#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

Özgüveni fazla, sürekli birşeyler yapmaya çalışıyor ve formayı istiyor Emre. Hareketli sürekli maç içinde, sorumluluktan felan kaçmıyor. İnşallah daha iyi olacaktır. Böyle devam Emre !

fizik açıdan kuvvetli bir emre forvet arkası pozisyonunda ilk 11 de çok rahat oynar AMC, OMC

Özgüveni fazla, sürekli birşeyler yapmaya çalışıyor ve formayı istiyor Emre. Hareketli sürekli maç içinde, sorumluluktan felan kaçmıyor. İnşallah daha iyi olacaktır. Böyle devam Emre !

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Elano gibi bi şut ustası bile maçlarda kısıtlı sayıda şut çekerken.. Tam pozisyonunu bulmadan vurmazken emreye ne oluyor anlamadım.. Kaç pozisyonu heba etti.. İşin cıkını çıkardı.. Kulağı şimdi çekildi çekildi, ilerde çeksen de bişe olmaz.. Sabrinin kulağını zamanında çekmeyenler yüzünden bugün şutlar taca gidiyor...

Bence çok iyi yaptı, böyle böyle gelişir bir oyuncu. Sonuna kadar arkasındayım...

Cok begendim. Iyice kendini belli ettirdi bu macta.

Olacak bu Emre.

Lütfen hep efendi kalsın hiç değişmesin, kültür erozyonuna uğrayıp yozlaşmasın, sonradan görmeler gibi davranmasın. Şutlarını beğendim biraz daha çalışırsa bu iş olacak şut çekme cesaretini göstermesini takdir ediyorum.

Sene başından beri Elano değilde Çolak oynasaydı,şuana kadar yeni bir yıldız daha kazanmıştık.

Kendine Ayhan'ı örnek almamasına çok sevindim.Topu aldığında önüne dönüyor direk.Attığı 2 ara pas çok güzeldi,abileri gibi şut çekmemezlik de yapmadı.Helal olsun.

Rakibine yaptığı vücut çalımını görünce bu çocuğun fiziğe fazla ihtiyacı olmadığını düşündüm. Zaten fizik kazanması oldukça zor ve zaman alır. Bu yüzden sert müdahalelerde ayakta durabilecek çalışmalar içerisine girmeli.

Hagi'yi çağıralım Emre'yle özel olarak ilgilensin 1-2 sene sonra dünyanın en iyi pasörlerinden biri olur.

Ayrıca kaleye çektiği 3 şutu saymazsak tamamen takım oyununa alışmış, nerede ne yapacağını biliyor.

Bence bundan sonra sol içte Emre Çolak oynatılmalı.

Elano'nun yanında veya önünde bu çocuk oynamalı.Gayet iyi şut atıyor,teknik kapasitesi yüksek.Dünya çapında bir oyuncu olabilir Emre.

Elano'yu izleyeceğime her maç seni izlerim be oğlum,şut gördü gözlerim günler sonra helal olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt