Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altına imzamı atarım bu yorumun. Başın sıkıştığında oynat. Hiç sorma maç eksiğin var mı seni de iyi oynadığın maçlardan sonra genellikle kesiyorum ama kusura bakma bu gün lazımsın çaattt ilk 11 de Emre. Sonra verim bekle. Adam bas bas bağırıyor 5 yıldır ben kanat değilim diye ama sen hep kanat oynat sonra gel böyle kritik bir maçta orta sahada Melo'nun bıraktığı boşluğu doldurmasını iste ne güzel kafaymış yemin ediyorum.Allahin belasi herifler karalama kampanyasi yapti cocuga resmen. Hanzo mac sonu hem yayinci kurulusa hem resmi basin toplantisinda yaptigi aciklamalarda hep Emreye salladi. Bu nasil bi herif lan oyuncusunu korumasi gerekirken laf sokusturuyor, sucu onun üzerine atiyor? Napsin bu cocuk? Ligde oynatmayip böyle önemli bi macta 11 oynatiyosun, mac eksigi yüzünden heyecan yapti, iki pozisyonda harcadi taraftarda. Yazik valla, zerre suc bulmuyorum Emrede.
halı saha maçında bile oynayamayacak adam ş.liginde maça çıkıyorEmre Çolak futbolcu degil. Gs da oynama kapasitesi olmayan oyunculardan biri.
halı saha maçında bile oynayamayacak adam ş.liginde maça çıkıyordünyanın en kötü yönetilen futbol kulüplerinden biriyiz !!! sen git İsviçre milli takımı oyuncusunu gönder bu adamı takımda tut !!!
abi inan ikinci yarıyı izlemedim bu kazma ordusunu izleyip uykusuz kalmaya değmez !!! dengetör sırıtarak 3 kupayla poz vermekten takımı unuttuYa Cevat sorma o kadar sinirliyim ki Dursuna Hamzaya.
Ulan Dursun denen herif, Meloyu yolladin son gun, ya sen maasinin 1.3 milyon eurosunu odemeye devam ettigin Dzemaliyi nasil yollarsin bedavaya essek herif?
Hani Yilmaz erdoganin Organize isler filminde bir replik var ya Araba nerde? Para nerde? Araba nerde? Para nerde? Ikisi de yok. Bu da ayni. Parasini odedigim ihtiyacim olan adam ama takimda yok!!!
Cemiskezege baskan olamayacak herifi liseliler GS in basina oturttu!![]()