#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

emre oynayacağına 10 kişi oynayalım daha iyi :D

Takımın en iyisi. O olmayınca işler rast gitmiyor. Emre oynasaydı şu an 15 puan fark olurdu en az. Fatih Hoca istifa!!!:SS:

Ynt: #52 Emre Çolak

Sneijderi cok sevsemde onun yerine formda bir emre iyi olur

emre bu aralar cok formda gercekten schalke macında snajder efendinin yerine forma verseydi terim golu vardı kesin

O değilde şimdi okuyacak yetkililer yarın gazetelerde Sneijder istenmeyen adam olarak yazılacak. Ciddiye alırlar :lol:

p.tesi akşamı hoca oynatmayınca hocadan daha mı iyi biliceksiniz olur bu iş biz söleyince sabır ver oluyor

Hocam bu adam 3,5 senelik imza attı.. Daha 1 ay oldu adama yaptığınız muameleye bak dalga mı geçiyorsunuz? Kaldı ki Schalke maçında adamdan defans yapılması istendi ne bekliyordunuz? Akhisar maçının son 15 dakikasında gördük neyin ne olduğunu dilinden anlayan birileri olduğunda(Drogba gibi) neler yaptığı ortada.. Emre ilerde onun yerini alabilir ama ondan öğrenecek çok şeyi var.. Adam daha 3-4 maç oynadı ve 6 aydır oynamayan biri hoca oynatmayabilir yerine oynayan adam da iyi oynayabilir ama bu o adamı harcamak anlamına gelmez kaldı ki adım gibi eminim oynatacaktır ve Akhisar da olduğu gibi balon benzetmesi yapan herkese tek tek takacaktır kapağı...

Yetenek ve kalite olarak en iyi yerli oyuncudur Emre. Ordu macinda artik oynamali.

Ynt: #52 Emre Çolak

Sneijderden forma alınmalı Safakcigimin dedigi gibi bu cocuga verilmeli formanın kolay oldugunu sanmamali

Barcelona taraftarıymış reyis

"Messi'nin çok iyi ve 4 gol attığı bir maçın ertesi sabahında antrenmanda 4-5 gol atmıştım. Ujfalusi o antrenmanda bana Messi diye seslenmişti. Tabii ki böylesine deneyimli bir oyuncunun sizi Messi'ye benzetmesi önemli."

"Barça'yı çok istiyorum"

"Barcolana benim Galatasaray dışında oynamak istediğim tek kulüp. Hiçbir maçını kaçırmadığım tek takım Barcelona. Şampiyonlar Ligi'nde onlara karşı oynamak çok isterim. Hep televizyondan izlediğim böylesine dev bir organizasyonun şimdi oyuncusu olmak benim için büyük mutluluk."

emreyle sneijderi karsilastiran dimaglara selam olsun..

of seqiL yha

yetenekli bir oyuncu fatih hoca yetenekli oyuncuları harcamaz ama forma mücadelesi kızıştı emre gibi bir futbolcuya her zaman güvenim var yeterki bu mücadelenin içinde olsun kopmasın dahada hırslansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt