Harun Arda
10 Numara!
- 9 Mart 2010
- 14.053
- 2
- 1.363
Cevap: #52 Emre Çolak
pas şiddetini ayarlayamadığı sürece hiçbir cacık olmaz
pas şiddetini ayarlayamadığı sürece hiçbir cacık olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boyunun uzaması lazım fizik deyince hemen aklına kas geliyor
Emre nin fazla kendini şişirmesi sonu olur. Çevikliğini kaybeder
bu saatten sonra boy uzamaz.
Olay sadece fizik değil bence, PSG' de Verratti orta sahayı tamamen kontrol eden oyuncu ve Emre' den fizik olarak artısı yok, karşı takımın defans arkasına attığı paslar yeterli oluyor her attığı pas tehlikeli bir pozisyon yaratıyor. Ayrıca Emre'den de 1 yaş küçük.
b2b olmaz o zaman![]()
yok aga. teknigi calim atmaktan ibaret sandikca 1 cm ileri gidemez. pas siddeti ve zamanlama. ikisi de rezalet ötesi Emre de. burda bir arkadas yazmisti. ben Terim olsam bir ay Mesut Özil videolari izletirim ki isabetli pas nasil verilir ögrensin.
Mesut Özil I Incredible I Real Madrid I 2012 - YouTube
bir pozisyon vardı.top emrede ve rahat biir pozisyondaydı. burak,servetle teke tekte kalmış koşu yoluna pası bekliyor,ki pası atmak için uygun ortam mevcut,emre o topu servete atmaya başardı.ulan dümdüz pas versen hızlı sekılde,burak servetin yanından basıp gececek zaten.
kısacası kendisine sürekli söylenmektn başka bir şey yapmıyorum.sağdan kullandıgı kornerler-frikikler leş, her pas altıgında ya etrafında 2 defa donmeden ya da 3 defa topu durtmeden topu ayagından cıkaramaması leş.
ziyan gerçekten.
başı kesik horoz gibi koşturmaktan başka bişey yapmıyor.beyinini kullanamayan ezbere orta sahalara katlanamıyorum
kendısı de bunun guzel orneklerınden