#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sebebsizce arkadan faul yapıyor. Lan oğlum Fatih hoca sana kaç defa söyleyecek. Kaç defa uyaracak. Bu kaçıncı lan !

Nankörlüğün bu kadarına pes. Cluj maçında kazanmamızı sağlayıp CL' de tutunmamızı sağlayan Yekta-Emre faktörüdür. Haftalardır sürekli yedek bırakılmış bu mucize ikiliyi ancak düşman bitirmek ister.

Kesinlikle renktaş bu 2'si olmasa biz o köy takımını yenemezdik:005:

Bu sene yanlış hatırlamıyosam 3 maçta belki 4 de olabilir Emre'nin saçma sapan faullerinden gelen duran toplarla gol yedik ... E be arkadaş hiçmi akıllanmaz hiçmi kendini kontrol edemez ders çıkarmazsın yaa ...

Hayatımda bu kadar rezil futbolcu görmedim arkadaş futbol zekası -1000 adamın yaaa !

Adam da beyin olsa mactan sonra arkasi dönük adama faul yapip yediğimiz golleri izleyim kendine ciki düzen verir ama emre de bu yok her mac tehlikeli yerden arkasi dönük oyuncuya faul yapiyor

Faul yapmasını çok iyi biliyor :o

Cluj maçı sonrasında burda basit oynasın diye yazdım demediğinizi bırakmadınız. Yukarıdaki yorumu yazan bile oldu. Emre o kafayı kullanmadığı sürece gelişemez, gelişemezse zaten 2-3 yıla kaybolur gider. Keyfi bilir ..

Basit oynamasini bilmiyor, gidip nerde en kötü yöntem varsa, onu seciyor, yanindaki bos, yok o iki calim atmali öyle tam sag tarafdaki adama vermeli, tabiki oraya kadar topu kaybediyor..

Tamam herşeyi geçiyorum, dediğimin arkasındayım bu çocuk zeki değil.Futbol oynayacak kapasitesi var ama akıl buna izin vermiyor.Düşünemiyor çünkü.O yüzden suçlamıyorum...Elinden geleni yapıyor çünkü.

Ligin skoru en kolay değiştiren oyuncusu. Her maç 1 gol yedirebiliyor kolayca

Kimbilir kaç rakip atağını önledi bu şekilde. Hamit, Amrabat gibi sahada (arada bir saman alevi gibi parlamak için) saklansa bu kadar eleştirilmezdi.

Kontra atak'ı kesmek için yaparsın. Onu yapmazsan sorun var zaten. Ama sebepsiz bir şekilde yapıyor Emre. Uyarılara rahmen aynen devam ediyor.

Emre aklını kullanamadığı her maç için benim için ziyan sayılacak bir isimdir...

Şu çocuğa "şöyle oynasa, böyle oynasa, yok lan o da olmadı bi de böyle denense" diye kafa yaran arkidişler o kafayı bilim dünyasına yorsanız şimdiye biyerlere gelmiştiniz.. Oysaki dünyanın en boş çabası bu çocuk üzerinde durmak.. Ha Ali Eren Beşerleri futbola geri döndürüp bi santrafor oynamasını beklemişsiniz, ha Emreden futbolcu olmasını.. :b5:

emre aydin gibi futbolculardan birsey olmaz ancak kendi yagiyla senelerce kavrulur giderler hic bir zaman üst düzey futbolcu olmazlar yetenekli olduklari halde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt