#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre Çolak'ın oyun zekasında bir anormallik var bence mevkii ile alakası yok.. Karabük maçında müsait pozsiyonda vurmayıp pas vermeye çalışması ve akabinde kalemizde gol tehlikesi yaşanmasının mevkii ile alakası yok... FM oynayanlar bilir bu adamın Decisions'ı 20 üzerinden 1 ya da 2'dir..

Size katılıyorum. Karar verme yeteneği zayıf olduğu için fazla yaratıcılık hürriyeti tanınmaması lazım bu tür oyuncuya. Her halükarda Emre Çolak maalesef Galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olabilecek düzeyde değil henüz. Kendisini o seviyeye yükseltebilir mi? Orasını bilmem. Sneijder transferinden sonra sanki Emre ve Engin gibi bazı oyuncularımız kadroya dahil olamamaktan ötürü bir çöküntüye girdiler. Bana öyle geliyor.

Kendine olan güvensizliğinden dolayı artık takıma zarar vermeye başladı. Çok kritik maçlara girdik. Bu sezon kalan maçlarda dinlendirilmeli.

bu sezon kalan maclarda oynamamali..seneye yollar ayrilmali.

engin baytar bundan bin kat iyi oynuyordu, silip attilar...

tff hak etmedigi bir ceza verdi (bknz meireles 4 mac, engin 12 mac)..

fatih hoca da hak etmediig sekilde silip atti adami..

Biliyorum ve bir yere kadar da hakli buluyorum ama Engin gecen sezonda mesela Sivasspor maci geliyor aklima. Adamin zaten alninda "sabikali" diye damga var. Futbolcuysan böyle birsey yapmayacaksin ve kardes. Tamam insan bir defa delirir buna birsey demem ama Engin'in bizden önceki takimlarindada oylarlari gani gani. Yani sucun cogu bence Engin'de. Fatih hocanin kendisine cezasi bittikten sonra pek fazla sans vermemesini bende dogru bulmadim. Emre Colak,Amrabat,Aydin(sezonun ilk yarisi), gibi adamlarin sans buldugu takimda Engin de sans bulmaliydi.

:D

Biliyorum ve bir yere kadar da hakli buluyorum ama Engin gecen sezonda mesela Sivasspor maci geliyor aklima. Adamin zaten alninda "sabikali" diye damga var. Futbolcuysan böyle birsey yapmayacaksin ve kardes. Tamam insan bir defa delirir buna birsey demem ama Engin'in bizden önceki takimlarindada oylarlari gani gani. Yani sucun cogu bence Engin'de. Fatih hocanin kendisine cezasi bittikten sonra pek fazla sans vermemesini bende dogru bulmadim. Emre Colak,Amrabat,Aydin(sezonun ilk yarisi), gibi adamlarin sans buldugu takimda Engin de sans bulmaliydi.

engin cilginliklar yapabilir saha icerisinde... hasan sas da cok yapardi mesela..

ama burada önemli olan, medya daki taseronlarin engin'i kamuoyunda ve hakemler bazinda hep hedef gösterip, galatasaray'a zarar vermek istemeleri..

aynisini melo da da yaptilar mesela... hala da yapiyorlar. basarili olmasini haz edemiyorlar..

engin'in cok büyük payi vardi gecen sezon sampiyonlukta... bence hak etmedi bu muameleyi

büyük barca hayrani ya.. barca ile bir antrenmana katilsinda alsin bari boyunun ölcüsünü... belki ayaklari ozaman yere basmaya baslar ve bulundugu yerin deger ve önemini daha iyi anlar...

bu sezon kalan maclarda oynamamali..seneye yollar ayrilmali.

engin baytar bundan bin kat iyi oynuyordu, silip attilar...

21 Yaşında

Yıllık ücreti 300-500 bin €

Yerli

Altyapıdan çıkmış

tamam bende beğenmiyorum da yedek olarak da kalsa ne zararı var ki? Doğru dürüst maliyeti yok tamam bu sezon genelinde kötü oynasa da geçen sezon Müthiş işler yaptı seneye de yapmayacağının garantisi yok bence kadro genişliği, yaşı ve altyapıdan geldiği için kadroda olmalı.. 2 sezonda çok da kötü bir Emre izlemediğimizi düşünüyorum

21 Yaşında

Yıllık ücreti 300-500 bin €

Yerli

Altyapıdan çıkmış

tamam bende beğenmiyorum da yedek olarak da kalsa ne zararı var ki? Doğru dürüst maliyeti yok tamam bu sezon genelinde kötü oynasa da geçen sezon Müthiş işler yaptı seneye de yapmayacağının garantisi yok bence kadro genişliği, yaşı ve altyapıdan geldiği için kadroda olmalı.. 2 sezonda çok da kötü bir Emre izlemediğimizi düşünüyorum

bir faydasi yok bari diger genclerin önünü kapatmasin...

o saydigin yillik 300-500 bin €'yu ben belki ömrümde göremicem üstad

Sene sonu Alper transferi için takasta kullanırsak, son yılların en karlı işini yapmış oluruz.:ayatollah:

Alper ile takasta kullanmak saçmalık olur.Emre iyi değil ama henüz genç.Verilecekse de kiralık olmalı.

Yekta Kurtuluş+ Emre Çolak(kiralık)+ 4.5 Milyon Euro =Alper Potuk

Alper ile takasta kullanmak saçmalık olur.Emre iyi değil ama henüz genç.Verilecekse de kiralık olmalı.

Yekta Kurtuluş+ Emre Çolak(kiralık)+ 4.5 Milyon Euro =Alper Potuk

Su geldigimiz durum'a bak be. ESKISEHIR'den henüz daha hic birsey yapmamis ama yetenekli olan biri icin sampiyon takimdan iki oyuncu + 5 milyon'u gözen cikariyoruz.

Normal sartlarda Yekta + 2m olabilir.. Ama bence Eskisehir Yekta+Emre+5m'a bile hayir diyecektir.

bir faydasi yok bari diger genclerin önünü kapatmasin...

o saydigin yillik 300-500 bin €'yu ben belki ömrümde göremicem üstad

Bak bu yaptığın eleştiri değil saygısızlık.. Emre kötü dersin anlarım beğenmezsin anlarım ama bir faydası yok demek yanlış olur 2 sezondur iyi oynadığı maçlarda oldu..

Emre Çolak + 3m€ makul. Alper için.

emre gene kalsin nolur nolmaz, aydin arti 4 milyon euro alper icin yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt