#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

defansla forvet arasındaki bölgede oynasın yeter.ver-kaç yapsın , top çıkartsın.ama hücum yapmasın arkadaş batırıyor.

Ynt: #52 Emre Çolak

O şutu kimse atamaz böyle bir futbolcumuz olduğu için 7/24 sukretmeliyiz.

ya kız gibi oynuyor resmen.cluj maçında da oynayan bu değil miydi,fark ne ya anlayamıyorum gerçekten

Sadece fazla havaya girmiş. Yazık ediyor kendine..

ellerini cıkarma emre üşürler sakla onları koru :lol:

ılk yarının sonunda yıne senın yuzunden gol yiyoduk bilmem farkettın mi ? hatta yanlıs gormedıysem engın topu kaptıktan sonra sana baya bi çıkıştı.akıllanamadın gitti ya:/

Balıkesir'e karşı fena oynamadı ama çok garip hareketleri var. Ben bu maçta bile sürüyle eksiğini gördüm.

Eleştirmek için yer aranıyor gibi sanki bu maçta çok bir eksiği yoktu aramadıktan sonra ararsan kaşının üstünde göz bile hata gelir insana..

Yapmayın Allah aşkına ya, Balıkesir'le oynuyoruz zaten. Takımda en çok oynamış olan Emre'ydi bugünkü kadrodan sanırım. Bırakın da iki pas atsın.

Valla bu adami herhalde yasit olan genc taraftarlar kiskaniyor yoksa bu kadar gunah kecisi olacak bi durumu yok.

hala aynı top kayıpları yapıyor etrafında dönmeler falan 10 tane pas atıyor 1 i etkili 5 i rakibe carpıyor

Sürekli 360 derece dönüp topu kaybediyor, Balikesir macinda attigi 2-3 iyi pasla unuttuk zannetmesin kendisi bunlari. En fazla yedek olmalidir.

Rakip zayıf Balıkesir'e karşı oynamış deyipte yine adama saydıran var,bu çocuk ağzınla guş tutsa yaranamıcak millete.

Rakip zayıf Balıkesir'e karşı oynamış deyipte yine adama saydıran var,bu çocuk ağzınla guş tutsa yaranamıcak millete.

Bu maçta bile 3 kişinin arasına girip kendini bırakıyor yere. Bu yaşta çok ilerleme kaydetmesi gerek eğer yetenekliyse bir oyuncunun. Yetenek var ama sıkıntı çok Emre'de.

Cevap: Ynt: #52 Emre Çolak

Ulan bu maçta bile 50 tane top kaybettin ya artık yazıklar olsun demiyorum sana helal olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt