#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

abi siz hangi karabük maçını izlediniz cuma günü? geçen seneki falan mı?

ahmet'im savunmana da bi sınır koy bence ya, tamam ben de savunuyorum bu adamı da karabük maçı falan çok abarttın be hocu. olmaz yani, emre rezildi.

Olabilir hocu gözlüğüm kırıktı o açıdan tam süzememiş olabilirim pozisyonları:D Ama öyle bir rezilliğini de görmedim. Mesela Umut'a çok güzel bir top kesti indirdi hatta o da Burak'a hatırlarsan kalenin dibinde. İlk yarı iyiydi onun dışında pek bir şey hatırlamıyorum sadece Lua Lua nın topu orta sahadan alıp kaleye gidişleri kalmış aklımda.

Ynt: #52 Emre Çolak

Emrenin en iyi oynadigi macta yapabilecekler ;

1 isabetli sut

1 isabetli orta

39 adet kendi etrafinda saga sola one arkaya 2 saniyede donebilme.

Emre hakkında dediklerinizi zaman gelecek, yutmak zorunda kalıcaksınız. Sadece bunu diyorum.

gayet iyi oynayan kazimi harcayan pegasus bhoyz altyapidan cikan iyi aile cocugu emreye laf etmiyor niye acap

emrenin son maclarda tek yaptigi kaleye 50 metre uzaktayken 360 donup birine pas vermek. gecen sene kanatta birseyler yaratan halinden eser yok.

adam en azından sorumluluk alıp bıseyler yapmaya calısıyor YA ilah yaptıgınız selcuk efendı ne yapıyor selcugun hiç rakıbın arasına gırıp 10 metre top surdugunu gordunuzmu baskıyı yıyınce hemen gerıye ,emre en azından o kadar baskıya ragmen gırıp aralara faul kazandırıyor ,adamın karabük maçında yedıgı tkeneın hesabı yok

selcuk bıze geldı gelelı kac kere sakatlandı darbeden al gülüm ver gülüm

İnsaf ulan be insaf, adam bu sene en fazla top çalan pas yapan topla dribling yapabilen o. Kaleye adam akıllı şut çekebilcek adam o. Neden bahsediyorsunuz. Hadi EMRE yık şu Manchesteri bunların hepsini yere sok. Bunların hepsi tabela yorumcusu anca sen gol attınca yerin dibine girecek.

Sabri ile aynı kaderi paylaşıyor.

Sabri altyapıdan itibaren açık ve ya 10 numara bölgesinde oynamasına rağmen A takıma çıktığında sağbek oynatıldı.Ve yıllarca defansif eksikliklerini gideremediği gibi ofansif anlamda da geriledi.

Adam 13 yaşından beri ofansif ortasaha mevkisi öğretildi.Ama şimdi alışık olmadığı yerde sol açıkta oynuyor.Emre gibi bi yeteneğe futbolcu değil filan demek saçmalık.Mevkisini yadırgadığı çok belli.

Gereksiz saçma işler yapyor mu kesinlikle.Çabukta düşünemiyor.En büyük şansızlığı ise çift forvet oynamamız.

Bizim taraftar yakında Emre'yi de Sabri gibi ötekileştirir makara yapar.

gayet iyi oynayan kazimi harcayan pegasus bhoyz altyapidan cikan iyi aile cocugu emreye laf etmiyor niye acap

emrenin son maclarda tek yaptigi kaleye 50 metre uzaktayken 360 donup birine pas vermek. gecen sene kanatta birseyler yaratan halinden eser yok.

Kazım kadar gereksiz bi oyuncu henüz görmedim.Oyun zekası sıfır.Her türlü tehlikeli pozisyonun içine eder.Kontraya çıkarız ya yan ağlara ya da rakip oyuncuya doğru abanır.İnan çok net pozisyonda top Kazımdaysa heycanlanmıyordum.

Tek işe yaradığı konu Eboue'di.Engin ve Hamit'in aksine sağ çizgiye bastığı için Eboue'ye iyi alan açıyordu.Direkt katkısı ise yok

Kazım kadar gereksiz bi oyuncu henüz görmedim.Oyun zekası sıfır.Her türlü tehlikeli pozisyonun içine eder.Kontraya çıkarız ya yan ağlara ya da rakip oyuncuya doğru abanır.İnan çok net pozisyonda top Kazımdaysa heycanlanmıyordum.

Tek işe yaradığı konu Eboue'di.Engin ve Hamit'in aksine sağ çizgiye bastığı için Eboue'ye iyi alan açıyordu.Direkt katkısı ise yok

Dany :sad007:

İnsaf ulan be insaf, adam bu sene en fazla top çalan pas yapan topla dribling yapabilen o. Kaleye adam akıllı şut çekebilcek adam o. Neden bahsediyorsunuz. Hadi EMRE yık şu Manchesteri bunların hepsini yere sok. Bunların hepsi tabela yorumcusu anca sen gol attınca yerin dibine girecek.
Bazılarına tabela bile sökmüyor, geçen rakibin kendi kalesine gol attırdığı akıllı vuruş 'devlet sırrı' gibi muamele gördü bazılarınca.

ilerde top tutuyordu bunu farketmedin galiba. evet bazi pozisyonlarda siciyordu falan ama o varken sag kanat isliyordu. bunu diyorum

Fatih Hoca yeni prensi Amrabat' a yer açmak uğruna Emre' yi sezon başında takımdan haksızca kesti, 6-7 hafta yedek kaldı gariban. Emre Fatih Hoca' nın aslında dışladığı bir futbolcu aynı Yekta gibi. Aslında bu ikisi bizim CL'de kalmamızı sağlayan en önemli iki isim!

Ynt: #52 Emre Çolak

Emre kadar gereksiz faul yapan adam zor bulunur. Çizgide arkası dönük adama faul yapacak kadar futbol zekası vardır, insiyatif almaktan anladığı da topu alıp önce kendi ekseni etrafında bir döndükten sonra çalım atacak adam aramasidir. Gerçi topu atacağı bir arkadaşı da genelde yoktur etrafta. Diğer paşalar da bekler top onlara bir şekilde ulaşsın diye. Boşa kaçmak, topla ve topsuz hızlı olmaları gerektiği gibi gerçeklere uzaktirlar. onlar rüya takimin uykudaki elemanlaridir.

Emre'nin ölüsü Amrabat'tan iyidir.Çok gereksiz bi kesik yemişti.

Bu adamı fenere gönder memereş topalın önünde banko oynar.

Ama bu adamdan Arda gibi bi sol açık olmaz.Arda altysda kanattı ve yerinde oynatıldı.

Kendi etrafında dönüyorsa bu yeteneğindedndir.Yerli yerisz oluşu ise tecrübe eksikliği.

En aykırı örnekler Xavi, Sneijder kaç yaşında top noktasına ulaştı.Hatta İniesta....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt