#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahin belasi herifler karalama kampanyasi yapti cocuga resmen. Hanzo mac sonu hem yayinci kurulusa hem resmi basin toplantisinda yaptigi aciklamalarda hep Emreye salladi. Bu nasil bi herif lan oyuncusunu korumasi gerekirken laf sokusturuyor, sucu onun üzerine atiyor? Napsin bu cocuk? Ligde oynatmayip böyle önemli bi macta 11 oynatiyosun, mac eksigi yüzünden heyecan yapti, iki pozisyonda harcadi taraftarda. Yazik valla, zerre suc bulmuyorum Emrede.

Allahin belasi herifler karalama kampanyasi yapti cocuga resmen. Hanzo mac sonu hem yayinci kurulusa hem resmi basin toplantisinda yaptigi aciklamalarda hep Emreye salladi. Bu nasil bi herif lan oyuncusunu korumasi gerekirken laf sokusturuyor, sucu onun üzerine atiyor? Napsin bu cocuk? Ligde oynatmayip böyle önemli bi macta 11 oynatiyosun, mac eksigi yüzünden heyecan yapti, iki pozisyonda harcadi taraftarda. Yazik valla, zerre suc bulmuyorum Emrede.
Altına imzamı atarım bu yorumun. Başın sıkıştığında oynat. Hiç sorma maç eksiğin var mı seni de iyi oynadığın maçlardan sonra genellikle kesiyorum ama kusura bakma bu gün lazımsın çaattt ilk 11 de Emre. Sonra verim bekle. Adam bas bas bağırıyor 5 yıldır ben kanat değilim diye ama sen hep kanat oynat sonra gel böyle kritik bir maçta orta sahada Melo'nun bıraktığı boşluğu doldurmasını iste ne güzel kafaymış yemin ediyorum.

Firsat macin kendini gosterme macin azicik kendini kas en iyi macini oyna ama yok illa ergen olacaksin

Cocugun psikolojisi acayip bozulmus ne yaptigini bilmez durumdaydi. Ne yazik ki hamzanin gozunde son sansini da harcadi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza bildiğin oltaya yem gibi taktı taraftarın önüne Attı...

Tamam ergendir falan ama ciddi yetenek var ve hiç bir zaman bu kadar kötü görmedim. Sen git çocuğu hiç bir maç ilk 11 başlatma ve sonra şak diye ŞL maçında ilk 11'e koy...

Pislik Hamza tepki alsin diye Emre'yi devre oncesi cikardi, tepki almamasi icin Sabri'yi devre arasi cikardi.

Üyeler kafayı yedi sonuçta. Şu Çolak ı adam yerine koyup oradan bile Hamza ya laf söyleyenler bildiğin futbol cahili. Teknik iyi mi, iyi. O kadar. Ne takım oyunu, ne sorumluluk anlayışı var adamda. Ligde oynatmayıp CL de oynatmış adam ne yapsınmış. Denayer de ilk kez oynadı takımda, yasin de geçen seneki performansına göre oynaması gerekirken yedek başlıyor hemen her maça. Adam girdi yine yardırdı. Emre bu takımdan gönderilecek oyuncuların başında geliyor. Anadolu takımlarına gitse kadroya giremez bu kafayla.

30 dk da tam 4 tane etkili olabilecek atak başlangıcında topu tutamadı. Daha ne yapsın oyundan alınmak için?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık emre çolaktan bir umudum kalmadı.Sezon sonu gönderilmeli en azından forma şansı bulacagı bir yerde oynasın burada olmuyor artık

halı saha maçında bile oynayamayacak adam ş.liginde maça çıkıyor :) dünyanın en kötü yönetilen futbol kulüplerinden biriyiz !!! sen git İsviçre milli takımı oyuncusunu gönder bu adamı takımda tut !!!

Ya Cevat sorma o kadar sinirliyim ki Dursuna Hamzaya.

Ulan Dursun denen herif, Meloyu yolladin son gun, ya sen maasinin 1.3 milyon eurosunu odemeye devam ettigin Dzemaliyi nasil yollarsin bedavaya essek herif?

Hani Yilmaz erdoganin Organize isler filminde bir replik var ya Araba nerde? Para nerde? Araba nerde? Para nerde? Ikisi de yok. Bu da ayni. Parasini odedigim ihtiyacim olan adam ama takimda yok!!! :(

Cemiskezege baskan olamayacak herifi liseliler GS in basina oturttu! :(

Ya Cevat sorma o kadar sinirliyim ki Dursuna Hamzaya.

Ulan Dursun denen herif, Meloyu yolladin son gun, ya sen maasinin 1.3 milyon eurosunu odemeye devam ettigin Dzemaliyi nasil yollarsin bedavaya essek herif?

Hani Yilmaz erdoganin Organize isler filminde bir replik var ya Araba nerde? Para nerde? Araba nerde? Para nerde? Ikisi de yok. Bu da ayni. Parasini odedigim ihtiyacim olan adam ama takimda yok!!! :(

Cemiskezege baskan olamayacak herifi liseliler GS in basina oturttu! :(
abi inan ikinci yarıyı izlemedim bu kazma ordusunu izleyip uykusuz kalmaya değmez !!! dengetör sırıtarak 3 kupayla poz vermekten takımı unuttu :mad: sabri jem emre bilal umut bunlar ptt topçusu ve bizim takımda ş.ligi kadrosunda yer alıyorlar :) sopayla kovalanacaklar Trabzon maçıyla birlikte bavullarını toplamaya başlarlar artık tiksiniyorum hepsinden nefret ediyorum bu sene 10.olalım ama yeter ki bu cahiller defolup gitsinler ekranda suratlarını gördüğümde sinirim tepeme çıkıyor !!!

A.Madrid fiziksel kalitesinde bir takima karsi, Emre C.yi oynatmak hata. Emrenin o fizikle bu fiziksel kalitede bir takima karsi, ne yapmasini bekliyordu, cok merak ediyorum. Sezon sonu sözlesmesi bitiyor, umarim yenilemek gibi bir hata yapmayiz. Hamzaoglu kalirsa, zamli sözlesme olacagi kesin gibi.

akşam nerede mumu söndürdüyse maça yorgun çıktı beyefendi.

Emre çok kötü oynadı kabulde. Hamza adamı ateşin içine attı o dakika oyundan çıkartarak. Yani ilk yarının bitmesine 10 15 dk filan vardı. Bence beklemeliydi. Burada Hamzanın t.direktörlüğünün ne kadar kötü olduğunu görebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt