- 26 Eylül 2012
- 122.144
- 72.779
- 5.068
Mustafa Sarp Barış Özbek daha kaliteliydi bundan.
Sarp'la Baris en azindan savasiyordu, yeteneksizliklerini savasarak didinerek kapatmaya calisiyorlardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Sarp Barış Özbek daha kaliteliydi bundan.
Yahu biri bana cevap versin bu adamın ne suçu var ya. Bu adamın zerre suçu yoktur kardeşim. Sen kazma bir futbolcusun ve hoca seni takımda tutuyor ve oynatıyor. Yok mu diyeceksin?
Hayırsız hocaya sallayacak kadar düşünebiliyor musun?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ne demek istediğini anlayamadım![]()
Sarp'la Baris en azindan savasiyordu, yeteneksizliklerini savasarak didinerek kapatmaya calisiyorlardi![]()
Bize bir iyilik yap ve onu YE. Bu ara cok iyi oldu bu. Baska bir gün sana bir iki sorum var abicim. Ernährungsplan falan filan ... bir iki ipucu verirsin artik![]()
İnsanlar fikirlerini ne kdar çabuk deiştirio çıktığı zamanlar hakkında neler söleyenleri okudum şimdi neler sölüyor. Emre çolak Galatsarayın geleceğidir Anadolu takımınında olsa her takım peşine düşerdi yıldız gözüyle bakılırdı, formsuz diye hemen silinmemesi lazım hele ki bu saçma yabancı sistemi varken
İnsanlar fikirlerini ne kdar çabuk deiştirio çıktığı zamanlar hakkında neler söleyenleri okudum şimdi neler sölüyor. Emre çolak Galatsarayın geleceğidir Anadolu takımınında olsa her takım peşine düşerdi yıldız gözüyle bakılırdı, formsuz diye hemen silinmemesi lazım hele ki bu saçma yabancı sistemi varken