#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Yaz boyunca Sampiyonlar Ligi kadrosu kurmak istiyoruz diyen yönetim.. ve sonunda gruplarda her macta en azindan oyuna girerek 6 macta da forma sansi bulan oyuncu emre.. Senin yüzünden turdan olursak ne olacagini biliyorsun..

Ben emreye kızmıyorum artık.. Kapasitesi belli, bu nedenle o hata yapınca Onun yüzünden değil Onu oynatan Terim yüzünden olacak ne olacaksa

Geçen sezon performansı.

078f4emre salağı.png

Galatasaray takımında bu Emre hala forma şansı buluyorsa ya kadromuz "kötü"dür ya da teknik direktörün bu çocukla ilgili takıntıları vardır

karar sizin

1 gol mahalle takimi ankaragücü'ne.

2 gol belediye macinda uzaktan vuruslar, hayret..

tek asisti de Samsun'da, Baros'a yaptigi orta.

40 maclik bir sezonda 3 gol 1 asisti ben bile yapabilirim.

Kötü Amrabat(!) 1 gol 5 asistle oynuyor şuana kadar.

Umarım bu maç çok güzel oynarsın ve milleti utandırırsın..AMİN :D:D:D:D

Kendi oyuncusuna hakaret eden taraftar profili... sinek gibi mide bulandiriyorsunuz..

Emre , bu macta kendini goster aslanim.. Sene basindaki emre nerelerde geri getir onu bize

senden hiç bi beklentim yok emre. fatih hoca sana hala güveniyo ama o formayı haketmiyosun.yeteneğine ihanet eden cinstensin.futbol aklı ve zekası yok sende.

maç sonunda yedirirsin inşallah söylediklerimi

hakedene edilir.emre çolak bi ergen gibi hala.

Galatasaray'in, kendi OYUNCUNA HAKARET'i mi savunuyorsun Sergen?

Sari-kirmizi formayi giyen birine, hangi kosulda olursa olsun hakaret edilmez..yaniliyormuyum?

sana/size elestirmeyin demiyorum..

aradaki farki kavrayabilmissindir umarim

Gene mi sen oynucan ya, bi kurtulamadık gitti senden. :o

Kötü Amrabat(!) 1 gol 5 asistle oynuyor şuana kadar.

Evet Emre'den 1 gol fazla atmış keza Emre'de 5 asistle oynuyor...

Emre'yi beğenirsiniz beğenmezsiniz ama forumun yöneticileri ve tecrübeli isimlerinin Galatasaray forması giyen bir isme hakarete kadar varan laflar etmeleri forumun ne kadar başı boş olduğunun kanıtı...

Kaldı ki ben bir maç esnasında son dakikalarında yaptığı bir hatadan dolayı Riera için "Allah Belanı Versin" dediğim için 1 hafta MYC aldım . Sinirle söylenmiş bu söz bir oyuncuya Beyinsiz vs gibi yakıştırmalardan daha az aşağılayıcıdır sanırım... Millete oyunculara hakaret ediyor diye ceza vereceğinize önce kendinizi bir sorgulamanızı tavsiye ediyorum

Uzun zamandır forumda olan birinin nacizane tavsiyesi olarak algılarsanız sevinirim...

Emre'yi beğenirsiniz beğenmezsiniz ama forumun yöneticileri ve tecrübeli isimlerinin Galatasaray forması giyen bir isme hakarete kadar varan laflar etmeleri forumun ne kadar başı boş olduğunun kanıtı...

Kaldı ki ben bir maç esnasında son dakikalarında yaptığı bir hatadan dolayı Riera için "Allah Belanı Versin" dediğim için 1 hafta MYC aldım . Sinirle söylenmiş bu söz bir oyuncuya Beyinsiz vs gibi yakıştırmalardan daha az aşağılayıcıdır sanırım... Millete oyunculara hakaret ediyor diye ceza vereceğinize önce kendinizi bir sorgulamanızı tavsiye ediyorum

Uzun zamandır forumda olan birinin nacizane tavsiyesi olarak algılarsanız sevinirim...

bende ''beyinsiz '' türü laflara karşıyım.bu hakaret çünkü.ama futbol aklı yok ,futbol beyni yok dersin o başka.onun dışındakileri söyleyenleri fenerliden sayarım.

ama ama o yetenegine ihanet ediyoooo sinirlenidiryooo bizi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt