#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi "EmreÇ defol git" kampanyası yapmamız şart artık..

AKP'li veya fetocu herhalde.. torpilin başka açıklaması yok..

colak 2 3 hata yapsa carmiha geriyosunuz (ki tuzel kotu oynamadi takim kotuydu) altintob 1.5 senedir akil hastasi etti bizi hala koruyanlari gorebiliorum topicinde

bilinclenelim artik plz.

emre'nin ne günahı var yahu bu çoçuk kesinlikle Galatasaray'da oynayacak güçte değil şuan ısrarla hoca kullanmaya çalışıyor engin erman gibi tecrübeli isimler varken bu veleti almak tam rezillik rahat maçların adamı emre gerilimli ortamda bişey yapamaz...

Dünkü pozisyonda ajanda sakatlandı dedim sonra kendimden utandım Emre de olsa bizim futbolcumuz yav

C5303 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Aydin Yilmaz bile gönderildi bu hala takimda, bu oyuncu takimin net en kötü/yeteneksiz oyuncusu.

Alt yapidan söyle adamlar gelecekse o alt yapiyi kapatsinlar.

İnsanlar fikirlerini ne kdar çabuk deiştirio çıktığı zamanlar hakkında neler söleyenleri okudum şimdi neler sölüyor. Emre çolak Galatsarayın geleceğidir Anadolu takımınında olsa her takım peşine düşerdi yıldız gözüyle bakılırdı, formsuz diye hemen silinmemesi lazım hele ki bu saçma yabancı sistemi varken

iş ahlakı olsa bu çocukta

biraz salonda çalışırdı o kılçık gibi fizigini kuvvetlendirirdi.

saygım kalmadı.

İnsanlar fikirlerini ne kdar çabuk deiştirio çıktığı zamanlar hakkında neler söleyenleri okudum şimdi neler sölüyor. Emre çolak Galatsarayın geleceğidir Anadolu takımınında olsa her takım peşine düşerdi yıldız gözüyle bakılırdı, formsuz diye hemen silinmemesi lazım hele ki bu saçma yabancı sistemi varken

22 yaşında ne geleceği :)

Larva gibi gözüküyor Drogba'nın yanında.

Hatta bu çocuğu doğurmayı unutmuşlar dedim artık yeter yani.

İstikrarsızlığı artık can sıkıcı olmaya başladı. Güçlenmesi lazım ve biz üç seneden beri güçlensin diye bekliyoruz. Takımda kalıcam diye bu kadar ısrarcı olmasına gerek yok, Aydın abisi gibi olmak istemiyorsa oynayacağı bir takıma gitmesi lazım. Birşeyler yapabildiğini göstermek isterken iyice batırıyor ve taraftar ile arasına duvar örüyor. Gittikçe daha iyi olması lazımken üç sene öncesine göre santim ilerlemişliği yok. Hala güçsüz ve hala topla çok oynuyor.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yeteneğine kimsenin birşey söylediği yok ki. Mesele genç bir futbolcunun göstereceği varsayılan gelişimi göstermemekte direnmesi.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt