#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Bu çocuk seneye ligin altını üstüne getirir. Eğer 2. yarı süre alırsa fizik gücü de artar.

Dediğim gibi klası belli.

fizik iyi olsa gözü kapali takima girmesi lazim

biktim ayhannin ekseni tarafinda dönme virusundan

mehmet mustaf ve barisa da bulastirdi

emre bunlara 10 basar

simdi kizacaksiniz ama bu emre colakin yanina orta sahaya hain emre bel. olacakti

tadindan yenilmezdi

arkadaslar cocugun fizigi bu fizik problemi olucagini dusunmuyorum tabi daha genc fizigi birazdaha sekillenecektir ama fizigi normal sadece guc eksi var onuda oynayarak kapatabilir messi cokmu fizikli herkes takms su fizik olayina illa bi problem bulunuyor nezmn bi genc ciksa fizigi yetersiz oldugu soyleniyor ben kesinlikle katilmiyorum zaten emre tipi oyuncular hep boyle celimsiz olur ve daha bi 10 numara oluyorlar ornek alez hagi olabilir tam ortasaha teknik bi arkadas su fizigi bizim ligte arti dahi olabilr

Kanatlarda barış-ayhan önünde de Nonda oynayınca etkili olamadı istediği kadar. Bu en önemli etkendi diyebiliriz zeminden sonra. Çok büyük işler yapacak gibi duruyor.

Boşa kaçıyor.İyi toplar atıyor.Top saklaması da iyi.

Arda'dan daha iyi bo çocuk.

Yahu yeter bir kişiyi de Ardayla kıyaslamayın...

En önemlisi bileklerine çok hakim.

Herkesi bir önceki maç performansı ile kıyaslayın daha yararlı olur.Arda ile Emre Çolak arasında mantalite farkı var bence, Arda önce Manisa da Ersun'un ellereinde gelişti sonra bir iki teknik adamın elinden dah geçtikten sonra milli takıma yükseldi, orda Fatih Terim gibi bir td ile çalıştı, oyun mantalitesi çok gelişti.Emre de gelişcek ama illa Arda ile kıyaslamamak lazım.

Bir şeyler öğrendim Emre hakkında. Bizden önce Beşiktaş almak istemiş fakat Beşiktaş verdikleri sözleri tutmayınca -Okul Para- Atışalanıspor a geri dönmüş sonra biz almışız.

gelişimi hakkında özel olarak ilgilenilecekmiş. miş diyorum ama alınan haberler böyle

Ankaragücü maçından, Emre Çolak adına benim edindiğim izlenim genel olarak olumlu ama yetersiz oluşudur. Olumluluğu, top tekniğinin üst düzey olması ve güzel paslar vermesi, vermeyi denemesidir. Yetersizliği ise kesinlikle fizik gücü ki fiziği oturmadan A takıma tam anlamıyla yerleştirelemeyeceğini gördük yoksa hem verim alamama ihtimalimiz hem de ciddi sakatlanıp, sönüp gitme ihtimali yüksek. Ama yine de izledikçe umutla dolduruyor içimi, kendisine ve yetiştiren hocalarına teşekkürler ediyorum :) .

Cevap: #25 Emre Çolak

A takıma çıkmadımı bu toroman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt