#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

bende emre'nin gelecek sene kiraya verilip form tutmasından yanayım.inanılmaz bir yeteneğe sahip.

Ben Emre'nin önümüzdeki yıl kadroda tutulup daha fazla oynatılması taraftarıyım.Maçın 65.dakikasında oyuna girmesi ya da ne biliyim çok zorlu olmayan maçlarda 60 dakika forma giymesi şart.Bizim takımda kalitesini daha da artıracaktır.

Kiraya verilip geriye dönüp yıldız olan bir Arda var. Biz hala gençleri kiraya verelim diyoruz. Kadromuzda durması çok daha iyi olur.

Ben Emre'nin önümüzdeki yıl kadroda tutulup daha fazla oynatılması taraftarıyım.Maçın 65.dakikasında oyuna girmesi ya da ne biliyim çok zorlu olmayan maçlarda 60 dakika forma giymesi şart.Bizim takımda kalitesini daha da artıracaktır.

bncede kendisinide geliştirmesi lazım sanki fizik olarak biraz daha gelişmesi gerekio gibi

Kiraya verdiğin takımlar oyuncu gelişsin diye uğraşmaz fiziği yerinde olanı oynatır olmayanı bi sene oturtur peki Arda nasıl oldu derseniz onu kiralayan adam Ersun Yanal'dı şuan öyle bi T.direktor yok ( Abdullah avcı olabilir)..

Dün konusmasını dinledim fiziğimin yetersiz olduğunu biliyorum vucudumu geliştirmek için çalışıyorum dedi çok hoşuma gitti..

Bide her gece dua ediyomuş barcelonada oynamak için :D

arda örneği gözümüzün önünde mutlaka oynatılacagı bir takıma kiralanmalı..

Doğum Günün Kutlu Olsun..

Umarım Bu Sene Patlama Yaparsın..

Kalıcı Olman Dileğiyle.

dogum gunun kutlu olsun bu arada amerikaya necip uysal goturulmus ne alaka simdi ne yaptida goturuldu bu emre colakin hakkiydi

Seneye daha sık şans bulmalı.Elanoya katlanabildiysek 1 sezon Emre hayli hayli oynar.

Eğer Milli takımın kampına Necip çağırılır da Emre çağırılmassa ayıp olur Emre´ye

bu sene gencler alınıyor bence oda artık bu seneki kadroda görecez kendisini ilk onsekizde

Emre ameliyat olmuş konuya uğrayan yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt