#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre'yi eleştirenler kendini eleştirsin.

Malum görüyoruz ki ne yaparsa yapsın yaranamıyor taraftara.

Bırakın hata yapsın, bırakın çalım atsın daha 21 yaşında.

İlerde basit futbol oynayacaktır. Ancak önce tekniğini böyle geliştirmesi çok çok önemli bir faktör.

Seni harcamayacağız Çolak.

teknigini falan gelistirdigi yok, her gecen gun geri gidiyor, boyle devam ederse de futbol zekasi sifira inecek. yanindaki bos adama pas vermek yerine calima girisip topu kaptiran bir ilkokul 5'ten bahsediyorsun.

ayrica babamla beraber maca bakarken macin ilk korneriydi, tabiki (artik hic bir nedeni olmasada) emre gecti topun arkasina ve dedim:D:

baba bak top yerden gidecek kalkmaz oda hani nerde dedi bi baktim emre vurdu top 20 cm anca kalkti:asd:

bilmedigin sey yok hea

Emre'yi eleştirenler kendini eleştirsin.

Malum görüyoruz ki ne yaparsa yapsın yaranamıyor taraftara.

Bırakın hata yapsın, bırakın çalım atsın daha 21 yaşında.

İlerde basit futbol oynayacaktır. Ancak önce tekniğini böyle geliştirmesi çok çok önemli bir faktör.

Seni harcamayacağız Çolak.

:coffee: Hımm Emre Çelik... Emre Çolak... Lan yoksa???

Emre Colak basit oynayinca etkili oluyor. Dun 2 gol de payi var, 1 topu da direkten dondu. Buna baktigimiz zaman basarili oldu gibi gorunebilir ama hayir tum basarili falan degildi. Kotuydu net. Emre ne yapiyor? 5 dakika basit oynuyorsa 85 dakika isini zorlastiriyor. 1.5 yil oldu, kendini bir gram gelistirmedi yahu. Hala kendi etrafinda donuyor surekli. Bu sezon her macta ayni hatalari tekrarlamaya devam ediyor. Orta alanda onun yuzunden kac defa kritik top kaybi yasiyoruz her mac ayni zamanda goller de yiyoruz, dun yine kritik top kaybi yapti orta alanda ve eksik yakalandik. Allah'tan rakip Balikesirdi. Rakip ManU olsa affetmezlerdi muhtemelen.

Emre 1.5 yildir kendini gelistiremiyorsa (Hagi, Rijkaard donemini falan saymiyorum cunku o donemlerde isler karisikti, kaos ortaminda futbol oynadik hep yani ozellikle genclerin o donemde gelismeleri cok zordu) herkesin cikip bunu sorgulamasi lazim, basta Emre'nin ta kendisi. Fatih hoca IYI niyetli oldugu icin Emre'yi ha bire oynatiyor kazanmak adina (bunu bizzat gecen sezon soyledi) ama Emre akillanmiyor. Bu durumda yapilacak tek sey onu kiraya gondermektir gelisebilecegi bir takima, genclere onem veren genclerle oynamayi seven ve onlari gelistirebilen bir hoca'ya emanet edeceksin. Boylece kiralik gidince korkudan daha cok calisir, kendini gelistirmek icin cabalar diye dusunuyorum. Ordan dondukten sonra hala ayni ise satacaksin veya son bir sans verip yine kiraya gondereceksin. Objektif olmakta fayda var.

Emre Colak boyle devam ettigi surece kendine de yazik eder, bize de. Kendini harciyor resmen.

Emre dün akşam süper lig topçusu olduğunu gösterdi sadece. Mükemmel bir futbolcu olduğunu değil. Bu arada bazen de eleştiri dozunu fazla kaçırdığımızı düşünüyorum. Orta sahada çok daha kritik pozisyonlarda top kaybı yapan Selçuk, Melo, Hamit gibi isimler de var. Onları bu kadar eleştirmiyoruz.

Aslında Emre' de daha farklı bir şey olduğunu düşünüyorum. Maç içerisinde öyle anlar oluyorki bir futbolcu nasıl böyle şeyler yapar dedirten.Bu yüzden çok tepki alıyor. Bir de bazı zamanlar da maç içerisindeki laubaliliği çıldırtıyor insanları.

Geçen sezon oynadığı maçlarda en fazla koşan isimdi. Şimdi o da yok. Bilmiyorum ne olur. Çoğu maçta kahrediyor beni.

MSP27351a4540ch960g585h0000558a4b69c22f6b8c

graph-ul emre

5 kere ayak dışıyla pas denedi, biri gol oldu, 3ü rakibe gitti :o

Emre Colak basit oynayinca etkili oluyor. Dun 2 gol de payi var, 1 topu da direkten dondu. Buna baktigimiz zaman basarili oldu gibi gorunebilir ama hayir tum basarili falan degildi. Kotuydu net. Emre ne yapiyor? 5 dakika basit oynuyorsa 85 dakika isini zorlastiriyor. 1.5 yil oldu, kendini bir gram gelistirmedi yahu. Hala kendi etrafinda donuyor surekli. Bu sezon her macta ayni hatalari tekrarlamaya devam ediyor. Orta alanda onun yuzunden kac defa kritik top kaybi yasiyoruz her mac ayni zamanda goller de yiyoruz, dun yine kritik top kaybi yapti orta alanda ve eksik yakalandik. Allah'tan rakip Balikesirdi. Rakip ManU olsa affetmezlerdi muhtemelen.

Emre 1.5 yildir kendini gelistiremiyorsa (Hagi, Rijkaard donemini falan saymiyorum cunku o donemlerde isler karisikti, kaos ortaminda futbol oynadik hep yani ozellikle genclerin o donemde gelismeleri cok zordu) herkesin cikip bunu sorgulamasi lazim, basta Emre'nin ta kendisi. Fatih hoca IYI niyetli oldugu icin Emre'yi ha bire oynatiyor kazanmak adina (bunu bizzat gecen sezon soyledi) ama Emre akillanmiyor. Bu durumda yapilacak tek sey onu kiraya gondermektir gelisebilecegi bir takima, genclere onem veren genclerle oynamayi seven ve onlari gelistirebilen bir hoca'ya emanet edeceksin. Boylece kiralik gidince korkudan daha cok calisir, kendini gelistirmek icin cabalar diye dusunuyorum. Ordan dondukten sonra hala ayni ise satacaksin veya son bir sans verip yine kiraya gondereceksin. Objektif olmakta fayda var.

Emre Colak boyle devam ettigi surece kendine de yazik eder, bize de. Kendini harciyor resmen.

bi tribunden biz oyle göruyoruz kendi etrafında donup duruyor ılacak iş değil ilerde iyice tarihe geçicek kendi kendine çalım atan topçu diye.. yarışmalara soru olur bu gidişle.. herhangi bir maçta 3 farklı durumdayken anca sazı eline alıp top oynuyor onada rakip takım zaten 3 farkı yemiş ondan sebep oynatıyor emreyi... hiç geliştiremiyor kendini hemde hiç.. anca kendi kendine çalım atsın

hayır herşeyi geçiyorsun tüm gazetelerde emre çolak taraftarın sevgilisi olmuş yazıyor balıkesir galibiyetinden dolayımı şaka gibi yav :) git çalış koş güçlen adam geç biz bunları bekliyoruz emreden yoksa bu takımda zor işi reira daha iyi top saklar tutar o yaşına ragmen

Emre dün akşam süper lig topçusu olduğunu gösterdi sadece. Mükemmel bir futbolcu olduğunu değil. Bu arada bazen de eleştiri dozunu fazla kaçırdığımızı düşünüyorum. Orta sahada çok daha kritik pozisyonlarda top kaybı yapan Selçuk, Melo, Hamit gibi isimler de var. Onları bu kadar eleştirmiyoruz.

Aslında Emre' de daha farklı bir şey olduğunu düşünüyorum. Maç içerisinde öyle anlar oluyorki bir futbolcu nasıl böyle şeyler yapar dedirten.Bu yüzden çok tepki alıyor. Bir de bazı zamanlar da maç içerisindeki laubaliliği çıldırtıyor insanları.

Geçen sezon oynadığı maçlarda en fazla koşan isimdi. Şimdi o da yok. Bilmiyorum ne olur. Çoğu maçta kahrediyor beni.

Emrenin sorunu kalitesi deil oynadigi bir kac macta iyi bir futbolcu oldunu isbat etti,Emrenin bukadar Taraftari cileden cikartmasi laubali hareketlerinden kaynaklaniyor.10 macta bir maci ciddiye aliyor diger 9 macta cocukta bir laubalilik vurdum duymazlik var.

Bugün oynayacaksan duran toptan, barajdan,bakmadan ters yöne uzun pas denemekten uzak dur. Ek olarak gusül abdesti al.

Umarim Amrabat bir delilik yapmaz da bu herif yine 11 oyuncusu olmaz. Hatta oyuna girip Fatih hoca'yi deli etsin ki 18'deki yerini Aydin Yilmaz'a biraksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt