#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renkdaş takmışlar bir kere boşver bu çocuk ne yapsa yaranamaz bunlara bunu burada kaç kere söyledim ve yine söylüyorum eğer emre kendini biraz geliştirirse gerçekten çok iyi bir futbolcu olacak özellikle fiziğini biraz güclendirmesi lazım ben ozaman görürüm şu emreye sallayanları bak ozaman nasıl 360 derece dönüyorlar.

Cevap: #52 Emre Çolak

renkdaş takmışlar bir kere boşver bu çocuk ne yapsa yaranamaz bunlara bunu burada kaç kere söyledim ve yine söylüyorum eğer emre kendini biraz geliştirirse gerçekten çok iyi bir futbolcu olacak özellikle fiziğini biraz güclendirmesi lazım ben ozaman görürüm şu emreye sallayanları bak ozaman nasıl 360 derece dönüyorlar.

Emre gibi mi :ayatollah:

Emre`ye taraftarın taktığını düşünüyorum

Gereksiz top tutmaları var

Ama bunlar aşılabilir

Fiziği 2 sene öncesine göre çok çok iyi

Gereksiz faul konusunda uyarıya da ihtiyacı var

Kasımpaşa ve Gençler maçında iki gol yedik bu yüzden

Daha 11 de görünce Emre mi ya olayını geçelim artık

Bir altyapı değeridir

İyi de oyuncudur

Yav arkadaşlar herkes diyor emre düşmanı mısınız şu mu bu mu benim emre ye bi garezim yok ama gerçekten maçın içinde saçma sapan yaptıgı hareketler bi işe yaramıyor kendı kendı oynuyor maç sırasında haliyle bizde sinirden deliriyoruz o stresle biraz işi ciddiye alsa cluj maçındaki gibi iyi oyuncu ben emreyi cluj maçı dışıdna ne yaalan söylüyeyim hiç bir maçta begenmedim işnii ciddi yapmıyor.

emre atışalanıspor alt yapısında yetişmiş ne altyapısı yaw zorla yamadınız bizim altyapıya adamı

Top ayağına geldikten sonra düşünüyor, bir halt olmaz bundan. 1 maç iyi oynar 10 maç batırır. Topu almadan insan etrafına bakar, hiç kafasını kaldırmıyor.

Cevap: Re: #52 Emre Çolak

Şu aşağılanan, hakaret edilen, haksızca küçümsenen genç futbolcu varya, eğer Manu maçında oynatılmazsa CL' den elenmemizin birinci sebebi olacaktır. Aynısı Yekta için geçerli. Bu iki futbolcu takviyesi sayesinde CL'de galibiyet alıp şansımızı sürdürebildik. Hem ilk defa CL'de oynama şansı buldukları halde, bu ikilinin faktörü takımı galibiyete taşıdı. Şimdi taraftar bu Emre' yi dışlamak takımdan attırmak için akla hayale gelmedik şeyler yazıyor. Fatih Hoca' nın Yekta' yı dışlaması karşısında sadece susuyor. Umarım Manu maçında Hamit, Amrabat, Aydın' lı bir orta saha izleriz, bu taraftara yakışır.

Naber Salih ? Hayat nasil gidiyor hersey yolunda mi ?

adam futbolcuları falan aştı direk taraftara sallamaya başladı artık. yönetim uyuma

Şu aşağılanan, hakaret edilen, haksızca küçümsenen genç futbolcu varya, eğer Manu maçında oynatılmazsa CL' den elenmemizin birinci sebebi olacaktır. Aynısı Yekta için geçerli. Bu iki futbolcu takviyesi sayesinde CL'de galibiyet alıp şansımızı sürdürebildik. Hem ilk defa CL'de oynama şansı buldukları halde, bu ikilinin faktörü takımı galibiyete taşıdı. Şimdi taraftar bu Emre' yi dışlamak takımdan attırmak için akla hayale gelmedik şeyler yazıyor. Fatih Hoca' nın Yekta' yı dışlaması karşısında sadece susuyor. Umarım Manu maçında Hamit, Amrabat, Aydın' lı bir orta saha izleriz, bu taraftara yakışır.

hocam bi defa maçı takım kazanır. Kişiler değil. Aynı şekilde başarısızlıkta tüm takıma aittir.

Ayrıca Melo varsa elinde Melo oynar Yekta yedek kalır bu çok doğaldır. Yekta kısa vadele iyi işler yapabilir ama has adam Melo'dur o bölge için.

Hakaret konusunda katılıyorum ne olursa olsun Gs futbolcusuna hakaret etmek yanlış.

sürekli saldırmaya müsait hamit, amrabat vs sana birşey mi yaptı bunlar eleştiri olur o ayrı.

Her ne kadar bende üstüne gitsem bu yaşta bir futbolcunun bu kadar üstüne gidilmesi doğru değil. Burda suçlu Fatih Terim'dir. Şu an için istikrarlı performans alamayacağımız Emre Çolak'a bu kadar sabretmemesi gerekirdi. Tararftarın nefreti futboldan soğutturur Emre'yi.

Umarım kesik yer. Umarım doğru yerde doğru zamanda oynar bundan sonra. :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt