#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupa maçında da yazmıştım kaç tane top kesti o maçta bence kesin oynaması gerek. Ama defansın önünde oynaması gerek oyunu geriden iyi görüyor Emre. He forvet arkası ya da sol açığa geçse yine sövülür muhtemelen:D Ama Mancini Emre'yi defansif olarak biraz geliştirip ön liberoda kullanmak istiyor gibi. Emre son dönemlerde defansfi olarak daha sert zaten dikkat ederseniz. Bence Melo ile birlikte defans önünde oynayabilir Selçuk kesilsin biraz bi de böyle deneyelim.

Son maçların hepsinde Selçuk'tan daha iyi ve daha faydalı olduğu bariz

Ön liberoda gayet beğeniyorum,ilk sene şampiyonluğunda da solda gayet ciddi katkı vermişti,oynatın işte solda Emre'yi,takımda o kadar çok top kendisine geldiğinde top benden çıksın diye oynayan adam var ki,istediği kadar top kaybetsin sürekli ileri düşünmesi benim için yterli 11de olması için.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CRmTPpcW3wg[/media]

40 yılda bir iyi oynamış onda da maçı seyredemedim :(

Kendisi son maçlarda çok çabalıyor takımda ayağı düzgün olan ender oyunculardan biri.Çok çalıştığından da eminim.

Eski ergen hareketlerini pek göremedim bu macta, buna sevindim iste.

Eli ayagi düzgün, biraz teknik ve seyir zevkinden anlayan bir türk oldugu kesin.

Sevmem etmem ama baska hareket getirecek yerli oyuncu yok gibi duruyor, hele hele kanatta öyle bir isim yok.

Semih-Emre-Burak ve mecburen Selcuk herzaman oynamali suan icin. 5.yerli de yüksek ihtimal defanstan biri olur.

Emre zaten bu performansi hep gosterebilecek bir oyuncu. Efsane oynadigi Bursa macini hatirlayin.. Umarim en kotu maci boyle olur..

Emre nin tek problemi futbol zekasi, yada nasil diyeyim cok düsünüyor, calim sevdalisi filan, ama son 3 mac baya azalti, öldürün ama hakkini da vermek zorundayiz. Insallah Selcuk u keser, su an takimin en büyük el fireni

Gelisme var. Rakip zayif belki, ama gelisme kesinlikle var. O pervane gibi kendi etrafinda dönen Emre'yi göremedim. Cok güzel sut denemeleri, cok güzel pas oynayislari gördüm. Cokta aktif oynuyor, dogru yerde duruyor - bir aralar durmadan baska kisilerin mevkilerinde geziyordu. Topu istemek icin adamin agzina giriyordu resmen.

Sevindim acikcasi. Bunu Emre'yi cok elestiren birisi olarak söylüyorum.

Emre tempo tutan bir takimda muthis oynar. Hemde sorumluluga alistimi degisilmez olur. Selcuk gibi el frenleri bu takima yakismas bu kadar basit. Isleye Isleye isildar.

Guarin transferini rafa kaldıralım başkannn.

Artist iyi oynuyor, Elaziga karşi olsa bile.

Fakat orta sahada oynayamaz Sneijder dururken.

Kanatda iş yapamaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt