#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

Bizim kadar orta mesafeden şut çekmeyi denemeyen takım yoktur herhalde.

Cidden dün Brezilya-X bir takımın maçı olsa Elano bu kadar alan bulsa şut yağmuruna tutardı rakip kaleyi,bu nedir ya bomboş önün topla yürüyor adam koşup yarsana rakip savunmasını tarlayı bulmuşsun,gidip vursana bu kadar mı zor,yapmak istemiyor ama toy bir genç geliyor helal olsun vuruyor iyi de vuruyor.

Bu çocuk yetenekli ama fizik yapsını güçlendirmesi lazım,şu anda ki fizik gücü çok vasat.

Ayrıca kendine özgüveni fevkalede.

Hagi'yi çağıralım Emre'yle özel olarak ilgilensin 1-2 sene sonra dünyanın en iyi pasörlerinden biri olur.

Güzel demişsin ama Hagi ye gerek yok Rijkaard var nasılsa. Bilir işini Rijkaard. Emre şansını iyi değerlendirsin bence Rijkaard varken. Potansiyeli yüksek oyuncu iyi yerlere gelecektir kafasını kullanırsa.

eski maçlarda bi gol atınca bi pas verince hemen artistliğe vuruyodu işi başka begenmedigim bi yönü yok,gereksiz hareketlerden kurtulur ilerde sanıyorum,arkasında olmamız lazım sonuna kadar

Ayrıca kaleye çektiği 3 şutu saymazsak tamamen takım oyununa alışmış, nerede ne yapacağını biliyor.

Bence bundan sonra sol içte Emre Çolak oynatılmalı.

Şut çekmek takım oyununu bozmaz ki. Üç beş kişinin arasına dalsa, sürekli çalımı düşünse birşey demem ama futbolda şut çekmeden gol olmuyor. O zaman bütün takım takım oyunu oynasın, topu dolaştırsın dursun. Kısa sürede 3şut çekmesi dikkat çekmiş olabilir ama ben bunda kötü birşey görmüyorum aksine kaleyi denemesi hoşuma gitti. Attığı şutlar da dağlara taşlara gitmedi ya sonuçta... Sene başında beri yapmamız gerekeni, Elano'nun yapması gerekeni yaptı bence Emre. Gönül ister ki Elano da böyle şutları daha çok denesin.

Herşeyi gösteriyor topu dürtüşü.. Küçük küçük dokunuyor.. Emreyi izlemek büyük zevk.

Ne olurdu Keita gibi bi fiziğin olsa.:D

Iyi ki yok.

Emre Xavi, Iniesta tarzi bir orta saha olmali, olacakta ilerde.

Ben butür futbolculari cok begeniyorum. Kisa boylu, hizli ve kivrak.

Fizigi daha iyi duruma gelmeli tabi Emrenin ama kesinlikle abartilmamali.

Iniesta daha 4 yil önce cok iyi hatirliyorum, cok gücsüzdü, hemen yere atiyordu kendini ama simdi nasil herkes görüyor.

Emre de dogru calistirilmali ve SIKCA oynatilmali.

Rijkaard ve Neeskense güveniyorum, Emreyi adam edecklerdir.

Arda abisinin yerine giren Emre Çolak, Jo'ya pas atmayarak tribüne oynadığını zannediyorsa çok çabuk palazlanıyor demektir. Cin olmadan adam çarpmak kullanmaktan hiç haz etmediğim bir deyim, umarım Emre bugün yaptıklarını dar görüş alanı ve yetersiz futbol zekasından yapmış olsun. Futbol gelişir ama bu hizipçi karakter baki kalır.

Pclion

Lyon'da ki " Pjanic'e " benzetiyorum Emre'yi. Umarim onun gibide olacak.

Emre topu alıp dikine oynayınca vallahi heyecanlanıyorum.

Top ayağına yakışıyor.

Umarım bu fırsatları iyi kullanır.

