#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

bende ''beyinsiz '' türü laflara karşıyım.bu hakaret çünkü.ama futbol aklı yok ,futbol beyni yok dersin o başka.onun dışındakileri söyleyenleri fenerliden sayarım.

Lafı ayağında dolaştırıyor, çabuk düşünemiyor, bazen iyi düşünüyor ama çoğu zaman yanlış şeyi düşünüyor bunlara bende katılırım ama kurtulamadık senden, defol git gibi beyinsiz gibi cümleler nedense bana eleştiri gibi gelmiyor...

Lafı ayağında dolaştırıyor, çabuk düşünemiyor, bazen iyi düşünüyor ama çoğu zaman yanlış şeyi düşünüyor bunlara bende katılırım ama kurtulamadık senden, defol git gibi beyinsiz gibi cümleler nedense bana eleştiri gibi gelmiyor...

aynen : )

elestiri degil zaten , hakaret. Bunu da savunan 'tarafar', daha dogrusu tabele toplulugu var.

Duran toplar bir harika dostum.

Kafasız olduğunu her maç kanıtlıyor bize, sağolsun.

Aydınla buna verilen şans başka hiç kimseye verilmedi. Olmuyorsa olmuyor işte ne zorluyorsunuz gönderin gitsin.

Ynt: #52 Emre Çolak

Senden nefret ediyorum.

Açtığı tüm ortalar on direge hepsi rakibe.

Valla ne kadar nefret etsem de ilk golde hakkını vermek gerekiyor.

Büyük katkısı vardı sağolsun.

Ortasahaya ne zaman geçse bir hareketlenme oluyor.

Abi adamı madem oynatacaz ortasaha oynatın. Kötü oynayan adamı kendi bölgesinin dışında oynatmak hele Emre gibi bir adamı kanat oynatmak rezilliktir.

Valla ne kadar nefret etsem de ilk golde hakkını vermek gerekiyor.

Büyük katkısı vardı sağolsun.

Ortasahaya ne zaman geçse bir hareketlenme oluyor.

Abi adamı madem oynatacaz ortasaha oynatın. Kötü oynayan adamı kendi bölgesinin dışında oynatmak hele Emre gibi bir adamı kanat oynatmak rezilliktir.

Hakaret etmeden yapici sorgulama/tartisma bu iste..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt