#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

kotu

kendini gelistirecegine geri gidiyor, cacik olmaz bundan.

Aynı Sabri'nin izinden gidiyor..İlk çıktığında Sabri maç kurtarıcı adam olarak giriyordu ve Hakan'a iyi ortaları vardı...

Emre ancak Sabri kadar dirayetli değil bu form ile devam ederse Anadolu takımlarına gider...Belki de en iyi 1 sene kiralamak zaten...Anlasın Galatasaray'ın kıymetini...

Aynı Sabri'nin izinden gidiyor..İlk çıktığında Sabri maç kurtarıcı adam olarak giriyordu ve Hakan'a iyi ortaları vardı...

Emre ancak Sabri kadar dirayetli değil bu form ile devam ederse Anadolu takımlarına gider...Belki de en iyi 1 sene kiralamak zaten...Anlasın Galatasaray'ın kıymetini...

simdiye kadar kiralanmamasi zaten kariyerini sondurdu gibi bisey. arda turan tam zamaninda kiralanmisti, onumuzdeki sezon da kiralanmazsa emre colak diye bi topcu hic cikmamis olucak alt yapidan yani, yok olur gider.

Müthiş oyun mu? Abartmıyormuyuz birazcık... Bu sezon, Kasımpaşa maçının ikinci yarısındaki oyunu hariç, vasat ve altında oyun oynuyor bence... Geçen sezon da birkaç maç dışında vasatı aşamamıştı... Sadece idare ediyordu. Öyle aman aman bir gelişim göremedik ne yazık ki...

Gelşebileceği bir anadolu takımına kiralanıp; orda da durumuna bakılıp bir karar verilmesi lazım bence... Bir arpa boyu yol alamadı... Geçen sezonun ki fener maçından beri düzenli olarak ilk 11'de oynuyor, özellikle son zamanlarda da takıma zarar verdiğini düşünüyorum.

Yazdıklarına kısmen katılıyorum renkdaş.Ama Cluj maçında yani deplasmanda oynadığımız maçta bilhassa ikinci yarıda göstermiş olduğu performans müthişti.Onun dışında yorumuna katılıyorum.Onun son şansı.Eğer bizim takımdan giderse bir daha dönüşü olmaz.Çünkü başka bir takımda disiplin içerisinde oynayacağını düşünmüyorum.Çolak genç oyuncu eğer ayakları yere sağlam basarsa başarılı olabilir.

yeteneği büyük ama servet kadar özgüveni bile yok.

Yabancı sayısı 5 e düştüğünde Emre Çolak Aydın Yılmaz Semih Kaya gibi futbolcuların değeri daha iyi anlaşılacaktır.Elazığ maçında sonradan oyuna girdiğinde bence gayet iyi oynadı 2 pozisyonu değerlendirememesi bir orta saha futbolcusu olarak eksisidir.Avrupa da her zaman bu tür hareketli futbolcular iş yapar.Ben Emre Çolak ın üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum.

91 doğumlu bir sporcuyu, bununda ötesinde bir insanı değerlendirdiğinin farkında olmayan insanlar var. Dünya futbolunda kimin o yaşlarda ne yaptığı beni ya da buradaki insanları ilgilendirmemeli.

Bizim birilerini örnek gösterecek ya da kıyas yapacak halimiz yok. Ülke futbolunun hali ortada. En son Macaristan'ın yendiği, Fifa sıralamasında bilmem kaçıncılığa gerileyen bir ülkeyiz.

Yatırımın bu kadar ciddi olup, bir o kadar da başarısızlığın eşit çizgide seyrettiği bir futbol ortamı var.

Altyapılarda yeterli adaptasyon süreci sağlanamıyor. Fatih hoca, yeni yeni bunları oturtmaya çalışıyor.

Burada atıp, tutmak kolay. Florya'da futbolcularla beraber olan Fatih hoca. Kulübün geleceğini burada dövünen 20'li yaşlarda ki insalardan daha fazla düşünüyor. En ince ayrıntısına, standart sapmasına kadar...

Burası veya benzeri sosyal ağ'lar taraf olmanın inceliklerini yaşayabileceğiniz ortamlar. Fikir beyan etmek, eleştirmek gayet normal. Ama bakıldığı zaman ekran başında dahi heyecanlanan, elleri buz kesen insanların; 91 doğumlu bir sporcuyu ..... oğlanı yapıp, eleştirmesi sinirlendiriyor insanı.

''Twitter'da apaçilik yapıyor'', ''Arda vol ii'', ''Bundan bi cacık olmaz'', '' Oyun bilgisi zayıf'' tü kaka''...

Yeni jenarasyon gerçekten çok tehlikeli. Galatasaray'a ne rakipleri, ne medya bu kadar zarar veremez.

Yahu bırakın Fatih Terim kendince düşüncelerini gerçekleştirsin. Hata yapsın, doğruyu bulsun. Tekrar yanlış yapsın. Niye bu kadar saplantılı şekilde skor odaklı futbolu ve Galatasaray'ı değerlendiren bir taraftarımız var anlamıyorum.

Altyapından bir oyuncu çıkmış; şans veriliyor, başarılı oluyor, kendini geliştiriyor, mili takıma yükseliyor. Bundan daha güzel, gurur duyulası ne var?

Trabzon, Beşiktaş, Fenerbahçe dışında bu Galatasaray'ın bir misyonu ve layığıyla ortaya koyduğu bir karakter. Niye bir oyuncuyu beğenmek için anormal durumlar olması bekleniyor?

Taraftarın Riera'yı sahiplenmesi için Hakan'ın kesilmesi mi gerekli? Emre'nin beğenilmesi için her sezon Fener maçında muhteşem oynaması mı lazım? Umut'un, ''sadece koşuyor'' yaftasından kurtulması için her maç gol mü atması lazım?

Sıyrılmak lazım bu mükemmeliyetçilikten.

4 sene sonra türk futbolunda emreden daha yetenekli sol kanat oyuncusu göremiyorum demek ki harcamamak lazım ama dinlendirilebilir forma ucuz değil formunu bende beğenmiyorum

Beşiktaşlı Erkan Kaşı izlememişsin bu 1. 2.si Emreden değil 4 sene sonra 400 sene geçse bi cacık olmaz..

Ekmek ye biraz ekmek..

Bal ye kaymak ye pekmez ye...

Otur bir tavuğu kendi başına bir bitir.... 5 duble adana ye..

Ye olum biraz çelimsiz bakımsız tarzan gibisin..

4+4+4'ün ilk dördüne başlayan bebeler gibisin..

Emre dar alan oyuncusu, kaba tabiriyle halı saha topçusu. Top kontrolü, top saklama, çalım atma ve kısa pas özellikleri üst düzey. Rakibin baskı kurduğu maçlarda geriden çok rahat top çıkarttığına defalarca şahit oldum. Sırf bu özellikleri nedeniyle Fatih hoca bu kadar zamandır katlanıyor ancak maalesef yetenekleri bunlarla sınırlı ve kendisini geliştirmiyor. Böyle giderse sadece yeteneğiyle götürmeye çalışan pek çok yıldız adayı gibi silinip gidecek.

Fenerbahçe ' de olsa bizde niye böyle futbolcu yok diyecek adamlar bizdeyken yerin dibine sokar.

Ynt: #52 Emre Çolak

Defol git. Bıktım sana küfür etmekten .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt