Meliharslan Kızıltaş
Sarı Üye
- 2 Aralık 2012
- 145
- 0
- 706
Cevap: #52 Emre Çolak
Taraftarın sabrının ve sinirlerinin bir sonu var.
Taraftarın sabrının ve sinirlerinin bir sonu var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala Amrabat dururken neden oyuna girdiğini anlıyamadığım oyuncu.
yabancı sınırılaması olabilir mi?
Oyuna girseydi Muhtemelen Drogba o dakikada neden çıkar diyecek olan taraftar...
Fiorentina ve Genoa takımları Emre Çolak ile yakın temas
kurdu…+
Bayern Münih'in Emre Çolak'ı izlemek için İstanbul'a bir görevli gönderdiği ve Alman scoutun az önce Türkiye'ye geldiği bildirildi.+
26 Nisan 2013
Yaşadığı finansal zorluklar nedeniyle kadrosunda bulunan birçok yıldızla yollarını ayırmayı planlayan Valencia'nın, genç yıldız için 4 milyon €'luk bir teklifle Sarı Kırmızılıların kapısını çalacağı söyleniyor.
fm de wonderkidç daha ne olsun giovinco dan eksisi yok forma opme kabiliyeti var kesinlikle elde tutmamiz lazim
Hayır, Drogba'yı ben olsam golden sonra direk alırdım Drogba çok zorlandı bugün hiç gününde değildi aslında takım gününde değildi ki ben illa Drogba çıksında demiyorum ben Emre'yi GS'ın 18'ine almam. Bu benim görüşümdür.
Yine herkesin görüşüdür saygı duyarım ama
- Önceden Fener hep yıldız alır biz altyapıdan çıkardığımız veya genç yaşta şans verdiğimiz oyuncularla övünürdük.. Şimdi biz yıldız alıyoruz onlar altyapılarıyla veya genç yaşta şans verdiğimiz övünüyo
- 1-2 yıl öncesine kadar Fener her oyuncusunu biraz oynatır sonra bundan birşey olmaz diye yollardı... (Olcan Adın, Özgür Çek, Okan Alkan gibi..) Şimdi biz aynısını yapacakmışız gibi geliyor en azından o hava var taraftarda..
- Önceden Fenerliler Yıldız olsunda yemişim altyapı oyuncusunu derdi.. Şimdi biz diyoruz.. Şu forumda bile 2 senedeki değişim bunu açık açık gösteriyor..
- Önceden Biz altyapıdan çıktı abi genç hata yapsa da oynasın derdik.. Şimdi Fenerliler Salih için, Beykan için aynısını diyor...
Abi iyidir kötüdür, yeteneklidir yeteneksizdir.. Benim sıkıntım bu değil ya şu üstte madde madde yazdıklarım değişen taraftar profili beni aşırı rahatsız ediyor.. Tamam abi istiyoruz Drogba'yı, Sneijder'i bende çok istiyorum.. Yeni yıldızlar gelsin istiyorum.. Alper'i falan bende istiyorum ama eskiden olduğu gibi yine altyapı oyuncularına ayrı bir sempatim var. Eskiden bu bütün Galatasaraylılarda vardı.. Evet Emre'ye kızdığım zamanlar oluyor maç sırasında çıkar şunu diye bağırdığım zamanlarda.. Ama ne bilim abi şurada yüzlerce sayfada yazılanlar beni üzüyor açıkcası umarım düzeliriz.. Her yönümüzle...