- 22 Kasım 2008
- 5.543
- 8
- 1.333
Cevap: #37 Emre Çolak
8-10 yıl kulübede tecrübe kazansın. 28 yaşında oynatırız yavaş yavaş.
8-10 yıl kulübede tecrübe kazansın. 28 yaşında oynatırız yavaş yavaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebep?
Ne olacak. Neden faydalanılmıtor ? Ne eksiği var Caner'Den, Santos'tan.
Korkmak diye bisey var surda. Rijkaard korkuyor, korkmasa a2 takimindan Cem Sultan'i alirdi forvet'e koyardi. Arda'dan daha iyi oynardi en azindan.
Hafta sonu oynasın,nasıl olsa bu oyuncular ile oynasakta o moralle çok başarılı olamaz takım,eğer motive olmazlarsa elektrik çarpış gibi,Sarp oynayacağına Emre oynasın en azından koşar.
Ben olsam bu hafta sonu
-----------------------------Leo Franco------------------------------------
--Sabri-----------Neill----------------------Emre--------------Hakan--------
----------------------------Topal------------------------------------------
-----------------Elano----------------------Emre Çolak---------------------------
--Keita-------------------------------------------------------Arda--------
---------------------------Jo---------------------------------------------
Korkmak diye bisey var surda. Rijkaard korkuyor, korkmasa a2 takimindan Cem Sultan'i alirdi forvet'e koyardi. Arda'dan daha iyi oynardi en azindan.
hıncal mı izleyip yorum yapıyorsun? yoksa ahmet çakar dan mı ilham alıyorsun?
yahu CL kazanmış bir adam nasıl korkak olarak yaftalanabilir, Rijkaard bu ülkedeki özgüveni en yüksek td dir. sezon başında gelene gidene 3-5 golü korkarak mı attı? o zamanda takım defans yapmıyor dile eleştiriliyordu. Bugün defansif bir kimliği büründüysek sebebi hücum oyuncularımızın sakat olmasıdır. Ama bu sayede defansif yönümüzü de geliştirmiş olduk. Tabi asıl etken Neill ın gelmesi ama takım olarak da defans yapmayı öğrendik.
korkak bir td görmek istiyorsan aç fener maçlarını izle, öne geçtikten sonra takım nasıl geriye yaslanırmış iyice irdele
hıncal mı izleyip yorum yapıyorsun? yoksa ahmet çakar dan mı ilham alıyorsun?
yahu CL kazanmış bir adam nasıl korkak olarak yaftalanabilir, Rijkaard bu ülkedeki özgüveni en yüksek td dir. sezon başında gelene gidene 3-5 golü korkarak mı attı? o zamanda takım defans yapmıyor dile eleştiriliyordu. Bugün defansif bir kimliği büründüysek sebebi hücum oyuncularımızın sakat olmasıdır. Ama bu sayede defansif yönümüzü de geliştirmiş olduk. Tabi asıl etken Neill ın gelmesi ama takım olarak da defans yapmayı öğrendik.
korkak bir td görmek istiyorsan aç fener maçlarını izle, öne geçtikten sonra takım nasıl geriye yaslanırmış iyice irdele
Ben defansif oynamasina bisey demiyorum ki,
su 2 ayda a2 takimdan bi forvet oyuncusunu takima hazirlasa ne olurdu?
Demek ki çok bildiğin gibi değilmiş o işler.
Neden bu tepki anlamiyorum?
Millet s.liginde en genç futbolculariyla oynuyor.. 16 yasinda oyuncular oynuyor, bu konuda haksiz miyim ?
Bu arada Emre Çolak ile konusma imkanim oldu, kendisi yarin oynayip oynamayacagini bilmiyor. Kadro'da var ama.
Ben defansif oynamasina bisey demiyorum ki,
su 2 ayda a2 takimdan bi forvet oyuncusunu takima hazirlasa ne olurdu?
Neden bu tepki anlamiyorum?
Millet s.liginde en genç futbolculariyla oynuyor.. 16 yasinda oyuncular oynuyor, bu konuda haksiz miyim ?
Bu arada Emre Çolak ile konusma imkanim oldu, kendisi yarin oynayip oynamayacagini bilmiyor. Kadro'da var ama.