Rijkaard ve ekibinin bu takımda yer alması, Emre için çok önemli bir unsur.

Şut çekmek takım oyununu bozmaz ki. Üç beş kişinin arasına dalsa, sürekli çalımı düşünse birşey demem ama futbolda şut çekmeden gol olmuyor. O zaman bütün takım takım oyunu oynasın, topu dolaştırsın dursun. Kısa sürede 3şut çekmesi dikkat çekmiş olabilir ama ben bunda kötü birşey görmüyorum aksine kaleyi denemesi hoşuma gitti. Attığı şutlar da dağlara taşlara gitmedi ya sonuçta... Sene başında beri yapmamız gerekeni, Elano'nun yapması gerekeni yaptı bence Emre. Gönül ister ki Elano da böyle şutları daha çok denesin.

Tamam da demek istediğim o değil; o şut çektiği pozisyonlarda içeri doğru hareketlenen oyuncularımıza ara pası atsaydı takım oyununa daha çok katkı sağlardı.

İyi olucak.

Ben de Pjanic'e benzetiyorum.

Ondan daha iyi olabilir bence.

Valla ne yalan söyleyeyim İtalya'da İngiltere'de İspanya'da bazı maçları izleyince ulan diyorum bizdemi bir özürlülük var bizim takımdaki adamlar niye şut çekmiyor.Emre bütün isteklerimi 3 5 dakikada 30 metreden 3 şut çekerek karşıladı.Özlemişim Hagi'den sonra uzak mesafeden korkusuzca şut çekip kaleyi tutturan adamı.

:D Sabri varda harbi baş ağrısı yapıyor :)

Top ayagına cok yakısıyor kendıne guvenı geldımı bu cocuk cok can yakar..

U19 Milliler, Elit Tur'daki ilk maçında Azerbaycan'ı 2-0 yendi

Teknik Direktör Kemal Özdeş yönetimindeki U19 Milli Takımımız, 2009-2010 U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup'taki ilk maçında Azerbaycan'ı 2-0 mağlup etti. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 55 (Penaltıdan) ve 58. dakikalarda Emre Çolak kaydetti. Karşılaşmanın 70. dakikasında Azerbaycan'dan Tarlan Guliyev kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Stat: Eskişehir Atatürk

Hakemler: Antony Gautier (Fransa), Nicolas Pottier (Fransa), Aleksandar Kostandinov (Bulgaristan)

Türkiye: Özkan Karabulut, Okan Alkan, Özgür Çek, Volkan Dikmen, Emrah Yollu, Necip Uysal, İsmail Haktan Odabaşı, Alper Potuk (Dk. 46 Orhan Gülle), Ali Kucik, Emre Çolak (Dk. 73 Soner Aydoğdu), Erkan Kaş (Dk. 46 Onur Karakabak).

Azerbaycan: Salahat Aghayev, Gara Garayev, Tarlan Guliyev, Fariz Mammadov, Mirhuseyn Seyidov, Araz Abdullayev, Yasin Yagubzade, Orkhan Hasanov, Tural Isgandarov (Dk. 74 AhHaji Ahmadov), Amit Guluzade, Rahman Hajiyev (Dk. 46 Murad Sattarly).

Goller: 55 (P) ve 58. dakikalarda Emre Çolak (Türkiye)

Sarı Kartlar: Dk. 45+2 Tural Isgandarov, Dk. 73 Murad Sattarly (Azerbaycan), Dk. 63 Okan Alkan, Dk. 82 Soner Aydoğdu (Türkiye)

Kırmızı Kart: Dk. 70 Tarlan Guliyev (Azerbaycan).

U19 Milliler, Elit Tur'daki ilk maçında Azerbaycan'ı 2-0 yendi - U-19 Milli Takım Haber Detay Sayfası Türkiye Futbol Federasyonu

Milan Baroşla birlikte nasıl oynarlar acaba, orduspor maçında sonradan girmesine rağmen Nonda'yı 4-5 tane gol pozisyonuna sokmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt