#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Aydın'ın dün kadroda olması gerekirdi. O açabilirdi kilidi.

Emre anlasilan o ki günah kecisi secilmis ..1-2 asistle veya golle yine gönülleri fetheder :yenieek:

Riera haric takimda beyenlilen adam yok ya saka gibi..bu takim gider Bragayi deplasmanda yener SONRA bizim takimdaki herkez Real Madridlik Futbolcu olur (Bazilarinin gözünde)

Aaaaa yapmayın geçen sene Messi'yle karşılaştırılıyordu :)

Komik ya valla :)

sertab erener -büyü de gel çocuk

Taraftarda da suç var..

Çocuk oyuna giriyor ayağına gelen ilk topu geriye oynasa bile homurdanmalar başlıyor...Zaten mental olarak düşük olan Emre zaten maçı orda kafasında bitiriyor..

Yazık ediyoruz Emre'ye..Kendi hataları da var tabii ki..En iyisi kiralık yollamak baskı olmayan bir klübe...

Her maçtan sonra gelip bakıyorum hala bu adamdan ümidi olan var mı diye. :o Bu adam ileri gideceğine geri gidiyor , tıpkı Sabri gibi.

Aslan aslan dun maci aliodu ass kalsin

Yine her samanki gibi kiraldin emre twiti olanlar rt plss!

Recep niyaz toplamda 28 dakika zaman buldu salih bulut hiç bulamadı.. Oğuzhan tek 90 dakikada değişilmez oldu .. Biraz kendine bakıp kıymetini bilecek o formanın..

GSTV'de yayınlanan Sessiz Sinema'nın 1. bölümünün ilk 5 dakikasını izledim, sonuç; emre'de zeka yok. :o

sezon başlarken söylemiştim herkes üzerime çullandı.

bu çocuk eğer topçu olacaksa ilk önce kiraya gitmeli.

mesela karabük olabilirdi.şimdi devre arasında İBB ye gitsin hem Bülent hoca var.Belki adam olurda bu formanın kıymetini anlar.

Yaz boyunca Sampiyonlar Ligi kadrosu kurmak istiyoruz diyen yönetim.. ve sonunda gruplarda her macta en azindan oyuna girerek 6 macta da forma sansi bulan oyuncu emre.. Senin yüzünden turdan olursak ne olacagini biliyorsun..

Yaz boyunca Sampiyonlar Ligi kadrosu kurmak istiyoruz diyen yönetim.. ve sonunda gruplarda her macta en azindan oyuna girerek 6 macta da forma sansi bulan oyuncu emre.. Senin yüzünden turdan olursak ne olacagini biliyorsun..

hiç bişey yapmaz hoca bence aynen devam eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt