#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

emre beleşoğluna benzemesinde allah korusun satılmış olmasın ama iyi topcu ben olsa şu yaşıyla sürerim 11 re elanodan bin kat daha iyi oynar burası hazırlık kampı mı adam sakatlanmamak için ne kadar berbat futbol oynuyor:q

Olucak.

Önümüzdeki sezon bence ilk 11'de görebiliriz. Fizik olarak güçlü bir orta saha içerisinde çok iş yapabilir.

fiziksel sorunu başına bela çocuğun.iki çalım atsa hemen kasaplar sert harekerlerle durduruyor.yazık çok zor bu fizikle oynaması.

İlk yarının başında iyiydi. Sonra takımla birlikte hayalet moduna geçti.

Fiziği bu çocuğun başına bela olacak. ne zaman iki çalım atsa hemen kasaplar sertlikle oyundan düşürüyorlar.Yazık bu emre bu fizikle çok zor oynar.

Fiziği bu çocuğun başına bela olacak. ne zaman iki çalım atsa hemen kasaplar sertlikle oyundan düşürüyorlar.Yazık bu emre bu fizikle çok zor oynar.

Ne yapsın, kilo mu alsın? Messi bile 169 cm. Biraz kilo alsa o zaman Arda'ya eleştirdiği gibi gibi şisman der taraftar.

Denge çok önemli Messi'de çelimsiz ama hacıyatmaz gibi vuruyon düşmüyor:D

Emre Çolak 10 kilo alsa messi fiziğinde olur. Hem tank hem füze yani.

3 yıl önceki Arda.Umarım üstüne koyarak devam eder.

Elano yerine hep oynatılsaydı süper olurdu. Şımaracağını sanmıyorum. Ama oynatılmalı maç eksiği olmamalı. Önümüzdeki sezon takımın ası olur.

Elano yerine hep oynatılsaydı süper olurdu. Şımaracağını sanmıyorum. Ama oynatılmalı maç eksiği olmamalı. Önümüzdeki sezon takımın ası olur.

Ya insanin her postunda Elano gecer mi ya ? Baris konusulurken Elano diyon, Gio da Elano, Elano da Elano, Fenerbahce Elano... babana kursun mi sikti, niye öyle nefret le adini aliyorsun hersefer tvbe tvbe

Ya insanin her postunda Elano gecer mi ya ? Baris konusulurken Elano diyon, Gio da Elano, Elano da Elano, Fenerbahce Elano... babana kursun mi sikti, niye öyle nefret le adini aliyorsun hersefer tvbe tvbe

Elano dostun mu ekraban mı... Nefret yok,eleştiri var, sanki Elano'yu fazla eleştirsem senin babana kurşun sikacaklar. Bence bırak bunları. Ben normal eleştirden başka bir şey yapmıyorum. Galatasaray'ın iyiliği için. Elano kendisini savunmak için renkdaşına aykırı kelimeler kullanılacak kadar iyi bir futbolcu değil.

Arda'ya benzetmeyin yalvarırım. Kimseye benzetmeyin kimseyi, Emre Çolak olsun o, kendi karakteri olsun kimsenin yolundan gitmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt