#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

pas şiddetini ayarlayamadığı sürece hiçbir cacık olmaz

Olay sadece fizik değil bence, PSG' de Verratti orta sahayı tamamen kontrol eden oyuncu ve Emre' den fizik olarak artısı yok, karşı takımın defans arkasına attığı paslar yeterli oluyor her attığı pas tehlikeli bir pozisyon yaratıyor. Ayrıca Emre'den de 1 yaş küçük.

Olay sadece fizik değil bence, PSG' de Verratti orta sahayı tamamen kontrol eden oyuncu ve Emre' den fizik olarak artısı yok, karşı takımın defans arkasına attığı paslar yeterli oluyor her attığı pas tehlikeli bir pozisyon yaratıyor. Ayrıca Emre'den de 1 yaş küçük.

b2b dedim renktaş, oyun kurucu değil

Çok top tutuyor ayağında içalım merakı da bu sene çıktı.Dün 2-3 tane verimli olabilecek kontra atağı top sevdası yüzünden yedi.Bu şekilde olmaz.Tek pası daha çok kullanmalı.

emre c. hocanin verdigi görevleri yerine getiriyor ki

onu oyunda tutuyor

Bi daha savunmam bu çocuğu, dün öldürdü beni sinirden..

Burak'a atamadığı çok kritik bir pas vardı Servet'in çevirdiği. Yani gollük bir asist olacaktı. Riera'nın önüne atacağına auta attı bir pozisyonda. Yaptığı ortalar çok kötüydü.

Yani Manchester deplasmanında Burak'ın önüne o topu atabilen adam dün akşam nasıl oluyor da bu kadar top harcıyor bilemiyorum. Çok mu heyecanlıdır nedir? O kadar koştu mücadele etti, işte harcadığı kritik toplar yüzünden istenmeyen adam oluyor bir anda.

Şu sol bek problemi de bizim dengemizi alt üst ediyor.

yok aga. teknigi calim atmaktan ibaret sandikca 1 cm ileri gidemez. pas siddeti ve zamanlama. ikisi de rezalet ötesi Emre de. burda bir arkadas yazmisti. ben Terim olsam bir ay Mesut Özil videolari izletirim ki isabetli pas nasil verilir ögrensin.

Mesut Özil I Incredible I Real Madrid I 2012 - YouTube

2 sene üst üste uykusuz Guti-Mesut-Zidane videoları izlet.Yetenek olsa olmaz.

Gökhan Ünal'da Brezilyalı Ronaldo'nun gollerini izlermiş hep :)

Yetenek varsa video izlemesine gerek yok zaten.

Ki Emre dün iyilerden biriydi.

Kendini yere çok atmaya başladı. Bir an önce vazgeçsin bu huyundan. Es-es maçında bir attı hakem yedi verdi faulü.

Ama sol tarafta kendini yere attığı pozisyon komikti.

Oyun vizyonu cidden çok iyi, yalnız pasları yeterli şiddette atamıyor. Bunu çözmesi lazım ama ısrarla söylüyorum sol kanatta harcanıyor kendisi.

bir pozisyon vardı.top emrede ve rahat biir pozisyondaydı. burak,servetle teke tekte kalmış koşu yoluna pası bekliyor,ki pası atmak için uygun ortam mevcut,emre o topu servete atmaya başardı.ulan dümdüz pas versen hızlı sekılde,burak servetin yanından basıp gececek zaten.

kısacası kendisine sürekli söylenmektn başka bir şey yapmıyorum.sağdan kullandıgı kornerler-frikikler leş, her pas altıgında ya etrafında 2 defa donmeden ya da 3 defa topu durtmeden topu ayagından cıkaramaması leş.

ziyan gerçekten.

başı kesik horoz gibi koşturmaktan başka bişey yapmıyor.beyinini kullanamayan ezbere orta sahalara katlanamıyorum

kendısı de bunun guzel orneklerınden

561697_368091733275446_1031809600_n.jpg

Emre & Arda :yenieek:

bir pozisyon vardı.top emrede ve rahat biir pozisyondaydı. burak,servetle teke tekte kalmış koşu yoluna pası bekliyor,ki pası atmak için uygun ortam mevcut,emre o topu servete atmaya başardı.ulan dümdüz pas versen hızlı sekılde,burak servetin yanından basıp gececek zaten.

kısacası kendisine sürekli söylenmektn başka bir şey yapmıyorum.sağdan kullandıgı kornerler-frikikler leş, her pas altıgında ya etrafında 2 defa donmeden ya da 3 defa topu durtmeden topu ayagından cıkaramaması leş.

ziyan gerçekten.

başı kesik horoz gibi koşturmaktan başka bişey yapmıyor.beyinini kullanamayan ezbere orta sahalara katlanamıyorum

kendısı de bunun guzel orneklerınden

Dediklerine katılıyorum da, Manchester maçında Burak'a attığı pasın şiddeti ve zamanlaması gayet iyiydi. Geçen sene de kontrada forvete çok iyi paslar attığı maçlar olmuştu. Yani hep atardı demiyorum ama birkaç tane asist denebilecek pas atmıştı.

Bu çocuğun mental problemleri var bence. Teknik kapasitesi çok yüksek. Geçen sene çizgide bir artistik hareket çekti, bütün stad alkışlayınca gaza gelip sonra yeniden yapmaya çalıştı kritik bi yerde. Beceremeyince tepki çekip tekrarlamadı. Bu sene de yanılmıyosam çevresinde dönüp adam ekarte etti 1-2 kere. Şimdi her yapışında taraftar deliriyo. Panik atak olabilir ya da başka birşey. Aşırı stres olabilir.

Sabri de öyle mesela. Gazı ver yardırsın yeteneği ölçüsünde. Homurtular başladı mı olmayacak hatalar yapardı. Takım iyi giderken iyi işler yapabilir.

Tepeden inme milyonluk futbolcular Amrabat & Hamit'e sonsuz kredi var, ama sözkonusu Emre Çolak olduğunda kıl kırk yarılıyor. Çok yükleniliyor bu çocuğa teknik kadro, taraftar hatta yönetim olarak. Bir kusurunu keşfedip bir kaşık suda boğulmak isteniyor sanki. Tüm bunlar Emre' ye yansıyor takımın en garip, başı öne eğik futbolcusu oldu. Sanki tehdit edercesine, bir işe yarayacağı belli olan Amrabat 12 milyon verilip yerine alındı. Emre 9 puanla ligi bitirmiş oturmuş takımımızın vasat üstü futbolcusuydu, en önemlisi 'armut piş ağzıma düş' çülerden değil orta sahada sonuna kadar çalışıp çabalayan, orta sahayı toparlayan, rakibe basan futbolculardan.

Kaç maçtır takımın en iyisi.

bence takimin su an en iyilerinden biri, belki orda burda hatasi var ama kimse emrenin kendini yirttigini söyleyemez. su an takimda kendi zorlayan cook az oyuncu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt