#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

Ayhan'in orta sahada kendi ekseni etrafinda donerken kaptirdigi toplari saymak imkansiz be hocam.:)

Maç 1-1 ve oyuna Ayhanı alsın diyorsan. Diyecek bir şey bulamıyorum. Söylediğin sözlere göre maçı Emre Çolağın 1 tane kaptırdığı top yüzünden elendiğe getirmişsin. Buda ilginç.

Ayhanın kaptırdığı toplardan kaç tane gol yedik sayısını bile hatırlamıyorum.

İşte şöyle yapsaydı böyle yapsaydılarla olmuyor

olan oldu artık.

Ama böyle maçlarda tecrübeli ayaklar

her zaman daha faydalı olur.

Dün akşam yediğin golün telafisi 2 goldü.

Emre'nin kaptırdığı topu alan Antalyaspor'lu futbolcu topu

direkt Necati'ye yolladı.

O sırada ofsaytı bozan adam Lucas Neill'di.

Neill az ileride olsa ofsayt düdüğü çalacaktı.

Ben kimseyi suçlamıyorum.

Olay budur.

Kimdeyse hata beraber bulalım.

Tamam olan oldu. Yok o oynasaydı bu şunu yapmasaydı gibi teorilere sığınmayalım.

Defansin hatasi yoktu bence.Sonucta hucum esnasinda defans blogunun onde olmasi normaldir.Emre'nin bireysel top kaybiyla defans arkasina atilan toptan gol yedik.Golde hata Emre'nindir.

Niye dün Emre Güngör, Neill çok başarılardı. Futbolda şansta yanında olacak dün bizim yanımızda şans ta çok yoktu.

Necatiye ikinci golde servet olsaydı o vuruşu yaptırırmıydı?

Sanki neil ve servet birlikte daha iyi olurdu gibi geliyor ama tabi bu benim şahsi görüşüm.

yedigimiz 2.golde 2 kisinin hatasi vardi bence.1.si emre colak topu kaptirdi 2. mustafa sarp ofsite muhabbetine bayaaa duraksadi bu 1 , hadi onu gectim adami yakalamisisin adamin onunde duracagina arkasinda durup kaleyi onune almasini sagladi buda 2 .

yerdik servet zaten agir bi stoper nasil yetisecekti necati ye emre gungor neill ikilisi gayet iyi oynuyor bozmayalim bu ikiliyi

emre colaga gelince cok iyi oyuncu daha 90 dakikayi kaldiracak fizigi yok yavas yavas takima isindirilmasi cok iyi ama bisey soyleyecegim hic bir futbolcuyu birbiriyle karistirmayalim birini överken diger oyuncumuzu yerin dibine sokmayalim emre colak emre colak dir arda turan arda turan dir niye birini yüceltmek icin digerini asagiya cekiyoruz anlamiyorum

yerdik servet zaten agir bi stoper nasil yetisecekti necati ye emre gungor neill ikilisi gayet iyi oynuyor bozmayalim bu ikiliyi

emre colaga gelince cok iyi oyuncu daha 90 dakikayi kaldiracak fizigi yok yavas yavas takima isindirilmasi cok iyi ama bisey soyleyecegim hic bir futbolcuyu birbiriyle karistirmayalim birini överken diger oyuncumuzu yerin dibine sokmayalim emre colak emre colak dir arda turan arda turan dir niye birini yüceltmek icin digerini asagiya cekiyoruz anlamiyorum

+1905

kupadan elendik ama hiç üzülmedim. emre çolağın gol atması bence daha önemli

bizim milletin karşılaştırma hastalığı var

arda sadece arda dır emre sadece emre

arda emre için örnek olabilir

alt yapıdan gelen biri genç yaşta takımda kaptan olması

ülkedeki en değerli futbolcu olabilmesi gibi

emre de bu kumaş var önünde gençlere yol veren bir teknik adam var

gerisi emreye kalmış

Necatiye ikinci golde servet olsaydı o vuruşu yaptırırmıydı?

Sanki neil ve servet birlikte daha iyi olurdu gibi geliyor ama tabi bu benim şahsi görüşüm.

Bence de doğru düşünüyorsun.

Servet hantal gözüküyor olabilir ve de

hakikaten yavaş bir savunma oyuncusu

fakat Servet forvetin önünü kapatıyor

vücudunu kullanıp geçmesine izin vermiyor.

Rakipte de Keita gibi bir oyuncu yok ki

Servet'in sağından atıp solundan geçsin.

Golde Emre Güngör'ün bir hatası yoktu. Takım hücuma çıkarken top kaptırılınca defans blogu da haliyle önde ve hazırlıksız yakalandılar.

İlla golde bir hatalı aranıyorsa 1.Emre Çolak, 2. Mustafa Sarp'tır. Hadi Emre'yi geçtim, olur futbolda böyle şeyler ancak Mustafa'nın Necati'yi savunma şekli açıklanamaz.

emre ve neill ilk yarı tek pozisyon vermedik ikinci yarıda necaati nin golünde yapıcakları hiçbirşey yok neill ve emre gayet iyiler süperler hatta

Emre Çolak topicinde Emre Güngörü neden tartışıyorsunuz :D topicler mi karıştı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt