#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok yetenekli olduğunu hepimiz biliyorduk ama ilk senesinde bu seviyelere çıkacağını düşünmemiştim Arda bile tökezlemisti ilk sene. Benim anlamadığım bizde neden olmuyor? Yıllardır istenilen seviyeye gelemeyen adam yarım sezonda ispanyada kendini buldu bizdeki sıkıntı ne anlamıyorum

çolakı çok severim yalnız o bacak arası pası kasıtlı verdiğini zannetmiyorum, klasik dönüş hareketini yapmaya çalışırken oluvermiş

performansı artarak devam eder umarım

Helal böyle devam et.

1-2 seneye bir iki tik daha iyi takima gidebilir diye demistim transfer oldugunda yazin, böyle devam ederse sezon sonu bile o transfer gerceklesir bu gidisle.

Emre Colak bire birde potansiyalinin gösterdiginin cok altinda kaldi bizde. Alt kategori milli maclarindan cok macini izlemistim zamaninda, ve peynir ekmek gibi adam geciyordu. Su son macta yaptigi hareket cok klas, bunlari yeniden daha fazla yapabilmeli.

her şeyi geçtim bu adamı bedava verdik bari kiralasaydık

49686961-3d-guy-and-a-red-heart.jpg

Degerli kardesim yine asist yapmis galiba.

iyiki kalmamıs hala yanlıs düsünüyor taraftar kalsa nolacaktı yedek oyuncu özgüveni zayıf kendini gelistirme desen o da yok

emre asıl gitmek için geç kaldı asıl gitmese sonu aydın gibi 3 s gibi olacaktı

iyiki gitti

Bugunku asistiyle La Liga'da zirve KRALın

GP701Z.png

Keşke cok daha önce gitseydi sözleşmesini bitirip tekrar gelsin kapımız açık

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue'yi top diye oynar.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asisti yapan yerine Josue'yi tercih ederek kovar gibi yolladığımız Çolak, golü atan da sezon başı kapımızdan dönen Andone. İkisi de kendi takımının en iyileri.
Çolak bu arada 7 asist olmuş asist krallığında zirvede. Zirveyi paylaştığı adamların oynadığı takımlar da kendi takımından 2 kat daha fazla gol atan takımlar. Helal olsun. Boyle devam ederse sezon sonu daha üst seviye bir kulübe atlayabilir, sevilla valencia hiç fena olmaz.

Asisti yapan yerine Josue'yi tercih ederek kovar gibi yolladığımız Çolak, golü atan da sezon başı kapımızdan dönen Andone. İkisi de kendi takımının en iyileri.
Çolak bu arada 7 asist olmuş asist krallığında zirvede. Zirveyi paylaştığı adamların oynadığı takımlar da kendi takımından 2 kat daha fazla gol atan takımlar. Helal olsun. Boyle devam ederse sezon sonu daha üst seviye bir kulübe atlayabilir, sevilla valencia hiç fena olmaz.
Andone'yi çoğu kişi istemedi.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt