#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

8-10 yıl kulübede tecrübe kazansın. 28 yaşında oynatırız yavaş yavaş.

Bu maçta oynasa eminim skorda böyle olsa niye oynatıldı denilirdi.

...

Babaannemin tekerlekleri olsa otobüs olabilirdi.

Hic degilse bir kac saniye ayaginda top tutabilir ilerde. Santos bunu bile yapamiyor...

Hafta sonu oynasın,nasıl olsa bu oyuncular ile oynasakta o moralle çok başarılı olamaz takım,eğer motive olmazlarsa elektrik çarpış gibi,Sarp oynayacağına Emre oynasın en azından koşar.

Ben olsam bu hafta sonu

-----------------------------Leo Franco------------------------------------

--Sabri-----------Neill----------------------Emre--------------Hakan--------

----------------------------Topal------------------------------------------

-----------------Elano----------------------Emre Çolak---------------------------

--Keita-------------------------------------------------------Arda--------

---------------------------Jo---------------------------------------------

Hafta sonu oynasın,nasıl olsa bu oyuncular ile oynasakta o moralle çok başarılı olamaz takım,eğer motive olmazlarsa elektrik çarpış gibi,Sarp oynayacağına Emre oynasın en azından koşar.

Ben olsam bu hafta sonu

-----------------------------Leo Franco------------------------------------

--Sabri-----------Neill----------------------Emre--------------Hakan--------

----------------------------Topal------------------------------------------

-----------------Elano----------------------Emre Çolak---------------------------

--Keita-------------------------------------------------------Arda--------

---------------------------Jo---------------------------------------------

Güzel olmus, ama Sabri baslar mi bille ? bide bu macta saniyorum ki Gio da güzel bi mac cikaracak, ve bol gollü ollacak JOOOOOOO

Korkmak diye bisey var surda. Rijkaard korkuyor, korkmasa a2 takimindan Cem Sultan'i alirdi forvet'e koyardi. Arda'dan daha iyi oynardi en azindan.

hıncal mı izleyip yorum yapıyorsun? yoksa ahmet çakar dan mı ilham alıyorsun?

yahu CL kazanmış bir adam nasıl korkak olarak yaftalanabilir, Rijkaard bu ülkedeki özgüveni en yüksek td dir. sezon başında gelene gidene 3-5 golü korkarak mı attı? o zamanda takım defans yapmıyor dile eleştiriliyordu. Bugün defansif bir kimliği büründüysek sebebi hücum oyuncularımızın sakat olmasıdır. Ama bu sayede defansif yönümüzü de geliştirmiş olduk. Tabi asıl etken Neill ın gelmesi ama takım olarak da defans yapmayı öğrendik.

korkak bir td görmek istiyorsan aç fener maçlarını izle, öne geçtikten sonra takım nasıl geriye yaslanırmış iyice irdele

yahu CL kazanmış bir adam nasıl korkak olarak yaftalanabilir, Rijkaard bu ülkedeki özgüveni en yüksek td dir. sezon başında gelene gidene 3-5 golü korkarak mı attı? o zamanda takım defans yapmıyor dile eleştiriliyordu. Bugün defansif bir kimliği büründüysek sebebi hücum oyuncularımızın sakat olmasıdır. Ama bu sayede defansif yönümüzü de geliştirmiş olduk. Tabi asıl etken Neill ın gelmesi ama takım olarak da defans yapmayı öğrendik.

korkak bir td görmek istiyorsan aç fener maçlarını izle, öne geçtikten sonra takım nasıl geriye yaslanırmış iyice irdele

+1905

Okan Öztoprak, FR'nin kararlarını beğenmeyebilirsin ama korkakta diyemezsin.

Bu maçta oynamalı bence Elano yokken.Arda'yı kanatta görmek istiyorum.

Ben defansif oynamasina bisey demiyorum ki,

su 2 ayda a2 takimdan bi forvet oyuncusunu takima hazirlasa ne olurdu?

Demek ki çok bildiğin gibi değilmiş o işler.

Neden bu tepki anlamiyorum?

Millet s.liginde en genç futbolculariyla oynuyor.. 16 yasinda oyuncular oynuyor, bu konuda haksiz miyim ?

Bu arada Emre Çolak ile konusma imkanim oldu, kendisi yarin oynayip oynamayacagini bilmiyor. Kadro'da var ama.

Millet s.liginde en genç futbolculariyla oynuyor.. 16 yasinda oyuncular oynuyor, bu konuda haksiz miyim ?

Bu arada Emre Çolak ile konusma imkanim oldu, kendisi yarin oynayip oynamayacagini bilmiyor. Kadro'da var ama.

Ben de Frank ' la konuştum demin . 2. yarı oyunun gidişatına göre alacakmış Emre ' yi oyuna .

Değil işte. Öyle olmuyor.

16 yaşında çocuklarla Ş. Ligine maça çıkılmıyor. Bunu yapan tek Arsen Wenger var. O da zaten genç bir takıma sahip ama 16 yaşında ki oyuncusunu ilk 11 oynatmıyor. En fazla son dakikalar.

Mourinho, Hiddink vs... Hiç bir teknik adamda 16 yaşında ki çocuklarla dolu bir ilk 11 çıkardığını göremezsin.

16 yaşında ki bir çocuğun emin ol ki düzenli ilk 11 giymesi için Messi, C. Ronaldo falanda değil... Direk Pele olması gerekiyor. Yetenek değil sadece, fizik, kondisyon, mantalite...

Ben yıllarca Galatasaray'ın minik takımında ön libero olarak oynadım.

Ve hiçte sandığınız gibi alt yapıdan bir forvet çıkarıp koymakla olmuyor...

E. Çolak, Serdar Eylik, Berkin bunlar nasıl oynadı? Çünkü oynayabilecek konumdalardı. Fizikleri, kondisyonları ne kadarı kaldırabiliyorsa ona göre oynatıldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt