#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt yapıdan başka oyuncular bulup bunu yollamalıyız..Gençsin yetenek yok desem yalan olur ama ne fizik olarak gelişme var ne de oyunu okuma anlamında..

Israrla sol kanatta oynamasini anlamiyorum anlamakta istemiyorum YETER BE YETER. Tek forvete gecmissin Selcuk ve Sneijder gibi oyun kurucu oyuncun var Emre Colak'a ne gerek var, hic kanat özelligi olmayan bir oyuncu ile nasil tek forvet oynayacaksin. Zaten sag kanatta malum Hamit var. Bari Engin gibi hem kanat özelligi olan hem de defansif anlamda etkili olan bir oyuncu niye oyuna girmez ?

Nedir bu ısrar anlamış değilim , ayakta bile kalamıyor , top kontrol edemiyor , pas veremiyor ,

Israrla sol kanatta oynamasini anlamiyorum anlamakta istemiyorum YETER BE YETER. Tek forvete gecmissin Selcuk ve Sneijder gibi oyun kurucu oyuncun var Emre Colak'a ne gerek var, hic kanat özelligi olmayan bir oyuncu ile nasil tek forvet oynayacaksin. Zaten sag kanatta malum Hamit var. Bari Engin gibi hem kanat özelligi olan hem de defansif anlamda etkili olan bir oyuncu niye oyuna girmez ?

defol git su takimdan artik ya

emre colak dururken hangi akil ve mantik ile yekta yollanir??

erman engin dururken hangi sebepten dolayi bu beceriksizi oyuna alirsin ya

1 gram faydasi yok aldigi nefes zarar ayni hamit gibi ikiniz de defolun artik

Kimse Ersunu Selçuk Şahin tercihi nedeniyle eleştiremez bizde Fatih Hocanın Emre Çolak tercihi varken.

Fatih Terim oldukca,taraftara ızdırap cektirecek ama her zaman ilk 18'deki yerleri garanti olacak adamlar;

Emre & Hamit

Sanki Selçuk Burak bişey yaptı da bi Emre kötüydü.

Zaten Emre'nin her zaman ki halleri.

Top kontrolü yok , sürat yok , çeviklik yok , oyun görüşü yok , fiziki dayanıklılık ve güç yok ,,

neymiş yetenekliymiş hee yetenekliymiş ,

zarardan başka birşeyi yok ama çok önemli şeyi var Fatih hocanın torpili ,

yazık yahu yektanın ceyhunun suçu ne hak yemekten başka birşey değil bu mu adaletli forma dağıtımı .

Inshallah bu macdan sonra Kötü oynama Kredisi tükenmistir .yeter lan adam gibi oyna be adam

nefis teknigi var fakat onlari kullanabilecek bi beyni yok. degil oyun zekasi bu zeka ile gunluk hayatta bile zorluklar yasayabilir. kendine sandik yaptir ve git ayakkabi boya simit sat, muhendis ol, doktor ol, sucu ol, sutcu ol, memur ol, isci ol, futbolcu OLMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt