#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmini görünce bile sinirlerim tavan yapıyor, leş oğlu leş. Şu vitaminsizi de tepemize çıkardılar, yok tekniği varmış yok tırı vırı.. 3 sene oldu 1 gram gelişim yok ne fiziksel ne zihinsel. En ufak müdahale de hep yerde. Attığı pasların çoğu karavana. Anca git Alanya maçında oyna sen.

Vallah benim almanyadan Fitness Hocasi A-Lisanzim var, Galatasaray alsin beni fitness hocasi olarak ise bu adami adam yapalim be artik.:encouragement:

Adami gördüm zaman karnim acikiyor nedense.:happy:

Vallah benim almanyadan Fitness Hocasi A-Lisanzim var, Galatasaray alsin beni fitness hocasi olarak ise bu adami adam yapalim be artik.:encouragement:

Adami gördüm zaman karnim acikiyor nedense.:happy:

Bize bir iyilik yap ve onu YE. Bu ara cok iyi oldu bu. Baska bir gün sana bir iki sorum var abicim. Ernährungsplan falan filan ... bir iki ipucu verirsin artik :)

Yerden kalkabilse bir şeyler yapacak bundan bu saatten sonra hiç bir şey olmaz anca eziyet verir.

Altyapıdan oyuncu getiremediğimiz sürece Sabri, Aydın gibi uzunca süre kontenjanı doldurmak için takımda kalacak..

Millet ne oyuncular çıkarıyor biz ne oyuncular çıkarıyoruz.

Fenerbahçe bile alt yapıda bize fark atmıştır.

Bizim alt yapıdan futbolcu çok az çıkıyor. Çıkanda demir atıyor maaşallah. Tamam anladık Emre alt yapı oyuncusu. Kendi evladımız falan ama olmuyor. En azından 1 senelik kiralık gönderelim belki aklı başına gelir. Yazık, Emre efendiyi kazanacağız diye alt yapıdan başka futbolcu denemiyoruz.

7-8 hafta sonra klübedeye bile giremez.sonra seneye hazırlık maçlarında 1-2 gol atıp bir 10 hafta daha aa emre bu sene oynar muhabetleri olur,5 sene böyle devam eder

Normal şartlarda sene sonuna kadar A2'ye yollanması, yazında PTT takımlarından birine satılması gerekiyor. Ama biz kritik maçta oyuna alıyoruz bu kişiyi. Şaka gibi.

Şu forumda Hakan Balta,Hamit,Yekta,Umut gibi oyunculardan daha çok eleştiriyi hak eden tek adam.Bu saydığım oyuncuları bir şekilde savunabiliyorsunuz ama Emre cidden zarar vermekten başka bir işe yaramıyor.Takımda ümidimin olmadığı tek oyuncu.Herkes katkı sağlayabilir ama Emre Çolak'tan bir halt olmaz.Ne yazık ki 3 sezonda vardığım kanı bu.

Cahilliğin en tehlikelisi bilmediğini bilmemek veya bildiğini sanmaktır.

Futbol cahilliğinin en kötüsü olduğunu sanmak veya olmadığını görmemektir.

Emre Çolak çok şımarık bir futbol cahilidir.

Yahu biri bana cevap versin bu adamın ne suçu var ya. Bu adamın zerre suçu yoktur kardeşim. Sen kazma bir futbolcusun ve hoca seni takımda tutuyor ve oynatıyor. Yok mu diyeceksin?

iddia ediyorum su an serbest biraksak hicbir Anadolu kulubunde 11 baslamaz , banko oynamak icin Sercan gibi PTT'nin yolunu tutmak zorunda kalir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt