Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
Cevap: #52 Emre Çolak
adam semazen gibi mübarek
adam semazen gibi mübarek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renkdaş takmışlar bir kere boşver bu çocuk ne yapsa yaranamaz bunlara bunu burada kaç kere söyledim ve yine söylüyorum eğer emre kendini biraz geliştirirse gerçekten çok iyi bir futbolcu olacak özellikle fiziğini biraz güclendirmesi lazım ben ozaman görürüm şu emreye sallayanları bak ozaman nasıl 360 derece dönüyorlar.
Emre gibi mi :ayatollah:
siz kendi futbolcumuzla dalga geçin afferim böyle devam...
Belli bir yaşa kadar yabancı takımdan gelenler altyapı sayılır, çünkü çekirdekten sıfırdan farklılık yaratmak zor biraz.emre atışalanıspor alt yapısında yetişmiş ne altyapısı yaw zorla yamadınız bizim altyapıya adamı
Şu aşağılanan, hakaret edilen, haksızca küçümsenen genç futbolcu varya, eğer Manu maçında oynatılmazsa CL' den elenmemizin birinci sebebi olacaktır. Aynısı Yekta için geçerli. Bu iki futbolcu takviyesi sayesinde CL'de galibiyet alıp şansımızı sürdürebildik. Hem ilk defa CL'de oynama şansı buldukları halde, bu ikilinin faktörü takımı galibiyete taşıdı. Şimdi taraftar bu Emre' yi dışlamak takımdan attırmak için akla hayale gelmedik şeyler yazıyor. Fatih Hoca' nın Yekta' yı dışlaması karşısında sadece susuyor. Umarım Manu maçında Hamit, Amrabat, Aydın' lı bir orta saha izleriz, bu taraftara yakışır.
Şu aşağılanan, hakaret edilen, haksızca küçümsenen genç futbolcu varya, eğer Manu maçında oynatılmazsa CL' den elenmemizin birinci sebebi olacaktır. Aynısı Yekta için geçerli. Bu iki futbolcu takviyesi sayesinde CL'de galibiyet alıp şansımızı sürdürebildik. Hem ilk defa CL'de oynama şansı buldukları halde, bu ikilinin faktörü takımı galibiyete taşıdı. Şimdi taraftar bu Emre' yi dışlamak takımdan attırmak için akla hayale gelmedik şeyler yazıyor. Fatih Hoca' nın Yekta' yı dışlaması karşısında sadece susuyor. Umarım Manu maçında Hamit, Amrabat, Aydın' lı bir orta saha izleriz, bu taraftara yakışır.