- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.918
Cevap: #37 Emre Çolak
Bu çocukta ben pek ışık göremiyorum ama kısmeti açık baya
Bu çocukta ben pek ışık göremiyorum ama kısmeti açık baya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gio ya verilen şanşlar buna verilseydi sanırım ilk 2 de bitirirdik ligi.Attığı golde futbo zekasını ve teknğini gösterdi bir kez daha...
Giovani'ye verilen şanslar buna verilseydi Emre buralara kadar bile gelemezdi. Çünkü Emre orta saha oyuncusu, Giovani kanat/forvet oyuncusu. Sen sol/sağ kanat forvete Emre'yi koyarsan Emre'yi kaybedersin. Ama kaybetmedik, aksine yavaş yavaş kazanıyoruz Emre'yi.
Sürekli forma şansı bulsun. 2 maç kötü oynarsa yuhalanır, kız arkadaşına laf atılır. Ama olur da başarılı olursa onu biz yarattık der çıkıp birileri.
Gio forvet oyuncusu değil Gio nun iki mevkisi var forvet arkası veya sağ açık.
Ama Rijkaard 2,3 maç dışında onu hep sola attı eğer Gio da bu kadar ısrar etmeseydi sola Arda yı çekseydi forvet arkası E.Çolak sağ açık Keita ile çok daha iyi yerlerde olabilirdik.
Yavaş yavaş kazanamassın bir oyuncuyune kadar oynatırsan okadar kazanabilirsin 3 maç oynatma 1 maç oynat sonra tekrar 3 maç oynatma bir maç oynat sonra bir maça sonradan sok yok böyle bir sistem...
Gio forvet. Orta sahanın mevkiileri ML,MCR,MCL,MR'dir. RW,LW,ST gibi mevkiiler ise forvet tanımına girer. Sistemimizde ML,MR şeklinde kanatlar yok, RW,LW şeklinde var. Yani kanat/forvet tanımına giriyor. Giovani'de böyle bir oyuncu. Barcelona'da da böyle oynadı, burada da böyle oynadı.
Ve gerisini zaten sen fazla bilemezsin Frank Rijkaard'tan. O daha çok içiçe futbolcularla ve Emre'yi de çok seviyor. Gol attığında felan yüzünü görmüyor musun Frank'ın ?
Yani o oynatmıyorsa birşey vardır ki oynatmıyordur.
Emre "Orta Saha" olarak yetiştirmeli kendidi. Forvet arkası, kanat vs vs.. Emre'yi geriye götürür.
Ben de öyle olmasını isterim ama zor. Fiziği enteresan, Arda'ya benziyor. Bu da kocakafa![]()
fizik gucu fazla olmasina gerek yok kondisyonu cok cok iyi olsun yeter
Arda da böyle cılızdı ilk çıktığında. Şimdi forma olmuyor. Zamanla gelişir.![]()
Aman dur formaya sığmıyor falan deme zıplarlar hemenGelişsin ya Tugay gibi Okan gibi Emre gibi olsun...