ve aynı Iniesta gibi dribbling özelliği de var ve ortada oynuyor. Elano'ya da Xavi benzetmesi yapıyorduk, bu da bizim Iniesta'mız olacak inşallah :) . Zaten Iniesta diyorlarmış ona lakap olarak. Onu örnek alıyordu gibi hatırlıyorum.

Başkalarının yerine, bize lazım olan, yani sistem için lazım olan oyuncu stillerinden en iyisini örnek alması, yani Iniesta'yı örnek alması süper birşey. İnşallah fiziğini geliştirir, çünkü bu haliyle oynayamaz ligte...

oyunu okuyusu, pas verisi, topla ilk temasi (ardadan daha iyi), teknigi, orta ve sutlari...bunlar cok iyi....ama fizigi cok kotu ve simdilik fiziginden dolayi boyunun kisa olmasi dezavantaj gibi gozukuyor, ilerde fizigini gelistirirse cok super bir futbolcu olacagindan eminim simdilik..ilk 11de oynayamayacagini dusunuyorum, Rijkaard oynatmamakla hakliymis ilk yari daha cok calisma ve gelismesi lazim!

Fizik dışında problemi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt