#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Ya bu oyuncu fenerde olsaydı fenerliler yerlere göklere sığdıramazlardı.Ama bizde olunca kadir kıymet bilmiyoruz.Azıcık sabır edin.Bence yaşı itibariyle Galatasaraydaki en yetenekli oyuncu...:cool:

Ya bu oyuncu fenerde olsaydı fenerliler yerlere göklere sığdıramazlardı.Ama bizde olunca kadir kıymet bilmiyoruz.Azıcık sabır edin.Bence yaşı itibariyle Galatasaraydaki en yetenekli oyuncu...:cool:

yaşla yetenek arasındaki bağlantıyı çözemedim

niye ben futbolcu olma şansı yakalayamadım.bu futbol yoksunu adamlar Galatasaray gibi takımlarda oynuyor.

-oo öyle deme renktaş kendi takım oyuncumuzu niye kötülüyorsun vs vs.gelirler şimdi.

Bütün ümidimi kaybettim Emre hakkında son 5 maçtır. bir oyun anlayışı yok, futbol karakteri yok. Galatasaray' da hangi futbolcuya top gelse şunu şunu yapar diyebiliyoruz ama Emre' de daha bu özellik yok veya geliştirmek için uğraşmıyor.

devre arasinda yada sezon sonu anodolunun en ucra kösesine kiralansin belki biraz akli basina gelir

niye ben futbolcu olma şansı yakalayamadım.bu futbol yoksunu adamlar Galatasaray gibi takımlarda oynuyor.

-oo öyle deme renktaş kendi takım oyuncumuzu niye kötülüyorsun vs vs.gelirler şimdi.

Aynen birazda bunun için kızıyorum emreye.Akıllı ol emre,bulunduğun yerin kıymetini bil..

4 sene sonra türk futbolunda emreden daha yetenekli sol kanat oyuncusu göremiyorum demek ki harcamamak lazım ama dinlendirilebilir forma ucuz değil formunu bende beğenmiyorum

Bilmiyorum 3-4 senedir bu takimdasin.. Aydin nefis bi asist yapti duran bi top degil.. O topu ust koseye zimbalamani beklerdim, yakismadi..

Çolak da Cluj deplasmanında ki müthiş oyunundan sonra büyük bir düşüş var.Son 4 maçtır saç baş yoldurttu bana.Boş bir oyuncu desem öyle değil çok disiplinsizce oynamaya başladı.Maç içerisindeki İmparator'un tepkisi ilerleyen haftalarda kendisinde tesir edeceğini düşünüyorum.

Böyle devam ederse şu aşık olduğu " Yalan Dünya " dizisini evden rahat rahat izler Servet abisi gibi.

emre'nin konsantrasyon eksikliği ortada.fatih hoca muhtemelen 'ağır' motivasyon programı yazmıştır.yoksa emre yavaş yavaş formayı unutur.

Okadarda kötü degil yau ..Formsuz okadar

Aydin Oynamali ama artik bir kac mac ilk 11

Emre Bir kac maca toparlar ,inaniyorum

Amrabati Emreden daha cok begenmiyorum su aralar

Eminim Emre Elazig macinda girdigi Pozisyonlari gol atsaydi bazilari onu acayip begenmekte kalirdilar

Birde Aydina yazik oldu o pozisyonlarda Adamin mis gibi 2 Asisti güme gitti ..buna üzüldüm

umarım düzelir.sadece kronik formsuz olursa sıkıntı başlar.gençleri topa tutmak iyi değil tabii...

Çolak da Cluj deplasmanında ki müthiş oyunundan sonra büyük bir düşüş var.Son 4 maçtır saç baş yoldurttu bana.Boş bir oyuncu desem öyle değil çok disiplinsizce oynamaya başladı.Maç içerisindeki İmparator'un tepkisi ilerleyen haftalarda kendisinde tesir edeceğini düşünüyorum.

Müthiş oyun mu? Abartmıyormuyuz birazcık... Bu sezon, Kasımpaşa maçının ikinci yarısındaki oyunu hariç, vasat ve altında oyun oynuyor bence... Geçen sezon da birkaç maç dışında vasatı aşamamıştı... Sadece idare ediyordu. Öyle aman aman bir gelişim göremedik ne yazık ki...

Gelşebileceği bir anadolu takımına kiralanıp; orda da durumuna bakılıp bir karar verilmesi lazım bence... Bir arpa boyu yol alamadı... Geçen sezonun ki fener maçından beri düzenli olarak ilk 11'de oynuyor, özellikle son zamanlarda da takıma zarar verdiğini düşünüyorum.

Ynt: #52 Emre Çolak

Emre altyapıdan gelmeseydi bu kadar kredisi olur muydu acaba?

Transformer Prime TF201 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt